Beoordelingen De Automobielfabriek B.V.

8,8
68 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Dhr./mevr.

13-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij de Automobielfabriek een gebruikte BMW M4 gekocht, wat een prachtauto. Al met al een zeer fijne aankoopervaring bij de Automobielfabriek.

Ook de aftersales wordt netjes verzorgd. Zo was er een klein probleempje met het alarm, dit werd direct, kundig en zonder moeilijk gedoe opgelost. Zo zie je het graag!


Ja, ik beveel dit aan

B uit Nijmegen

13-05-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam en integer geholpen met goede haal en breng service.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Huizen

04-05-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Wegklapbare trekhaak laten monteren onder onze nieuwe X3 G01. Perfect gedaan in een paar uurtjes. Auto herkent dat er iets aan de trekhaak gekoppeld is, prima. Deze jongens denken mee en luisteren naar de klant. Blij en tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Koos

01-05-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb eind juni een BMW i3 gekocht bij Nick Drogtrop en ben in zijn geheel zeer ontevreden over zowel de gemaakte afspraken als de aflevering! Er wordt door Nick Drogtrop beloftes gedaan die niet worden nagekomen zoals o.a. de behoorlijk aanwezige steenslag, schaafplekken en krassen rondom de auto! nadat hier zwart op wit was afgesproken dat dit hersteld zou worden en " ik hierna er niets meer van zou zien" kwam ik bij ophalen auto voor onaangename verassingen te staan! de lakschade herstel rondom was in zijn geheel niet uitgevoerd en was nog exact dezelfde als bij aankoop, het in en exterieur was in zijn geheel niet schoongemaakt en gepolijst !!! Ook wat betreft garantie op het accupakket wat volgens Nick 8 jaar bedraagt was niet correct, hij was zeker vergeten dat BMW NL een garantietermijn hanteert van 8 jaar of MAX 100.000km en aangezien de i3 107.000km had gelopen was de garantie inmiddels verlopen, echter Nick blijft stug volhouden dat de garantie nog van toepassing is !!! Bij thuiskomst kam ik de dagen erna diverse dingen tegen zoals deurhandel die los lag te rammelen (rechterkant was wel gemaakt), water lekkage in het achterlicht, diepe steenslag pitten in glas LED koplampen en als last but not least een flinke schaaf kras op rechter achterscherm blijken achteraf samen met de achterdeur wegens schade te zijn overgespoten met geheel andere kleurstelling en structuur wat bij aankoop niet of nauwelijks was te zien in de (donkere) showroom maar Nick blijft ontkennen dat dit niet aanwezig was tijdens de bezichtiging! Al met al een zeer grote teleurstelling en dan druk ik mij nog zacht uit en dat voor een auto van ruim 22000 euro! Wat mij opviel is dat het bedrijf een chaotische indruk maakte en bij ophalen auto ging de verkoper er ineens vandoor en liet de afhandeling aan iemand ander over wat ik beetje apart vind. Ik raad iedereen die dit bedrijf bezoekt dan ook aan zeer alert te zijn met name in welke staat de aangeboden auto's zich bevinden en rondom kritisch alles te bekijken als deze zich in de showroom bevind. Ook gemaakte afspraken duidelijk laten vermelden op de aankoopfactuur wat trouwens niet betekend dat hier achteraf aanspraak op kan worden gemaakt wat blijkt uit mijn ervaring met dit bedrijf, en op enige coulance hoeft men niet te rekenen! Uiteraard heb ik een aangetekende brief met daarin een termijn voor herstel verstuurd met als dit niet word opgelost ik de aankoop ontbindt, zoals verwacht heb ik hierop geen enkele reactie mogen ontvangen laat staan van een tegemoetkoming in de herstelkosten, dus rest niet anders dan dit via advocaat op te lossen en hen alsnog tot terugname van de aankoop te dwingen!
Mijn advies KOOP HIER GEEN AUTO!!! want ze hebben mooie praatjes en boloven van alles maar achteraf laten ze je barsten!
Er is maar 1 ding wat telt bij de automobielfabriek en dat is snel geld verdienen, en dan die Nick Drogtrop met zijn gladde praatjes en zich mooier voordoen dan ie in werkelijkheid is!
Ik doe bij deze dan nogmaals een oproep aan Nick Drogtrop en Compaan om het alsnog netjes op te lossen middels een tegemoetkoming in de kosten!


Marc uit Kudelstaart

23-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel fijn en snel geholpen door de monteurs! Super service.


Ja, ik beveel dit aan

Femke uit Amsterdam

19-04-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaring! Erg klantvriendelijk en behulpzaam maar vooral zeer professioneel. Denk met je mee en zoeken naar een goede oplossing.


Ja, ik beveel dit aan

Koos

15-04-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb eind juni een BMW i3 gekocht bij Nick Drogtrop en ben in zijn geheel zeer ontevreden over zowel de gemaakte afspraken als de aflevering! Er wordt door Nick Drogtrop beloftes gedaan die niet worden nagekomen zoals o.a. de behoorlijk aanwezige steenslag, schaafplekken en krassen rondom de auto! nadat hier zwart op wit was afgesproken dat dit hersteld zou worden en " ik hierna er niets meer van zou zien" kwam ik bij ophalen auto voor onaangename verassingen te staan! de lakschade herstel rondom was in zijn geheel niet uitgevoerd en was nog exact dezelfde als bij aankoop, het in en exterieur was in zijn geheel niet schoongemaakt en gepolijst !!! Ook wat betreft garantie op het accupakket wat volgens Nick 8 jaar bedraagt was niet correct, hij was zeker vergeten dat BMW NL een garantietermijn hanteert van 8 jaar of MAX 100.000km en aangezien de i3 107.000km had gelopen was de garantie inmiddels verlopen, echter Nick blijft stug volhouden dat de garantie nog van toepassing is !!! Bij thuiskomst kam ik de dagen erna diverse dingen tegen zoals deurhandel die los lag te rammelen (rechterkant was wel gemaakt), water lekkage in het achterlicht, diepe steenslag pitten in glas LED koplampen en als last but not least een flinke schaaf kras op rechter achterscherm blijken achteraf samen met de achterdeur wegens schade te zijn overgespoten met geheel andere kleurstelling en structuur wat bij aankoop niet of nauwelijks was te zien in de (donkere) showroom maar Nick blijft ontkennen dat dit niet aanwezig was tijdens de bezichtiging! Al met al een zeer grote teleurstelling en dan druk ik mij nog zacht uit en dat voor een auto van ruim 22000 euro! Wat mij opviel is dat het bedrijf een chaotische indruk maakte en bij ophalen auto ging de verkoper er ineens vandoor en liet de afhandeling aan iemand ander over wat ik beetje apart vind. Ik raad iedereen die dit bedrijf bezoekt dan ook aan zeer alert te zijn met name in welke staat de aangeboden auto's zich bevinden en rondom kritisch alles te bekijken als deze zich in de showroom bevind. Ook gemaakte afspraken duidelijk laten vermelden op de aankoopfactuur wat trouwens niet betekend dat hier achteraf aanspraak op kan worden gemaakt wat blijkt uit mijn ervaring met dit bedrijf, en op enige coulance hoeft men niet te rekenen! Uiteraard heb ik een aangetekende brief met daarin een termijn voor herstel verstuurd met als dit niet word opgelost ik de aankoop ontbindt, zoals verwacht heb ik hierop geen enkele reactie mogen ontvangen laat staan van een tegemoetkoming in de herstelkosten, dus rest niet anders dan dit via advocaat op te lossen en hen alsnog tot terugname van de aankoop te dwingen!
Mijn advies KOOP HIER GEEN AUTO!!! want ze hebben mooie praatjes en boloven van alles maar achteraf laten ze je barsten!


Patrick uit Huizen

07-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: De ontvangst en service is heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Admir uit Born (Limburg)

01-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een top bedrijf met enthousiaste mensen. Allemaal autoliefhebbers. Weten waar het om gaat, klantgericht en servicegericht. Jongens van deze tijd, geen opdringerig gevoel, lekker informeel, op deze manier onderscheiden ze zich van de andere autogarages. Ik ben zeer tevreden en zal zeker in de toekomst terugkomen voor een nieuw auto. Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Utrecht

28-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service, klantgericht, modern, meedenkend.


Ja, ik beveel dit aan