Beoordelingen Multimerk | werkplaats

8,6
368 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 368 beoordelingen

Anoniem

16-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, koffie en WiFi terwijl je wacht. En goede prijsopgaaf, geen nare verrassingen. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit BAKKEVEEN

08-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kan niet anders zeggen dat alles prima in orde was en zeer vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Vlaardingen

05-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn bedrijf , met deskundig personeel en een bijzondere klantvriendelijke Hulp. Hebben ons weer goed op weg geholpen na een storing in onze fiat doblo cargo . Zeker een aanrader bij problemen


Ja, ik beveel dit aan

Sjak uit Ureterp

25-07-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Automaat laten spoelen van onze Chrysler Stratus cabrio. De wagen rijdt en schakelt weer super


Ja, ik beveel dit aan

j uit Nietap

21-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De auto is gebracht voor het oplossen van het olieverbruik. Bekend probleem van een Audi tfsi 1.8.
De kosten voor het vervangen van de schraapveren en de zuigers werden geraamd op € 2.400. Tijdens het demonteren van het motorblok werden nog veel meer gebreken geconstateerd, waardoor de kosten uiteindelijk opliepen tot ruim €6.000. De monteur heeft mij vooraf en achteraf goed uitgelegd en met foto's aangetoond wat er aan de hand was en wat er moest gebeuren. Daardoor was ik er van overtuigd dat de reparaties noodzakelijk waren en kreeg ik veel vertrouwen in de monteur (Henri). Ik zit nu in de proeftijd (1000 km) maar weet bijna zeker dat de auto weer goed functioneert. Als service heeft Multimerk ook nog twee kleine deukjes kostenloos hersteld.
Ondanks de financiele tegenvaller ben ik zeer tevreden over Henri en Multimerk.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Sintjohannesga

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In eerste instantie een afspraak gepland om de automaat te laten spoelen, Dit na overleg over storingen die ik met de automaat had. Aanvullend een combinatieafspraak gemaakt om dit te doen met een grote beurt en de APK.
De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en ben ik netjes op de hoogte gehouden. Ivm wat extra werkzaamheden, welke goed werden toegelicht over noodzaak en nut, lukte het niet om de auto in één dag klaar te krijgen, hierop werd er netjes een leenauto voor me geregeld. De auto rijd weer als een zonnetje. Zeer tevreden, volgende keer maar weer naar drachten uitwijken voor het onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Oud gastel

14-06-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mw uit Drachten

13-06-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, echter wel iets onhandig met de APK keuring. Was gemeld dat indien geen bijzonderheden, ik de auto om 15:00 op kon halen. Anders zou er worden gebeld. Geen bericht, om 15:00 gearriveerd en toen was de auto niet klaar en niet goed genoeg voor de APK die dag. Werd 24 uur later.


Ja, ik beveel dit aan

Renske uit Leeuwarden

06-06-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele snelle service!


Ja, ik beveel dit aan