Beoordelingen Noordermeer Mobiliteitsexperts B.V.

9,3
62 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
11 t/m 20 van 62 beoordelingen

Trienke uit Zoetermeer

23-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een leuk bedrijf. Zo vriendelijk gewoon al een prettig gevoel als je binnen komt. De prijzen van de auto scherp geprijsd. De service geweldig. En ook de monteur super gozer. Zo hard zijn werk gedaan om mijn nieuwe aanwinst optijd af te krijgen. Gewoon echt top. Echt een leuk gezellig en zeker een eerlijk bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Elst

16-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Twee weken terug bij Noordermeer een Seat gekocht.

Helaas na slechts 2 dagen al problemen, twee bobines gaven de geest.

Ondanks dat ik geen garantie had ben ik toch uitstekend geholpen en heeft men de reparatie volledig vergoed!

Top service en goede communicatie door zowel verkoper Kevin als eigenaar René! Nogmaals mijn dank heren!

Voor een volgende auto zal ik zeker kijken voor het aanbod bij Noordermeer, ook al is het voor mij bijna anderhalf uur rijden!


Ja, ik beveel dit aan

Kris uit Bergschenhoek

18-04-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Noordermeer onderhoudt al jaren ons hele wagenpark: niets anders dan lof voor dit team: snel, efficiënt, kostenbesparend en vooral eerlijk. Geen kosten maken die niet nodig zijn, duidelijk zijn als iets ook wél nodig is en ook als iets níet nodig is. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Rotterdam

10-04-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: SUPER SERVICE, was daar voor de 1e keer om 17.15 uur (sluitingstijd) De monteurs stonden klaar om naar huis te gaan, ik had een probleem met mijn stuurinrichting en durfde niet meer verder te rijden. De auto’s stonden al binnen in de werkplaats en werden naar buiten gereden om een brug vrij te maken. Er zat een bout los van de stuurinrichting dus vastgezet door de monteur. Vroeg om de rekening aan de baas en die wilde er niets voor hebben dus over Service gesproken een dikke 10!!


Ja, ik beveel dit aan

leendert uit rotterdam

05-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

jan uit rotterdam

13-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Rotterdam

04-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eindelijk een bedrijf gevonden wat echt meedenkt met de klant. Heel blij mee !


Ja, ik beveel dit aan

Amy uit Bergschenhoek

25-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben al jaren vaste klant bij mijn merkdealer in Bergschenhoek. Nadat ik vorige week problemen had met het starten van mijn auto en mijn dealer geen tijd ( of zin ) voor mij had, ben ik terecht gekomen bij Bosch Car Service Noordermeer. Zij maakten tijd en hebben mij perfect geholpen. Zeer snelle en goede service. Noordermeer jullie hebben er een klant bij ! ( Ton bedankt )


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Rotterdam

07-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer tevreden na aankoop mini cooper cabrio zomer 2017, via advertentie op internet bij Rene en kevin terecht gekomen, beide zeer klantvriendelijk en eerlijk. Prijs die ze vragen voor een auto is reeel en bijna niet onderhandelbaar, dit geeft helderheid. Daarnaast ben ik een aantal malen in de garage geweest voor wat kleine dingen en daar wordt ook meegedacht en service geboden, ik heb niets te klagen, alleen maar tevredenheid en tnt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Henny uit Tiel

11-09-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb 3 maanden geleden een gebruikte Volkswagen Caddy gekocht van 2012 bij Autobedrijf Noordermeer na wat kleine probleempjes met de parkeersensoren en kontaktsleutel is dat keurig netjes opgelost door Kevin en Rene
Dit zijn echt 2 topgasten die beloven wat ze zeggen geen bla bla bla maar gewoon eerlijk zaken doen
Ik heb de auto nu 3 maanden in mijn bezit en ben daar erg tevreden over
Echt een topbedrijf met goeie service en beveel dit bedrijf ook aan iedereen aan


Ja, ik beveel dit aan