Beoordelingen NF automotive

9,4
30 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

R. uit Den Haag

18-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Normaal doe ik niet aan reviews maar voor NF automotive (Nick) maak ik graag een uitzondering. NF automotive (Nick) is echt een aanrader. Super vriendelijk en attent. Met de gekochte BMW ben ik nog steeds elke dag ontzettend blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Heerlen

08-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een mooie Cayenne bij Nick gekocht. Zeer goed geholpen, goede uitleg over de auto en er werd de tijd genomen voor een uitgebreide proefrit. Een klik met de verkoper is voor mij belangrijk, deze was er meteen. De auto stond er mooi bij en zijn zaak was netjes in orde.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

29-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een mooie 330d gekocht bij NF Automotive.
Ik ben erg tevreden over de service. De wagen is prachtige staat afgeleverd!
Nick is erg vriendelijk in omgang en is een ware autoliefhebber. Ik kom hier graag nog eens terug!!!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Born

10-06-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 2de keer zeer tevreden.
Vorige maand bij Nf een bmw e39 gekocht. ik was meteen verkocht. De auto nog de eerste dag dat ik was gaan kijken kunnen meenemen. toen we eind de middag terug zijn gekomen om de auto te komen halen heeft Nick nog de bmw vol getankt. Alle auto's bij NF zijn volledig origineel met complete historie. als je een betrouwbare auto zoekt dan moet je bij NF automotive zijn! Hele goede service gekregen. Nick nog bedankt voor de champagne en de bloemen van de audi zijn we zeker niet vergeten! Tot de volgende keer weer.


Ja, ik beveel dit aan

albert uit amersfoort

13-05-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed geholpen ,


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit De Heurne

22-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enkele weken terug heb ik bij Nick een geweldige BMW e39 gekocht. Na kort contact via mail, app en telefoon ging ik met een goed gevoel kijken. Ik had de keuze uit twee prachtexemplaren met slechts zeer beperkte gebruikssporen, zoals hij netjes had aangegeven.

De auto\'s voldeden beide aan de omschrijving en stonden, net als al zijn andere auto\'s, netjes binnen. Ze waren een klasse beter dan alle BMW\'s die ik tot die tijd tegen gekomen was tijdens mijn zoektocht. Ze waren beide netjes, relatief weinig kilometers, inclusief complete historie, en alles werkt naar behoren, zonder storingen. Kortom: dit werd een moeilijke keuze. Het verschil in opties heeft me doen besluiten te kiezen voor de prachtige 520i, die ik na betaling direct mee kon nemen. En tot op de dag van vandaag geen moment spijt van gehad!

Na de eerste ruim 1000 kilometer kan ik niet anders zeggen dan dat ik erg tevreden ben met mijn aankoop! Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen, je krijgt de juiste service, een eerlijke behandeling en een geweldige auto!

Ga zo door Nick!


Ja, ik beveel dit aan

Tesh uit Den Haag

15-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf de koop van de auto tot aan het leveren van de auto zijn wij onwijs goed behandeld en begeleid door Nick. Naar onze mening is dit een betrouwbaar bedrijf en kun jij op goede resultaten rekenen.


Ja, ik beveel dit aan

Wilty uit Woudrichem

08-02-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: NF Automotive kan ik omschrijven als een leuk, betrouwbaar bedrijf. We werden goed ontvangen en Nick heeft kennis van zaken(naast dat het goede gozer is). Kortom, hier kan je gerust een auto aanschaffen..


Ja, ik beveel dit aan

Daphne uit Stramproy

02-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een zeer aangenaam bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Sil uit Beegden

18-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer positief.

Kundig, goede service en zeer vriendelijk.
Nick heeft echt kennis van zaken en wil zijn klanten een goede ervaring en goed product leveren.

Werkelijk een verademing vergelijkend met mijn voorgaande ervaringen bij andere verkopers.


Ja, ik beveel dit aan