Beoordelingen Nerex Motors BV

8,9
17 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Dhr./mevr.

19-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Onze nieuwe auto gekocht bij Nerex Motors. Nette dienstverlening en snelle en duidelijke reactie op onze vragen. Wij raden dit bedrijf aan!


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Benschop

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk, en netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Eppo uit CULEMBORG

26-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Omer uit Amsterdam

27-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Laren

25-11-2018
3,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Woorden als OPLICHTING en ZWENDEL komen in mij op als ik aan Nerex denk.
Op 6 aug heb ik een auto gekocht. De auto werd geadverteerd met allerlei opties. De meeste daarvan zaten er helemaal niet op. De nieuwprijs van al die opties bij elkaar loopt al gauw richting € 10.000
Toen ik Nerex daarmee confronteerde werd dat een beetje weggelachen, dat dat de "oude" advertentie was. De opties stonden op de lijst die in de auto lag en die ik nu thuis heb.
Met de auto zelf is overigens niks mis en ik ben er tevreden mee, ook zonder de opties.
Een volgend probleem is dat er geen boekje (en dus onderhoudshistorie) bij bleek te zitten.
"Foutje" Boekjes waren omgewisseld met een andere auto van hetelfde type.
Ik zou ze alsnog ontvangen.
Ik heb zeker twee maanden moeten zeuren om het insttructieboekje te ontvangen. De meest krankzinnige smoezen heb ik gehoord.
Weken lang heb ik gehoord dat het was opgestuurd, het was opgestuurd maar naar een ander adres. het lag al weken klaar, maar ik kwam niet (?????)
"Het lag klaar bij Post NL, maar ik heb het proberen terug te halen om het je te geven."
Uiteindelijk heb ik het boekje ontvangen door het op te halen. Ik zou dan namelijk ook gelijk de onderhoudshistorie mee krijgen, want die hadden ze al klaarliggen.
Toen ik er was, lag alleen het boekje klaar.
Vanaf dat moment werd weer de smoezen carousel in werking gezet.
Ik denk dat ik er inmiddels 50 keer om gevraagd heb.
Ook hier de meest krankzinnige excuses, waarom het er niet was. Gisteren diverse keren contact gehad en mij werd iedere keer weer toegezegd, dat de papieren "binnen een uur" / "in ieder geval vanmiddag" zouden worden gemaild. Om 18.30 voorde laatste keer contact gehad. Meneer Andy was "nu" op weg naar de zaak om de documenten in te scannen en ze naar mij toe te mailen.

Uiteraard heb ik niets ontvangen

De enige reden die ik kan bedenken om de documenten NIET op te sturen, is dat ze er helemaal niet zijn en dat ik ben OPGELICHT


Rogier uit Amstelveen

21-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Andy is een topper. Hij doet wat hij belooft. Fijn bedrijf om mee te werken


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Zwolle

19-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit ENSCHEDE

18-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een goed bedrijf. Vriendelijk personeel, denken met de klant mee. De garage ziet er ook keurig uit.


Ja, ik beveel dit aan

Richard

11-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geen vervelende onderhandelingen over de prijs. Meteen een eerlijke prijs


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-09-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan