Beoordelingen Noordermeer Mobiliteitsexperts B.V.

9,3
62 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,2
51 t/m 60 van 62 beoordelingen

ton uit rotterdam

18-10-2014
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed en betrouwbaar uitziend bedrijf.nette aflevering van gebruikte auto.goede inruilprijs van mijn auto.
uitvoeren van garantie werd zonder probleem gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Schiedam

22-06-2014
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bedrijf dat met je meedenkt. Ik kom hier nu een paar jaar, de ene keer voor een apk de andere keer voor een kleine of grote reparatie. En ik word altijd goed geholpen. ik heb niet het gevoel dat men hier als uitgangspunt heeft om zoveel mogelijk omzet te maken. Ik rijd in een tien jaar oude tweedehands en die proberen ze hier zo goed mogelijk tegen redelijke prijs 'in de lucht' te houden. Het is voor mij een omritje uit Schiedam meer dan waard. Ga zo door Noordermeer. (Op de ipad lukt het me niet om cijfers te geven voor service, deskundigheid en prijs/kwaliteit. Ik zou voor service een 9,5 hebben gegeven. voor deskundigheid een 8,5, als leek kan ik dat eigenlijk niet beoordelen, maar ik heb het gevoel dat dat goed zit. Voor prijs/kwaliteit ook een 8,5)


Ja, ik beveel dit aan

Eduardo uit Rotterdan

13-06-2014
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanaf dag 1 dat ik hier kom wordt ik supergoed door iedereen geholpen! Er wordt met je meegedacht om de kosten te drukken en de prijzen worden vooraf berekend zodat je weet waar je aan toe bent. Ik denk dat ik eindelijk mijn vaste garage gevonden heb!!


Ja, ik beveel dit aan

Renate uit Bleiswijk

16-03-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goed geholpen, voorgelicht, bij de aanschaf van 4 nieuwe banden. Mijn winterbanden konden zelfs worden opgeslagen. Tot over 4 maanden, dan moet mijn Toyota gekeurd worden.


Ja, ik beveel dit aan

Marjo uit Berkel en Rodenrijs

24-12-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe auto. De auto werd tijdens de aflevering perfect aan mij uitgelegd .Een hele fijne ervaring. Ga zo door ! En nog bedankt voor de nieuwe radio. ik blijf hier zeker ook in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Rotterdam

03-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een gebruikte Mercedes gekocht bij Noordermeer Bosch Car Service. Ondzettend goed voorgelicht en geholpen. De auto is perfect afgeleverd zoals afgesproken. Een aanrader met stip !


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Rotterdam

03-11-2013
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Hendrik Ido Ambacht

02-10-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Nog nooit eerder zo goed geholpen! Het bedrijf ziet er netjes en verzorgd uit, net zoals de auto's. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.
Ik moet er een aardig stukje voor reizen, maar dat heb ik er zeker voor over.


Ja, ik beveel dit aan

j uit rotterdam

20-08-2013
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit bedrijf heeft laten zien dat service bovenaan staat, vlak voor m,n vakantie moest mijn auto eigenlijk voor onderhoud naar de garage,maar door omstandigheden kon ik eigenlijk niet ruim voor mijn vakantie een afspraak maken, ondanks de drukte ben ik toch geholpen, zodat ik toch nog voor mijn vakantie m,n auto terug had.Top!


Ja, ik beveel dit aan

Rio uit Bergschenhoek

02-08-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hier is de klant nog echt koning en geen nummer, zeer prettig personeel. Uitstekende service altijd meedenkend voor het oplossen bij evt een probleem.
Ben al een paar jaar klant en zal dit nog lang blijven. Echt even langs gaan en je ervaart het zelf.


Ja, ik beveel dit aan