Beoordelingen Noordwest Auto's

9,0
21 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

M.H.A.M. uit Assen

01-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig netjes behandeld en voelde mij zeer vertrouwd. Ik heb hier met plezier zaken gedaan en ben ook zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

heine uit appelscha

07-07-2018
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

rodrigo uit meekerk

30-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Hoogeveen

21-04-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Hardenberg

04-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Renault gekocht, bleek kort na overschrijving toch nog een gebrek te hebben. Dit hebben ze keurig netjes verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Rob

15-02-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na telefonisch contact foto's via whatsapp gekregen van beschadigingen en gebruiksporen..

uiteindelijk een nette 307 sw gekocht van 15 jaar oud. uiteraard met gebruiksporen maar zoals gezegd technisch prima in orde!

Aardige mensen en prima service!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Enschede

04-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste indruk was erg prettig. Goed gesprek en proefrit betreft de auto.
Na aankoop werd de auto ter plekke overgeschreven. Ook het probleempje wat de auto na aankoop had werd prima opgelost!
Ik zeg volgende keer graag weer. Al is het niet bij mij om de hoek.
Groeten Roy


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Hoogeveen

06-12-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende dienstverlening. Altijd bereid om je te helpen.
Duidelijke afspraken, en geen flauwekul.
Vakkundig personeel, leuke sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Cornelis uit Groningen

05-12-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfect geholpen door Stefan. Hij wist veel over de auto te vertellen en ik mocht een uitgebreide proefrit maken.


Ja, ik beveel dit aan

Kay uit Groningen

21-11-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service, op zondag twee proefritten gemaakt en hierdoor hebben we de juiste auto kunnen uitkiezen


Ja, ik beveel dit aan