Beoordelingen Mulder Peugeot Sliedrecht

9,3
205 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
  • Faciliteiten wachtruimte 9,5
  • Wachttijd 9,4
  • Communicatie 9,4
  • Klantvriendelijkheid 9,4
1 t/m 10 van 205 beoordelingen

Wout uit Sliedrecht

02-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Was opzoek naar een nieuwe lease auto, mijn oog viel op de Peugeot 3008, André Kolders heeft mij prettig en naar mij tevredenheid geholpen t/m de aflevering van deze mooie auto.


Ja, ik beveel dit aan

Angelice uit Hardinxveld giessendam

30-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Op een hele vriendelijke en nette manier behandeld, op alle vragen netjes atwoord gehad, ook de info over de aflever data word prima en netjes gecommuniceerd. Ook toen er nog wat vragen waren, werden deze netjes telefonisch afgehandeld


Ja, ik beveel dit aan

Samuel uit Hardinxveld-Giessendam

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

jacqueline uit hengelo

15-04-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Ad en Jozien uit Sliedrecht

11-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bastiaan uit Woudrichem

04-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer vriendelijk geholpen door André. Hij wist mij alles te vertellen over de Peugeot 3008 en waar nodig advies te geven over bijv. De mogelijkheden van de opties op de auto. Een proefrit was dan ook zo geregeld. Voor de onderhoud aan de auto kom ik hier graag weer terug bij deze garage.


Ja, ik beveel dit aan

Arnoud uit Sliedrecht

03-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hebben met volle tevredenheid een nieuwe Peugeot 3008 gekocht bij Mulder Peugeot Sliedrecht!


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Sliedrecht

30-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ab uit Vlaardingen

28-03-2019
9,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vakkennis op niveau, transparant en zonder blah blah.
Uitstekend geholpen door Marcel Mulder en aankoop snel kunnen doen. Aflevering conform afspraak. Prima vertrouwenwekkend adres.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-02-2019
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede ervaringen


Ja, ik beveel dit aan