Beoordelingen Nice2drive

9,5
36 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
11 t/m 20 van 36 beoordelingen

Anoniem

16-03-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service en uitstekende klantvriendelijkheid!


Ja, ik beveel dit aan

Boukje uit te D.

15-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Martin is voor ons actief op zoek gegaan naar een andere auto. Hij kwam snel met een aantal goede opties. Martin heeft ons goed geïnformeerd en is oprecht betrokken. Hij heeft ons overtuigd dat het hem gaat om klanttevredenheid voor de lange termijn. Bij de oplevering stond de auto te glimmen. Een bijzonder positieve ervaring voor ons!


Ja, ik beveel dit aan

Stevan uit Tuil

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Edgar uit Nijmegen

08-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Niet alleen auto's waar je blij van wordt, maar ook een verkoper waar je blij van wordt. Ook onze inruil auto werd warm onthaald.
Super tevreden, volgende auto weer!


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Dreumel

06-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Nice2drive is een zeer klantvriendelijk en servicegericht bedrijf. De service houdt niet op zodra de auto geleverd is, maar ook op onder garantie vallende mankementen aan mijn auto wordt zeer adequaat gehandeld. Dit geeft veel vertrouwen. Ik hoop nog lang plezier van mijn Lancia te hebben, maar mocht ik in de toekomst weer een auto nodig hebben dan klop ik zeker weer bij jullie aan!


Ja, ik beveel dit aan

Th uit BENEDEN -LEEUWEN

26-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat zijn we super door je voor gelicht Martin.De tijd die je voor ons nam.Gaat jouw niet alleen om de verkoop maar ook om je klanten er een goed gevoel er bij te geven.Hier zouden veel autoverkopers een voorbeeld aan kunnen nemen.We raden de mensen aan die op zoek zijn naar een auto eens contact op te nemen met Nice 2 Drive.


Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Hoofddorp

26-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: betrof de aankoop van mijn eerste auto. Er was prettig contact van tevoren over de prijs van de auto, ontvangst wat hierop volgde was positief en er werd alle tijd genomen om mijn vragen op locatie te beantwoorden. Daarnaast was de aflevering van de auto precies zoals afgesproken. De service was daarom heel goed. Ik ben nog steeds super blij met mijn auto. Ik beveel Nice2drive daarom van harte aan!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Horst

25-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring! We hadden even gebeld en ondanks de naderende sluitingstijd mochten wij evengoed komen. Toen we aankwamen had de verkopen nog even de auto gewassen en mochten we een proefrit maken.
We hebben de auto gekocht en meteen mochten we hem meenemen.
Goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Oss

08-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ervaring.
De service, de betrokkenheid, en de deskundigheid van Nice2drive waren precies wat ik zocht. Het maakte de zoektocht naar een nieuwe auto niet een stressvolle, maar juist een plezierige ervaring.
Martin, bedankt!


Ja, ik beveel dit aan