Beoordelingen Autobedrijf Muys

8,9
188 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 188 beoordelingen

Wim uit Renkum

20-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik rij zakelijk met een bus, altijd snel en goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wil uit Arnhem

17-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 17/08/2018
`Klant is koning `,niet 100%,maar 200% waar.
Complexe reparatie,bij mijn Meriva die ik 1,5 jaar geleden hier gekocht heb, is naar meer dan volle tevredenheid afgewikkeld. Opel liet het afweten, garage Muys niet.
Groot compliment !!!!
Wil v. Kuijk.


Ja, ik beveel dit aan

Gerald uit Culemborg

04-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden met de wijze waarop wij zijn behandeld bij het kopen van onze nieuwe auto.
Ook de service bij Muys is uitstekend.
Al met al een heel fijn bedrijf. Ga er eens een kijkje nemen zouden wij zeggen. Het is zeker de moeite waard.
Bedankt familie Muys en natuurlijk Bram.


Ja, ik beveel dit aan

A.J. uit HETEREN

09-06-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Klantvriendelijk en zelf ben ik tevreden hoe je als klant behandeld wordt.


Ja, ik beveel dit aan

StudioBuel uit Arnhem

28-04-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel fijn bedrijf, correct, snel en optimaal service gericht! Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Neeritter

25-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet bij dit bedrijf terrecht gekomen, niet duur met hun autos en achteraf een super service. Omdatbik wat van verder weg kom mocht ik bij een plaatselijke dealer de kleine probleempjes oplossen, zodat ik niet steeds naar heteren hoefde te rijden. Ze hebben hun best gedaan en wat ze beloven komen ze ook na. Bij. volgende auto kijk ik zeker weer bij hun. Groet Ron


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Huissen

19-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na de prettige contacten een Ford C-Max gekocht bij Muys Auto’s in Heteren. De auto werd volgens afspraak spic en span afgeleverd. Nadat we een klein deukje constateerden werd dit snel en adequaat opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Heteren

06-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Heteren

03-04-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

D uit Duiven

07-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima service. Kom hier al jaren en heb hier al diverse auto’s gekocht en in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan