Beoordelingen De Automobielfabriek B.V.

8,7
78 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Jacqueline uit De Lutte

11-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Fantastische ervaring! Niks is hun teveel gevraagd!


Ja, ik beveel dit aan

Hidde uit Amsterdam

11-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een fijn bedrijf met een prachtige showroom. Ondanks dat ik voor een auto in de relatief lage prijsklasse kwam werd ik netjes geholpen en nam de verkoper meer dan genoeg tijd voor me.
Uiteindelijk de eigenaar geworden van een mooie bmw 1 serie die tot nu toe geen mankementen oid toont. Jammer dat de auto niet gepoetst werd afgeleverd maar dat is een detail.


Ja, ik beveel dit aan

Thomas

09-07-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel vriendelijke service en mooi bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Amstelveen

02-07-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk! Snelle service! Mooie collectie!


Ja, ik beveel dit aan

Ferdinand uit Zuidland

21-06-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een uitstekende uitstraling en een goed verhaal.
Het zou een feest moeten zijn om bij De Autombielfabriek een auto aan te schaffen.
Het werd de BMW 520 XD Touring.
Wat een feest had moeten zijn werd voor mij een grote teleurstelling.
Dus doe eerst goed uw huiswerk voordat u bij De automobielfabriek een auto gaat aanschaffen.
Dhr N Drogtrop en companen maken het verhaal van De Automobielfabriek niet geloofwaardig. (jammer)
Verzin eer gij begin, als u van plan bent een auto aan te schaffen bij De Automobielfabriek.
Dhr N Drogtrop en co zouden geen gek figuur slaan op de Utrechse automarkt.
Mvg


Gianni uit Wormer

14-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier heb ik een Audi A8 gekocht uit 2003. Ik rij ondertussen al 5000 km met de auto en tot op heden nog geen mankementen op een kleine luchtveringstoring na die het bedrijf nog voor mij gaat laten onderzoeken. Verder is de auto nog bij mijn eigen monteur op de brug geweest en bleek verder motorisch/technisch prima in orde te zijn. Een aanschaf die dus qua prijs/kwaliteit prima in orde is. Het personeel heeft mij netjes begeleid bij het aankoopproces van mijn auto. Ook na de aankoop kan je nog prima bij ze terecht met vragen en weten ze wie je bent. Al met al een prettig bedrijf met mooie auto's en Constantijn als een goede/enthouisiaste verkoper bij de Automobielfabriek.


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Almere

14-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed ontvangen, vriendelijk personeel, alle afspraken zijn nagekomen. Heb veel plezier van de Audi 😀


Ja, ik beveel dit aan

Soraya uit Netherlands

08-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een abnormale bijzondere Service zeg!! Vond het toch wat te ver weg om even een kijkje te nemen voor de des betreffende auto, bleek het gewoon zo te zijn dat je een proefrit bij je thuis kan doen! Heel tof! En wat waren de twee chauffeurs, Ron en Willem, gezellig zeg! Erg van genoten! Leuk dat de Automobielfabriek zich zo onderscheid van de rest.


Ja, ik beveel dit aan

Guy uit Uithoorn

04-06-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Top bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Malden

29-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer verfrissend. Kennis van zaken. Zeer goede service. Zeer nette auto's.


Ja, ik beveel dit aan