Beoordelingen Nice2drive

9,4
30 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 30 beoordelingen

Marcel uit GROOTEBROEK

20-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Karl uit Austria

09-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed advies en afhandeling


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Komt afspraken na, aardige kerel.
Ik heb tot nu toe geen spijt!. Hopelijk blijft dat zo!.


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Dreumel

20-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Persoonlijke aandacht en 100% klantgerichtheid kenmerken Martin, hier koop je graag een auto.
En deze houdt niet op bij de voordeur, ook een reparatie tijdens de garantieperiode werd zeer naar tevredenheid uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service en uitstekende klantvriendelijkheid!


Ja, ik beveel dit aan

Boukje uit te D.

15-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Martin is voor ons actief op zoek gegaan naar een andere auto. Hij kwam snel met een aantal goede opties. Martin heeft ons goed geïnformeerd en is oprecht betrokken. Hij heeft ons overtuigd dat het hem gaat om klanttevredenheid voor de lange termijn. Bij de oplevering stond de auto te glimmen. Een bijzonder positieve ervaring voor ons!


Ja, ik beveel dit aan

Stevan uit Tuil

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Edgar uit Nijmegen

08-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niet alleen auto's waar je blij van wordt, maar ook een verkoper waar je blij van wordt. Ook onze inruil auto werd warm onthaald.
Super tevreden, volgende auto weer!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Dreumel

06-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nice2drive is een zeer klantvriendelijk en servicegericht bedrijf. De service houdt niet op zodra de auto geleverd is, maar ook op onder garantie vallende mankementen aan mijn auto wordt zeer adequaat gehandeld. Dit geeft veel vertrouwen. Ik hoop nog lang plezier van mijn Lancia te hebben, maar mocht ik in de toekomst weer een auto nodig hebben dan klop ik zeker weer bij jullie aan!


Ja, ik beveel dit aan