Beoordelingen Multimerk | werkplaats

8,6
373 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 373 beoordelingen

henoch uit drachten

15-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na een taxatie is de schadeherstel verholpen. Na uitvoering bleek, dat een kleinigheid niet was mee genomen. Na overleg zou dit nog hersteld worden.


Ja, ik beveel dit aan

A uit Sneek

14-11-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bak automaat laten spoelen van Q7 helaas loste dit niets op aan het probleem.
Hierover was ik al ingelicht van te voren dat spoelen het niet met zekerheid zou oplossen.
De monteur heeft een proefrit gemaakt en mij hierover ingelicht.
Dag later een mail mogen ontvangen met voorstel tot reperatie onder no cure no pay zeer correct.


Ja, ik beveel dit aan

Andries uit Drachten

11-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Almere

15-10-2018
7,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Informatie bij receptie schiet tekort in antwoord. Geen informatie over garantie na reparatie. Wordt niet duidelijk uitgelegd wat er met de reparatie wordt gedaan. Verder service is goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-09-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service, koffie en WiFi terwijl je wacht. En goede prijsopgaaf, geen nare verrassingen. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit BAKKEVEEN

08-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kan niet anders zeggen dat alles prima in orde was en zeer vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Vlaardingen

05-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn bedrijf , met deskundig personeel en een bijzondere klantvriendelijke Hulp. Hebben ons weer goed op weg geholpen na een storing in onze fiat doblo cargo . Zeker een aanrader bij problemen


Ja, ik beveel dit aan

Sjak uit Ureterp

25-07-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Automaat laten spoelen van onze Chrysler Stratus cabrio. De wagen rijdt en schakelt weer super


Ja, ik beveel dit aan

j uit Nietap

21-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De auto is gebracht voor het oplossen van het olieverbruik. Bekend probleem van een Audi tfsi 1.8.
De kosten voor het vervangen van de schraapveren en de zuigers werden geraamd op € 2.400. Tijdens het demonteren van het motorblok werden nog veel meer gebreken geconstateerd, waardoor de kosten uiteindelijk opliepen tot ruim €6.000. De monteur heeft mij vooraf en achteraf goed uitgelegd en met foto's aangetoond wat er aan de hand was en wat er moest gebeuren. Daardoor was ik er van overtuigd dat de reparaties noodzakelijk waren en kreeg ik veel vertrouwen in de monteur (Henri). Ik zit nu in de proeftijd (1000 km) maar weet bijna zeker dat de auto weer goed functioneert. Als service heeft Multimerk ook nog twee kleine deukjes kostenloos hersteld.
Ondanks de financiele tegenvaller ben ik zeer tevreden over Henri en Multimerk.


Ja, ik beveel dit aan