Beoordelingen Naaldwijk Scooters

9,4
124 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 124 beoordelingen

Perry uit Kwintsheul

22-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In een woord, super!!!


Ja, ik beveel dit aan

W uit Maassluis

22-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer snelle afspraak kunnen maken voor reparatie en supervriendelijk geholpen. Zeer deskundige medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Top service


Ja, ik beveel dit aan

Thijs uit Sleeuwijk

22-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Snel en vakkundig geholpen bij de aankoop van een net gebruikte motorscooter.


Ja, ik beveel dit aan

Andrés uit Monster

19-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Maasland

17-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Vriendelijke en deskundige eigenaars die goede service verlenen en dito informatie over hun producten.


Ja, ik beveel dit aan

bart uit Schiedam

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Topzaak! als enige in rijnmond nog mijn piaggio leveren zonder wachttijd! snelle levering goede uitleg en alle afspraken waar gemaakt, het is voor mij 28km rijden maar nu een vaste klant erbij!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Poeldijk

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Mijn Vespa gts heeft weer een nieuw windscherm. Omgevallen met de storm, gelijk doorgereden naar Naaldwijk scooters. Even wachten met een bakje koffie en voordat ik het wist was het weer geregeld. Top jongens ga zo door !


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit S’gravenhage

16-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Top service,
Leuke winkel en zeer klantvriendelijk
Beste zaak van Westland


Ja, ik beveel dit aan

Said uit Amsterdam

16-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Goede service, scherp geprijsde nieuw piaggio Beverly is mij thuis in Amsterdam afgeleverd. Top!


Ja, ik beveel dit aan