Beoordelingen De Automobielfabriek B.V.

8,9
31 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Anoniem

25-06-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: fantastisch. ontzettend behulpzaam en houden hun standaarden aan, zelfs voor de goedkopere autos.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amstelveen

19-06-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Apk en herstellen van manco’s


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Amsterdam

19-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Ulas uit Rotterdam

19-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correcte afhandeling en goede service zoals bezichtigen auto bij je thuis


Ja, ik beveel dit aan

Reinier

12-06-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Porsche 911 gekocht bij de Automobielfabriek. Bedrijf en mensen zijn top, mooie uitstraling pand en prachtige collectie. Ben erg blij met de 911. Alleen after sales kan en moet beter. Complimenten voor Johan Heil, die heeft gedaan wat hij beloofde. Verder na de koop steeds zelf meerdere keren achter van alles aan moeten zitten. Uiteindelijk goed gekomen maar jammer dat ik daar zelf zoveel tijd en energie in moest stoppen.


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Haarlem

24-05-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Amsterdam

15-05-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een prettig bedrijf met bijzondere autos. Na levering waren er wat probleempjes, maar die zijn zeer redelijk opgelost op een professionele manier. Goed en betrouwbaar bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Foppe uit Amsterdam

04-05-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie zaak met indrukwekkende voorraad auto's. Showroom, mensen en service is verfrissend voor deze industrie!


Ja, ik beveel dit aan

E.J. uit Amsterdam

29-04-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb al gesproken over de issues mbt het maken van een afspraak en de offerte. Verder een top-company !


Ja, ik beveel dit aan