Beoordelingen Noordermeer Mobiliteitsexperts B.V.

9,3
64 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 64 beoordelingen

Joop uit Rotterdam

16-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een fijne mensen en zeer deskundig 👍


Ja, ik beveel dit aan

Wendy uit Berkel enRidenrijs

28-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 10 maanden geleden mijn BMW 1 Serie gekocht bij Noordermeer in Bergschenhoek. Fijn geholpen door Kevin. Maar nu komt het, vorige werk vond ok dat de auto slechter starte. Kevin op de hoogte gebracht en hij stelde voor dat ik even langs moest komen. Nu was de Bovag garantie van 6 maanden allang verlopen maar er werd kosteloos een nieuwe accu gemonteerd. Top service, bedankt !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Glenn uit Nieuwegein

10-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service , klantvriendelijk en deskundig personeel! Mijn Audi heb ik daar gekocht maar drie weken voor de garantie brak de distributie ketting. Toevallig net voordat we een lang weekend op vakantie gingen. Het bedrijf heeft alles in werking gezet om de auto te repareren. De motor moest helemaal uit elkaar dus hadden ze speciaal een monteur (VAG) ingehuurd om dit te repareren. Er stond meteen een leenauto klaar zodat we toch nog op vakantie konden! Ook daarna nog een keer terug geweest deden niet moeilijk over een leenauto !Wat een topservice! Eerlijk en betrouwbaar! Niets was teveel voor Kevin en René. Bedankt! De volgende auto word er weer een van garage Noordermeer!


Ja, ik beveel dit aan

Silvia uit Berkel en rodenrijs

20-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service daar auto in onderhoud
Goede overleg


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Helden

12-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste telefonische contact vanuit Limburg verliep erg prettig. Vervolgens afspraak gemaakt, waar we door Kevin goed werden ontvangen. Na proefrit heeft faire prijs onderhandeling plaatsgevonden wat geleid heeft tot koop. Ook de aflevering 1 week later verliep erg prettig. Een bedrijf waar Service en Klantvriendelijkheid met een hoofdletter geschreven wordt. Een aanrader, zelfs voor potentiële klanten uit Limburg.


Ja, ik beveel dit aan

Ahmed uit Zoetermeer

16-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service , een gratis leenauto , en de reparaties aan mijn auto perfect uitgelegd. Een garage die met je mee denkt, super bedankt. Groeten van Ahmed.


Ja, ik beveel dit aan

Arthur uit Schiedam

12-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben uitstekend geholpen met het vinden van mijn nieuwe auto. Die als nieuw aanvoelt ook al is het een tweede hands. mijn volgende auto ga ik daarom ook zeker hier kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Ronne uit Amsterdam

22-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al ruim 4 jaar hebben we een zeer positieve ervaring met Noordermeer en in het bijzonder met Kevin en René!! Dít bedrijf heeft klantvriendelijkheid, goede service en deskundigheid hoog in het vaandel staan! Wij komen uit Amsterdam maar we hebben het er graag voor over om naar Bergschenhoek te rijden als er iets met onze auto is! De vriendelijkheid is hartverwarmend!! Vandaag hebben wij onze 2e auto bij Noordermeer opgehaald....Kevin en René hebben voor ons fantastisch bemiddeld in de aanschaf ervan!! Complimenten!!
Ronne en Marijke Bernard


Ja, ik beveel dit aan

Peter

03-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april een mooie 3jaar oude Qashqai bij Kevin gekocht.
Goeie prijs, netjes afgeleverd en vriendelijk personeel.
Wel een aantal keer terug gemoeten vanwege wat kleine probleempjes.
Bij aflevering direct een trekhaak erop laten zetten.
De eerste was verkeerd geleverd.
De tweede was goed maar behoorlijk beschadigd.
Plus mijn achteruit rij sensoren bleven piepen.
Kevin heeft een oplossing bedacht en probleem hersteld.
Later weer terug geweest omdat de ruitenwissers niet goed meer waren en de navigatiekaart verouderd was.
Allemaal vernieuwd.

Gisteren bij vertrek naar Italië startte de auto niet meer. Anwb constateerde kortsluiting in de accu.
Kevin om 8:30u gebeld en mocht direct langskomen. Na een half uurtje een nieuwe accu geïnstalleerd en gelijk de vloeistoffen gecheckt kon ik eindelijk mijn reis beginnen.
Allemaal garantie en service.

Wat een TOP bedrijf en wat een SERVICE!!
Ik blijf zeker klant bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Ron en Jeannette uit 's-Hertogenbosch

03-08-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: In februari 2018 een auto gekocht. In juli kregen we een probleem met olie verbruik. Mail gestuurd en men heeft de volgende dag direct contact met ons opgenomen. Donderdag 2 augustus auto aangeboden voor analyse mogelijke oorzaak. Leenauto meegekregen. Tegen 15:00 uur was de auto klaar. Ondanks dat de garantie was afgelopen heeft men ons geholpen. We hoefden niets te betalen. Men is toch de hele dag bezig geweest met flushen van de motor én we hebben een lesauto meegekregen. Ik heb al heel wat auto's gekocht en heel veel garages gesleten maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Wat een TOP service en de verkopers zijn TOP mensen. Hier voel je je echt klant. Daar kunnen heel veel dealers een voorbeeld aan nemen. Heren hartelijk bedankt voor jullie hulp en hopelijk is het probleem verholpen.


Ja, ik beveel dit aan