Beoordelingen Noordermeer Mobiliteitsexperts B.V.

9,3
60 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Gijs uit Helden

12-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste telefonische contact vanuit Limburg verliep erg prettig. Vervolgens afspraak gemaakt, waar we door Kevin goed werden ontvangen. Na proefrit heeft faire prijs onderhandeling plaatsgevonden wat geleid heeft tot koop. Ook de aflevering 1 week later verliep erg prettig. Een bedrijf waar Service en Klantvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven wordt. Een aanrader, zelfs voor potentiële klanten uit Limburg.


Ja, ik beveel dit aan

Ahmed uit Zoetermeer

16-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service , een gratis leenauto , en de reparaties aan mijn auto perfect uitgelegd. Een garage die met je mee denkt, super bedankt. Groeten van Ahmed.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Schiedam

12-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben uitstekend geholpen met het vinden van mijn nieuwe auto. Die als nieuw aanvoelt ook al is het een tweede hands. mijn volgende auto ga ik daarom ook zeker hier kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Ronne uit Amsterdam

22-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al ruim 4 jaar hebben we een zeer positieve ervaring met Noordermeer en in het bijzonder met Kevin en René!! Dít bedrijf heeft klantvriendelijkheid, goede service en deskundigheid hoog in het vaandel staan! Wij komen uit Amsterdam maar we hebben het er graag voor over om naar Bergschenhoek te rijden als er iets met onze auto is! De vriendelijkheid is hartverwarmend!! Vandaag hebben wij onze 2e auto bij Noordermeer opgehaald....Kevin en René hebben voor ons fantastisch bemiddeld in de aanschaf ervan!! Complimenten!!
Ronne en Marijke Bernard


Ja, ik beveel dit aan

Peter

03-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april een mooie 3jaar oude Qashqai bij Kevin gekocht.
Goeie prijs, netjes afgeleverd en vriendelijk personeel.
Wel een aantal keer terug gemoeten vanwege wat kleine probleempjes.
Bij aflevering direct een trekhaak erop laten zetten.
De eerste was verkeerd geleverd.
De tweede was goed maar behoorlijk beschadigd.
Plus mijn achteruit rij sensoren bleven piepen.
Kevin heeft een oplossing bedacht en probleem hersteld.
Later weer terug geweest omdat de ruitenwissers niet goed meer waren en de navigatiekaart verouderd was.
Allemaal vernieuwd.

Gisteren bij vertrek naar Italië startte de auto niet meer. Anwb constateerde kortsluiting in de accu.
Kevin om 8:30u gebeld en mocht direct langskomen. Na een half uurtje een nieuwe accu geïnstalleerd en gelijk de vloeistoffen gecheckt kon ik eindelijk mijn reis beginnen.
Allemaal garantie en service.

Wat een TOP bedrijf en wat een SERVICE!!
Ik blijf zeker klant bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Ron en Jeannette uit 's-Hertogenbosch

03-08-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In februari 2018 een auto gekocht. In juli kregen we een probleem met olie verbruik. Mail gestuurd en men heeft de volgende dag direct contact met ons opgenomen. Donderdag 2 augustus auto aangeboden voor analyse mogelijke oorzaak. Leenauto meegekregen. Tegen 15:00 uur was de auto klaar. Ondanks dat de garantie was afgelopen heeft men ons geholpen. We hoefden niets te betalen. Men is toch de hele dag bezig geweest met flushen van de motor én we hebben een lesauto meegekregen. Ik heb al heel wat auto's gekocht en heel veel garages gesleten maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat een TOP service en de verkopers zijn TOP mensen. Hier voel je je echt klant. Daar kunnen heel veel dealers een voorbeeld aan nemen. Heren hartelijk bedankt voor jullie hulp en hopelijk is het probleem verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Kitty uit Nootdorp

13-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Drie jaar geleden bij Auto Noordermeer een geweldige Mini Clubman gekocht, nog nooit heb ik zo een goede service bij een dealer gehad dan bij Auto Noordermeer. Onderhoud altijd bij Kevin laten doen, geen rare dingen waar ze mee komen, duidelijkheid staat bij mij hoog in het vaandel en dat maken zij waar. Vandaag mijn nieuwe Mini Clubman opgehaald bij Auto Noordermeer, door samenwerking met Kevin en Rene is deze Mini via een andere dealer in mijn bezit gekomen. Dikke dikke pluim voor Auto Noordermeer. Ik raad dan ook Noordermeer aan bij familie en vrienden.


Ja, ik beveel dit aan

K uit Goedereede

29-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In januari 2018 kochten wij bij Noordermeer Auto's een Volkswagen Golf sportsvan waar we zeer tevreden over zijn. Wij danken verkoper Kevin voor de correcte aflevering van deze auto en bevelen dit bedrijf in Bergschenhoek aan!


Ja, ik beveel dit aan

Trienke uit Zoetermeer

23-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een leuk bedrijf. Zo vriendelijk gewoon al een prettig gevoel als je binnen komt. De prijzen van de auto scherp geprijsd. De service geweldig. En ook de monteur super gozer. Zo hard zijn werk gedaan om mijn nieuwe aanwinst optijd af te krijgen. Gewoon echt top. Echt een leuk gezellig en zeker een eerlijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Elst

16-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken terug bij Noordermeer een Seat gekocht.

Helaas na slechts 2 dagen al problemen, twee bobines gaven de geest.

Ondanks dat ik geen garantie had ben ik toch uitstekend geholpen en heeft men de reparatie volledig vergoed!

Top service en goede communicatie door zowel verkoper Kevin als eigenaar René! Nogmaals mijn dank heren!

Voor een volgende auto zal ik zeker kijken voor het aanbod bij Noordermeer, ook al is het voor mij bijna anderhalf uur rijden!


Ja, ik beveel dit aan