Beoordelingen Noordermeer Mobiliteitsexperts B.V.

9,3
69 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
51 t/m 60 van 69 beoordelingen

kees uit Zwijndrecht

22-04-2015
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf.

Ben hier goed geholpen met het kopen van mijn nieuwe Citroen C4

Wat mij opviel is dat er veel klanten waren voor de werkplaats.

Ik denk dat ik mijn auto ook hier laat onderhouden


Ja, ik beveel dit aan

Rick uit Rotterdam

16-01-2015
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, mooie auto.
Tevens tevreden over de autoverzekering!


Ja, ik beveel dit aan

Marjolein uit Ridderkerk

08-01-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben heel erg blij met de aankoop van mijn Fiat 500. Ik heb een zeer goede inruilprijs gekregen voor mijn oude auto, waardoor ik niet veel meer hoefde bij te leggen.
Verder is het personeel heel behulpzaam, klantvriendelijk en servicegericht.
Ik blijf hier ook zeker in onderhoud, de werkplaats zag er erg professioneel uit.


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Noord-Brabant

31-12-2014
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte ervaring met dit bedrijf. Hebben me een auto verkocht met vele verborgen gebreken en bieden geen oplossing. Reageren zelfs nauwelijks. Reparatie heeft duizenden euro's gekost en geen enkele tegemoetkoming. Wegblijven!


Sjors uit Noordwijk

29-12-2014
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer net autobedrijf met vakkundig personeel. Ik ben goed geholpen door Dhr. Stol. Een aanrader voor de aankoop van een gebruikte auto. Ik woon niet dichtbij maar voor in de toekomst koop ik hier weer mijn auto. Bedankt !


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Schiedam

19-12-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een gebruikte auto bij Noordermeer gekocht.
Wij zijn fantastisch geholpen: wij zijn uitgebreid geïnformeerd en hebben in 2 verschillende auto's een proefrit kunnen maken.
Ook bij de aflevering werd alle tijd voor ons genomen.
Wij zijn erg blij met onze Opel Astra.
Tot volgend jaar bij de eerste beurt !


Ja, ik beveel dit aan

Aland uit Uithoorn

20-10-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een VW Golf Variant gekocht, in alle opzichten een mooie en goede auto. Uitstekend geholpen. Goede afspraken.
Een storing die zich één dag later voordeed, aan een deurslot, viel buiten de garantie. Daar waren we het beiden over eens. Toch kwam er een uitstekende oplossing. Er kwam een vervangend slot dat ik zelf zal gaan monteren.

Dit bedrijf gaat voor tevreden klanten. En dat gaat uitstekend, want ik ben een zeeeeer tevereden klant!


Ja, ik beveel dit aan

ton uit rotterdam

18-10-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed en betrouwbaar uitziend bedrijf.nette aflevering van gebruikte auto.goede inruilprijs van mijn auto.
uitvoeren van garantie werd zonder probleem gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Schiedam

22-06-2014
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf dat met je meedenkt. Ik kom hier nu een paar jaar, de ene keer voor een apk de andere keer voor een kleine of grote reparatie. En ik word altijd goed geholpen. ik heb niet het gevoel dat men hier als uitgangspunt heeft om zoveel mogelijk omzet te maken. Ik rijd in een tien jaar oude tweedehands en die proberen ze hier zo goed mogelijk tegen redelijke prijs 'in de lucht' te houden. Het is voor mij een omritje uit Schiedam meer dan waard. Ga zo door Noordermeer. (Op de ipad lukt het me niet om cijfers te geven voor service, deskundigheid en prijs/kwaliteit. Ik zou voor service een 9,5 hebben gegeven. voor deskundigheid een 8,5, als leek kan ik dat eigenlijk niet beoordelen, maar ik heb het gevoel dat dat goed zit. Voor prijs/kwaliteit ook een 8,5)


Ja, ik beveel dit aan

Eduardo uit Rotterdan

13-06-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanaf dag 1 dat ik hier kom wordt ik supergoed door iedereen geholpen! Er wordt met je meegedacht om de kosten te drukken en de prijzen worden vooraf berekend zodat je weet waar je aan toe bent. Ik denk dat ik eindelijk mijn vaste garage gevonden heb!!


Ja, ik beveel dit aan