Beoordelingen Autobedrijf Muys

8,9
204 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 204 beoordelingen

A uit Doorwerth

10-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf is als vanouds, klantvriendelijk en vertrouwd.
komen afspraken na precies wat ik als client graag wil.
Hou dit vooral zo vast.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Heteren

09-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Reeds jaren diverse auto's in onderhoud, levert perfect werk tegen een prima prijs.


Ja, ik beveel dit aan

harry uit heteren

04-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Eddie uit Tolkamer

18-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: we hebben eind december een ford focus gekocht bij autobedrijf Muys in Heteren voor een redelijke prijs en dat is ons goed bevallen.
De verkoper (Jan) neemt de tijd voor je en is helemaal niet opdringerig. We konden zelfs op zondag komen na een gemaakte afspraak.
Later een klein mankementje gevonden maar dit is goed opgelost.
al met al een super service van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ans uit Elst

31-01-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op 20-jarige leeftijd mijn eerste auto gekocht bij opa Jan Muys. Vervolgens bij zoon Kees en nu bij kleinzoon Jan.
Altijd snel en keurig netjes behandeld. Kan er over oordelen, want ben nu AOW-er.


Ja, ik beveel dit aan

Rob en Petty uit Hoorn

16-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanuit Hoorn zijn wij via de mooie website bij jullie terecht gekomen voor de nagelnieuwe Seat Ateca. Onze eerste kennismaking met het familiebedrijf Muys was erg goed. Wij zijn ontvangen door Bram en ondanks dat wij door de mooie foto's al verliefd waren op de auto, heeft hij met ons een goede deal gemaakt en de auto verkocht. De afspraken die gemaakt zijn voor de aflevering zijn door Jan Muys allemaal nagekomen. Muys is een bedrijf zonder dure pakken en bla,bla praatjes een echt familiebedrijf waar de tijd voor je wordt genomen.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Aalst

21-12-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kwam voor een golf die ik op internet gevonden had. Daar zag hij er al goed uit op de foto's. Leek eigenlijk te mooi om waar te zijn.

Echter de gok genomen en woensdag er 3 kwartier voor gereden om een proefrit er mee te gaan maken.
Bij aankomst eerst even bij de auto gekeken en eigenlijk was ik meteen al verkocht.
Daarna naar binnen. Zeer vriendelijk ontvangen. Heel prettig gesprek gehad met de verkoper. Toen de proefrit. Ik was nog meer verkocht.
Meteen besloten om de auto te kopen.

2 dagen later kon ik mn golf al ophalen! Supersnel en heel erg fijn, omdat ik zonder auto zat. Er is erg met me meegedacht en ze zijn keurig de afspraken nagekomen. Zelfs nog iets meer dan was afgesproken. Echt fantastisch. Wederom vandaag zeer vriendelijk ontvangen. Voelde goed en vertrouwd. Ook al kwamen we niet uit de buurt, het was toch een beetje het ons-kent-ons-gevoel. Geen poeha, maar lekker gewoon!

Ik hoop heel veel plezier aan deze prachtige golf te gaan beleven. Vandaag is dat in ieder geval al gelukt!


Ja, ik beveel dit aan

Sebas uit Nijmegen

20-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Andere auto nodig dus op naar een "betrouwbaar" autobedrijf

Autoverkopers wekken van nature argwaan op bij mensen, en dit maakte dat wij erg op onze hoede waren bij onze zoektocht naar een nieuwe auto.

Wij wilden dan ook een goed gevoel hebben bij zowel de auto als bij de verkoper.

De auto die wij op het oog hadden konden wij niet vinden, autobedrijf J.Muys & Zn wilde ons helpen bij deze zoektocht.

Vanaf het eerste contact hadden wij namelijk het gevoel met een integer en betrouwbaar bedrijf van doen te hebben en waren wij volledig ervan overtuigd bij hun in goede handen te zijn.

Daarnaast is autobedrijf J.Muys & Zn ook bijzonder sympathiek en plezierig in de omgang waardoor de gunfactor bij ons erg hoog lag.

Vandaag onze nieuwe auto opgehaald en boven onze verwachting zo mooi en zo snel.

Dank je wel en tot een volgende keer!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-12-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, duidelijke communicatie. Goede organisatie en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

William uit Driel

03-12-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan