Beoordelingen Noordermeer Mobiliteitsexperts B.V.

9,3
69 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
41 t/m 50 van 69 beoordelingen

Martijn uit Berkel en Rodenrijs

09-12-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mn nieuwe auto een Opel Astra 1.4T uit 2011 afgeleverd gekregen! Ook mn oude auto kunnen inruilen voor een moi bedrag
Erg fijn en professioneel geholpen. Al met al heel erg happy


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Rotterdam

31-10-2016
4,5

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Beetje vreemde ervaring met dit bedrijf.
Na interesse in één van hun auto's
krijg ik geen contact meer met dit bedrijf.
Diverse e-mails worden niet meer beantwoord.


Sarita uit Berkel en Rodenrijs

20-09-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik kocht 11 maanden geleden mijn auto (gebruikt) bij Garage Noordermeer, wat binnen mijn budget paste. Ongeveer negen maanden na aankoop kreeg ik op weg naar een zieken-bezoek autopech op de snelweg A12. Ik was op dat moment totaal radeloos, daar ik geen lid was van ANWB. Plotseling schoot het met te binnen om mijn garage (Noordermeer) te bellen voor hulp. Kreeg direct ook de nodige hulp aangeboden, wat inhield dat mijn auto middels een bergings-bedrijf werd opgehaald en mij gelijk een vervangend vervoer werd aangeboden. Mijn auto werd gerepareerd en tot mijn verbazing was alles kosteloos. Dit alles zonder enig vorm van garantie. Garage Noordermeer met zulks daad en service verdienen jullie een groot en waardig Compliment


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Berkel en Rodenrijs

11-08-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vak bekwame garage, verkopers laten je rustig op je gemak de occassions bekijken zonder enig vorm van opdringerigheid tot koop,. Wat ons zeer aanspraak was de juistheid van auto-history welk wij ook extern hebben laten controleren. Het nakomen van garantie-afspraken hebben we als zeer positief ervaren. Kortom garage Noordermeer houden zo.


Ja, ik beveel dit aan

Roelof uit Vlaardingen

11-05-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Noordermeer voor de tweede keer een nieuwe auto gekocht ( zo goed als nieuw ). Wederom zeer prettig geholpen door Kevin, echt een fijne vent ! Kreeg ook een zeer goede inruilprijs, ze hadden hem dan ook zelf onderhouden. Over een jaar of 2 ruil ik hem weer in. topzwaar !!!


Ja, ik beveel dit aan

Wesley uit Rotterdam

02-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaring mee gehad, werd super geholpen. Service en garantie is ook zeer goed.
Zou zo nog een auto kopen hier ,of mijn oude auto inruilen voor een nieuwe.


Ja, ik beveel dit aan

Kelvin uit Bergschenhoek

13-12-2015
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Nooit verwacht dat een garage zoveel vertrouwen kon wekken. Ik kan BCS aan iedereen van harte aanbevelen.
Mijn Range Rover had motorisch problemen. Na uitlezen van computer en diverse metingen werd al gauw duidelijk wat het probleem was. Afscheid nemen van deze auto wil ik niet, vandaar dat we zijn overgegaan tot algehele motorrevisie. Bij deze ingreep ben ik telefonisch benaderd en op de hoogte gehouden van het proces. We waren op tijd met de ingreep! Daarop heb ik besloten om de algehele aandrijflijn ook maar te doen. We kunnen nu nog lekker lang genieten van onze auto.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Bleiswijk

20-09-2015
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf, enthousiast personeel en een zeer goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Berkel en Rodenrijs

03-09-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed bedrijf , top personeel , zeer goede service!!! net een nieuwe auto gekocht maar weet nu al dat mijn volgende auto ook daar vandaan komt , geholpen door meneer Stol .


Ja, ik beveel dit aan

Chantal uit Capelle aan den ijssel

03-09-2015
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gebruikte auto gekocht Volkswagen polo 2004
Werden prima behandeld afspraken werden allemaal nagekomen.
Ik zou deze autogarage zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan