Beoordelingen Nick Groenland Automobielen B.V.

9,0
78 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Frans uit Diemen

01-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vw polo voor mijn dochter gekocht naar alle tevredenheid


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Alphen a/d Rijn

08-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Volkswagen Polo aangeschaft bij dit bedrijf, na meerdere bezoeken bij verschillende dealers bij dit bedrijf echt het goede gevoel gekregen en met zeer veel fatsoen geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Alkmaar

04-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nick weet absoluut waar hij het over heeft, mijn in te ruilen auto had wat mankementen die hem meteen opvielen maar goed hij was ook al wat ouder. Ik heb bij Nick een volkswagen polo gekocht en ben er super tevreden mee. Ontvangst was goed en het gesprek zeer prettig. al met al voor mijn volgende auto hoop ik bij Nick ook weer te kunnen slagen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zwolle

11-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mercedes bij hem gekocht en onze Renault ingeruild. Heel deskundig en zeer reƫele man. Wij zijn dan ook zeer te vreden met het zaken doen. Bedankt Nick.


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit 't Veld

05-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Manfred uit Hengelo

07-06-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Duidelijke afspraken gemaakt over de garantie gelukkig geen problemen ondervonden en na een jaar rijden nog dik tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Lukas uit Heerhugowaard

10-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een gebruikte VW Touran bij Nick Groenland gekocht, ik heb de contacten met Nick als erg prettig ervaren.
Na een paar weken ging er een motormanagment lampje branden en bleek de navigatie niet te werken, ik heb daarover contact met Nick gezocht en hij bood direct aan om langs te komen om te proberen de mankementen op te lossen.
Het bleek wat moeilijker voor hem om dat zelf te herstellen waarop hij aanbood om de auto bij garage v.d.Stoop & Kruier aan te bieden voor onderzoek.
Ook dit bedrijf was erg hulpvaardig, het probleem met het brandende management lampje is prima opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Amsterdam

06-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uiterst correct netjes afgeleverd en garantie klachtjes goed afgehandeld naar mijn mening een prima firma.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Amstelveen

03-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige week bij Nick een BMW gekocht in perfecte staat afgeleverd ik ben er super tevreden mee. Nick is een eerlijke jongen betrouwbaar en komt meer dan zijn afspraken na. Zeker een aanrader voor iedereen die een goede auto zoekt!!

Obrigado Nick.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Haarlem

24-11-2016
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een golf 5 bij nick gekocht. De afspraken met nick zijn goed. De auto werd keurig netjes afgeleverd en zelfs iets meer dan de afspraak. In de toekomst gaan wij zeker weer terug komen.


Ja, ik beveel dit aan