Beoordelingen Naaldwijk Scooters

9,4
87 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 87 beoordelingen

Michel uit Rockanje

09-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Netjes op de hoogte gehouden met afevering brommer, geen bijkomstige rariteieten meegemaakt.
Brommer in uitstekende staat ontvangen en tevreden met de service, waarvan ik gebruik zal maken met bij het toekomstig onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Jarryn uit Den Haag

07-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Goed, duidelijk en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jacky uit Baarlo

03-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Erg netten beta 300 rr gekocht voor een goeie prijs


Ja, ik beveel dit aan

Gabriel uit 's-Gravenhage

15-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Zeer behulpzaam bedrijf ze helpen heel goed en ook super vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Den Haag

17-07-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service, blijven altijd zoeken naar een oplossing.
Zeer deskundige monteurs en altijd vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Krijn uit Schiedam

07-06-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top bedrijf .Vakkundig personeel , doen wat ze zeggen .
Ze zijn zeer deskundig om dat ze weten waar ze over praten . en dat dan om zetten in de praktijk .Een verademing voor de klant . (dit kom je helaas niet veel meer tegen)


Ja, ik beveel dit aan

mandy

19-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Wat een top personeel in de werkplaats, belde net of ik even langs kon komen om mijn scherm er weer op te laten zetten omdat zonder toch wel koud was! Kon gelijk even langskomen en ze hebben gelijk even naar vreemd geluidje bij voorwiel na gekeken. En dan vraag je wat ben ik je verschuldig, en dat zeggen ze.....dit is service. Ik was al dik te vrede over naaldwijk scooters maar dit verdient nog een extra 👍voor de werkplaats jongens.


Ja, ik beveel dit aan

john uit wateringen

04-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Ik twijfelde welke scooter ga ik kopen er is zo veel keuze. Ik kreeg goed advies en uiteindelijk ook nog een mooie prijs voor mijn oude scooter.
binnen 2 weken was mijn bestelling binnen na het bekende papier werk reed ik weg met mijn mooie nieuwe Libert sport van piaggio....

Nogmaal bedankt Roy


Ja, ik beveel dit aan

Sri mulyani uit Naaldwijk

28-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Ze helpen je heel erg goed,duidelijk uitleg over de product en ze zijn ook heel vriendelik.


Ja, ik beveel dit aan