Beoordelingen Auto Fischer-Noordegraaf BV

8,5
1552 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,1
1 t/m 10 van 1552 beoordelingen

BERRY uit HENGELO OV

19-04-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Netty uit Hengelo

19-04-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Wierden

18-04-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

T uit Enschede

18-04-2019
9,3

Ervaring: Goede service en zeer behulpzaam personeel


Ja, ik beveel dit aan

Annie uit Borne

18-04-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Haarle Hellendoorn

18-04-2019
9,0

Ervaring: Vriendelijke ontvangst.
Meedenken!


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Almelo

17-04-2019
9,7

Ervaring: Ik heb al jaren een prettige en goede relatie met dit bedrijf.
Echter, met mijn laatst gekochte nieuwe auto heb ik een raar gevoel gekregen die maar niet weg gaat.
Vorige week moest ik voor een terugroepactie naar de garage, waar ik gelijk mijn klacht en de bandenwissel heb laten uitvoeren.
Het laten uitvoeren van de bandenwissel en de terugroepactie is uitstekend verlopen, tot volle tevredenheid van mij.
Alleen mijn klacht kon niet worden verholpen, dit was een motor issue van Ford die blijkbaar eind februari bekend werd bij de dealer.
Ik vind het jammer dat dit toen niet gelijk naar de klanten is teruggekoppeld, want er zijn blijkbaar veel meer mensen met mijn klacht als ik internet erop nazoek.
Hopelijk komt er nog een oplossing voor, tot die tijd zal ik ermee moeten leven, al ben ik er niet tevreden over.


Ja, ik beveel dit aan

Elbert uit Almere

17-04-2019
8,0
Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Enschede

17-04-2019
8,3

Ervaring: Altijd goede service en ook echt op de tijd die afgesproken is.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-04-2019
7,7

Ervaring: Gewoon goed


Ja, ik beveel dit aan