Beoordelingen NF automotive

9,4
38 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 38 beoordelingen

Barry

13-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb recentelijk een VW Golf 7 GTI bij NF Automotive gekocht. Dat is heel goed verlopen. Nick nam echt de tijd om info over de auto te geven en voor een proefrit. We zijn snel tot een deal gekomen en ook de afhandeling verliep uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

Karel uit Roermond

10-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een BMW Z4 bij Nick gekocht. Super auto!
En wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Son en Breugel

14-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nick is betrouwbaar, geeft eerlijke informatie en goede service. Aanbevelenswaardig.


Ja, ik beveel dit aan

W

04-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed geholpen bij NF Automotive en heel blij met mijn "nieuwe" Youngtimer! Eigenaar Nick is heel gedreven en attent. Hij weet wat hij verkoopt en hij heeft oog voor detail. Geen louche autohandelarij, maar een liefhebber die zorg heeft voor zijn aanbod. Zeker een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Limburg

04-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tevreden en blij met de aankoop goeie service!


Ja, ik beveel dit aan

Tessa uit Roermond

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een ford focus gekocht bij NFautomotive. De eigenaar is een gepassioneerde autoliefhebber en daarmee zeer behulpzaam, vriendelijk en betrouwbaar! De auto werd volledig opgepoetst en met complete historie afgeleverd. Ik raad hem iedereen aan en zal zeker nog eens gebruik maken van zijn service!


Ja, ik beveel dit aan

Peter

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was aan een nieuwe auto toe. Mijn idee was een oudere BMW te zoeken met niet teveel kilometers in een goede toestand. Een zoektocht op marktplaats bracht mij bij NF Automotive. Ze hadden wat ik zocht! Prima service, enthousiaste eigenaar. Ik ben zeer blij met mijn 523i. Aanrader! Bedankt, Nick!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr.

21-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een top auto gekocht dankzij het uitgebreide advies van Nick. Hij is zeer behulpzaam, open en meedenkend met het complete proces van aankoop tot overdracht van de auto.

Nick is erg vriendelijk in omgang en attent in zijn werk. Nogmaals bedankt voor de fijne samenwerking!!


Ja, ik beveel dit aan

R. uit Den Haag

18-09-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Normaal doe ik niet aan reviews maar voor NF automotive (Nick) maak ik graag een uitzondering. NF automotive (Nick) is echt een aanrader. Super vriendelijk en attent. Met de gekochte BMW ben ik nog steeds elke dag ontzettend blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Heerlen

08-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een mooie Cayenne bij Nick gekocht. Zeer goed geholpen, goede uitleg over de auto en er werd de tijd genomen voor een uitgebreide proefrit. Een klik met de verkoper is voor mij belangrijk, deze was er meteen. De auto stond er mooi bij en zijn zaak was netjes in orde.


Ja, ik beveel dit aan