Beoordelingen Naaldwijk Scooters

9,4
148 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 148 beoordelingen

Femke uit Den haag

24-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Heb een scooter bij naaldwijkscooters gekocht, top bedrijf. Geven overal snel antwoord op als je ze een email stuurt en wat ik ook fijn vond dat ik een proefrit kon maken op de scooter die ik wou. En ook belangrijk super vriendelijk personeel!


Ja, ik beveel dit aan

Ronny uit Den Haag

21-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Ik kom er al een aantal jaar. En eigenlijk alleen maar positieve ervaringen gehad! Altijd goede service en goed advies. Van de week mijn 2de scooter bij Naaldwijk Scooters gekocht. En het bevalt mij nog altijd prima!

Kortom, erg goede winkel!


Ja, ik beveel dit aan

JW uit 'S-GRAVENHAGE

17-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ik heb echt een klik met dit bedrijf en het personeel. Ze staan er altijd voor me, echt zo tof dat ik altijd op ze kan terugvallen. Mijn scooter is al 2 keer opgehaald waarbij ik steeds een leenscooter kreeg. Kleine dingen worden direct gefixt, bij andere problemen geven ze echt een goed advies wat me best veel geld scheelt. In 1 woord,... Geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Conny uit monster

14-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Vriendelijke en bekwame medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Karin uit Schiedam

14-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: prima ervaring .Vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Sasha uit Wateringen

13-05-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ge-wel-dig. Betrouwbaar en snel!


Ja, ik beveel dit aan

yvonne uit zoetermeer

10-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: super hoe je geholpen wordt,mijn zoon en ikzelf zijn nu klant en kan ieder dit bedrijf aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Duizel

10-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Geweldig team. Goed advies, eerlijk en klantgericht. Denken met je mee.


Ja, ik beveel dit aan

Angelika uit Maasdijk

30-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Geweldige aardige jongens werken hier.
Ze vertrouwen je en zijn altijd vriendelijk.
Lekker zo doorgaan jongens


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit De Lier

26-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer goede service, zelfs toen ze klaar waren met werken op Goede vrijdag werd mijn scooter op gehaald in Wateringen. Gewoon klasse. Daarbij mocht ik gebruik maken van leenscooter.


Ja, ik beveel dit aan