Beoordelingen Multimerk | werkplaats

8,6
363 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 363 beoordelingen

Anoniem

18-07-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Sintjohannesga

18-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In eerste instantie een afspraak gepland om de automaat te laten spoelen, Dit na overleg over storingen die ik met de automaat had. Aanvullend een combinatieafspraak gemaakt om dit te doen met een grote beurt en de APK.
De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en ben ik netjes op de hoogte gehouden. Ivm wat extra werkzaamheden, welke goed werden toegelicht over noodzaak en nut, lukte het niet om de auto in één dag klaar te krijgen, hierop werd er netjes een leenauto voor me geregeld. De auto rijd weer als een zonnetje. Zeer tevreden, volgende keer maar weer naar drachten uitwijken voor het onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Oud gastel

14-06-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Mw uit Drachten

13-06-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, echter wel iets onhandig met de APK keuring. Was gemeld dat indien geen bijzonderheden, ik de auto om 15:00 op kon halen. Anders zou er worden gebeld. Geen bericht, om 15:00 gearriveerd en toen was de auto niet klaar en niet goed genoeg voor de APK die dag. Werd 24 uur later.


Ja, ik beveel dit aan

Renske uit Leeuwarden

06-06-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele snelle service!


Ja, ik beveel dit aan

Ria uit Drachten

03-06-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed bedrijf, goede service, vriendelijk, wel redelijk duur, maar je krijgt de auto ook gewassen weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Jantien uit Amsterdam

02-06-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Flexibel, service gericht en denken mogelijkheden voor jou als klant.


Ja, ik beveel dit aan

Harm uit Tijnje

31-05-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Correcte info met prijsopgaaf over de opdracht van de uit te voeren reparatie.
Vakkundig personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Wies uit Dokkum

31-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze auto is weer klaar , een hele klus en ze hebben er echt aan gedacht de reparatie zo gunstig mogelijk voor ons uit te voeren! Complimenten voor de monteur !blij dat ik dit adres nu heb en zal t zeker verder vertellen .


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Drachten

26-05-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan