Beoordelingen Nice2drive

9,4
30 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 30 beoordelingen

Th uit BENEDEN -LEEUWEN

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat zijn we super door je voor gelicht Martin.De tijd die je voor ons nam.Gaat jouw niet alleen om de verkoop maar ook om je klanten er een goed gevoel er bij te geven.Hier zouden veel autoverkopers een voorbeeld aan kunnen nemen.We raden de mensen aan die op zoek zijn naar een auto eens contact op te nemen met Nice 2 Drive.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Hoofddorp

26-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: betrof de aankoop van mijn eerste auto. Er was prettig contact van tevoren over de prijs van de auto, ontvangst wat hierop volgde was positief en er werd alle tijd genomen om mijn vragen op locatie te beantwoorden. Daarnaast was de aflevering van de auto precies zoals afgesproken. De service was daarom heel goed. Ik ben nog steeds super blij met mijn auto. Ik beveel Nice2drive daarom van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Horst

25-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring! We hadden even gebeld en ondanks de naderende sluitingstijd mochten wij evengoed komen. Toen we aankwamen had de verkopen nog even de auto gewassen en mochten we een proefrit maken.
We hebben de auto gekocht en meteen mochten we hem meenemen.
Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Oss

08-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ervaring.
De service, de betrokkenheid, en de deskundigheid van Nice2drive waren precies wat ik zocht. Het maakte de zoektocht naar een nieuwe auto niet een stressvolle, maar juist een plezierige ervaring.
Martin, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dikkie uit WAMEL

27-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service ,zeer klantvriendelijk en denken mee met je.


Ja, ik beveel dit aan

Jack

04-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Berta uit zetten

21-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goeie ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Eindhoven

16-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel klantgericht en zeer begaan met wat ze verkopen. Echte autoliefhebbers! Heb een mooie auto aangeschaft voor een prijs


Ja, ik beveel dit aan

Chiarangela uit Horst

13-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kortweg prima! Iedere keer als ik in de auto stap denk ik met veel plezier even terug aan de dag dat we bij Martin mijn nieuwe auto hebben gekocht. Dat alleen al geeft veel rijplezier, en daar gaat het toch om.


Ja, ik beveel dit aan