Beoordelingen Autobedrijf Muys

8,9
194 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 194 beoordelingen

Taede uit Zetten

12-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klantvriendelijk, netjes en opgeruimd. Er heerst een goede werksfeer.


Ja, ik beveel dit aan

William uit Driel

11-11-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Zoetetmeer

02-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn ontzettend tevreden over autobedrijf J. Muys in Heteren. Gisteren een Dacia Duster gekocht voor eenmooie prijs. Heel goed geholpen. Betrouwbaar en vriendelijk !
Bijzonder prettig familie bedrijf.
Wij komen hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

eric uit enkhuizen

28-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 weken terug een renault traffic gekocht bij muys en zn.
Bij aankomst zag ik de bus staan en was eigenlijk meteen verkocht,na een fijne proefrit en een goed gesprek waarin de gang van zaken voor mij even op een rijtje werd gezet heb ik de bus dus gekocht.
Na een beurtje en een keuring werd de bus een week later bij mij voor de deur afgeleverd (aangezien ik in enkhuizen woon),dat noem ik nu nog eens service.
De bus rijdt werkelijk fantastisch en ga hier nog veel plezier aan beleven.


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Heteren

10-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Onderhoud bedrijfsbussen


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-10-2018
6,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Drempelbedragen importeur wordt niet gebruikt


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Renkum

20-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik rij zakelijk met een bus, altijd snel en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Arnhem

17-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 17/08/2018
`Klant is koning `,niet 100%,maar 200% waar.
Complexe reparatie,bij mijn Meriva die ik 1,5 jaar geleden hier gekocht heb, is naar meer dan volle tevredenheid afgewikkeld. Opel liet het afweten, garage Muys niet.
Groot compliment !!!!
Wil v. Kuijk.


Ja, ik beveel dit aan

Gerald uit Culemborg

04-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden met de wijze waarop wij zijn behandeld bij het kopen van onze nieuwe auto.
Ook de service bij Muys is uitstekend.
Al met al een heel fijn bedrijf. Ga er eens een kijkje nemen zouden wij zeggen. Het is zeker de moeite waard.
Bedankt familie Muys en natuurlijk Bram.


Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit HETEREN

09-06-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Klantvriendelijk en zelf ben ik tevreden hoe je als klant behandeld wordt.


Ja, ik beveel dit aan