Beoordelingen Noordermeer Mobiliteitsexperts B.V.

9,3
68 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Michael uit Berkel

28-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ondanks een andere keuze op het laatste moment van mij, raad ik deze garage aan!


Ja, ik beveel dit aan

Rid uit Rotterdam

21-04-2019
3,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn ervaring met dit bedrijf na een goed begin en goede ontvangst , pas tot dat ik moest afrekenen voor airco vullen wat overal gemiddeld rond 150,-€ kost , heb ik bij hun 250,-€ moeten afrekenen en daar ben ik niet eerder over geïnformeerd, nadat ik het telefonisch heb bewezen dat soort gelijke bedrijven 140,-€ voor het afvullen van de airco kost.
En ze zijn me niet tegemoet gekomen.
Dus ik raad iedereen dit bedrijf in ieder geval deze locatie af.
Voel me gewoon belazerd waar je bij staat.


Gerard uit Eindhoven

19-04-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: september vorig jaar mijn BMW Z4 gekocht bij Noordermeer. Dat was al een erg prettige ervaring. Helaas deze week mijn linker schokdemper lek. Garantie helaas al voorbij. Adaptief onderstel dus kostbare zaak. Na overleg met Kevin en zijn collega wordt dit komende week voor een heel nette prijs gerepareerd. DIT IS WERKELIJK KLASSE !!


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Berkel en Rodenrijs

11-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer vriendelijk te woord gestaan, uitstekend geholpen en alles uitgelegd wat er was gebeurd.
Had geen afspraak maar kon vrij snel terecht!


Ja, ik beveel dit aan

Joop uit Rotterdam

16-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een fijne mensen en zeer deskundig 👍


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Berkel enRidenrijs

28-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 10 maanden geleden mijn BMW 1 Serie gekocht bij Noordermeer in Bergschenhoek. Fijn geholpen door Kevin. Maar nu komt het, vorige werk vond ok dat de auto slechter starte. Kevin op de hoogte gebracht en hij stelde voor dat ik even langs moest komen. Nu was de Bovag garantie van 6 maanden allang verlopen maar er werd kosteloos een nieuwe accu gemonteerd. Top service, bedankt !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Glenn uit Nieuwegein

10-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service , klantvriendelijk en deskundig personeel! Mijn Audi heb ik daar gekocht maar drie weken voor de garantie brak de distributie ketting. Toevallig net voordat we een lang weekend op vakantie gingen. Het bedrijf heeft alles in werking gezet om de auto te repareren. De motor moest helemaal uit elkaar dus hadden ze speciaal een monteur (VAG) ingehuurd om dit te repareren. Er stond meteen een leenauto klaar zodat we toch nog op vakantie konden! Ook daarna nog een keer terug geweest deden niet moeilijk over een leenauto !Wat een topservice! Eerlijk en betrouwbaar! Niets was teveel voor Kevin en René. Bedankt! De volgende auto word er weer een van garage Noordermeer!


Ja, ik beveel dit aan

Silvia uit Berkel en rodenrijs

20-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service daar auto in onderhoud
Goede overleg


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Helden

12-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste telefonische contact vanuit Limburg verliep erg prettig. Vervolgens afspraak gemaakt, waar we door Kevin goed werden ontvangen. Na proefrit heeft faire prijs onderhandeling plaatsgevonden wat geleid heeft tot koop. Ook de aflevering 1 week later verliep erg prettig. Een bedrijf waar Service en Klantvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven wordt. Een aanrader, zelfs voor potentiële klanten uit Limburg.


Ja, ik beveel dit aan

Ahmed uit Zoetermeer

16-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service , een gratis leenauto , en de reparaties aan mijn auto perfect uitgelegd. Een garage die met je mee denkt, super bedankt. Groeten van Ahmed.


Ja, ik beveel dit aan