Beoordelingen MvH Auto's

8,9
63 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 63 beoordelingen

Harm Ids uit Gorredijk

28-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

leo uit Gasselte

27-05-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Peugeot 307 CC gekocht bij dit bedrijf. Ging goed rijdend weg, maar na 1 week al elektrische problemen. Auto heeft 2 weken gestaan bij van Heteren, maar hij heeft hiervoor geen kosten in rekening gebracht, ondanks er geen garantie was. (top) Na een paar dagen begaf de koppeling het. Auto was een rampenproject. Verlies genomen en auto trap verkocht. Rij inmiddels in een saaie, maar betrouwbare focus.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Roden

24-05-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vorig jaar een auto gekocht bij Mvh. In de garantie een probleempje prima opgelost !! Nu moest de navigatie een update, geen probleem ook dat wordt keurig geregeld ! Waarvoor Dank !!


Ja, ik beveel dit aan

Anneke uit Leek

24-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Groningen

22-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De eigenaar is een enthousiast persoon die verstand van zaken heeft. Hij is deskundig en prijs/kwaliteit is prima.


Ja, ik beveel dit aan

Luuk uit Leek

20-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met het gezin meerdere auto's gekocht goede ervaringen. Prima service


Ja, ik beveel dit aan

Leo

20-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Roden

20-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer prettig bedrijf dat rustig de tijd voor je neemt en in mijn ogen erg kundig is en zijn afspraken na komt
Kortom erg prettig om zaken mee te doen, hebben gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

20-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette en goede auto gekocht. Vriendelijke verkoper en goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Rense uit Leek

20-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed Ik ben blij met deze auto garage zet mijn hartje goed geholpen met autopech keer op keer elke keer stond ook weer klaar als het kan nog niet kunnen maar ze probeert het wel sms hartje mij hartstikke goed geholpen Ik ben blij met hun te doen in Ik ben blij met gratie dat we kunnen gaan doen dat is goed einde


Ja, ik beveel dit aan