Beoordelingen Noordwest Auto's

9,0
21 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
11 t/m 20 van 21 beoordelingen

Lisanne

31-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Keurig bedrijf, aandacht voor mij als klant, en ze geven je eerlijk advies. Ik ben super blij met mijn nieuwe auto! Dankjewel Noordwest-autos!


Ja, ik beveel dit aan

Jan Albert uit Fluitenberg

24-10-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: vriendelijke mensen, betrouwbaar,vakkundig,nauwkeurig kortom,zeer tevreden met garagebedrijf NOORDWEST.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Hoogeveen

05-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na drie jaar zonder auto hebben gedaan, wilden we nu weer graag een auto. Dus na flink georiënteerd te hebben online, zijn we vervolgens bij een aantal autobedrijven langsgegaan. Ook heb ik wat mailtjes rondgestuurd naar een aantal autobedrijven voor wat extra informatie. Wij zijn allebei overdag aan het werk, dus echt tijd voor bellen was er niet, en vaak was de zoektocht naar een auto ook 's avonds, dus dan is een mailtje met vragen over bepaalde auto's stuk makkelijker! De website van Noordwest Auto's viel al in positieve zin op, duidelijk, veel informatie, overzichtelijk. Bij een aantal autobedrijven kreeg ik geen gehoor, een volgende schreef: 'U moet bellen', maar bij Noordwest Auto's kreeg ik binnen 10 minuten een vriendelijk mailtje terug met gewenste informatie. Daarna verliep contact via de Whatsapp, wat ik zeer plezierig vond! Bij het kijken naar de auto's werd ik vakkundig geholpen en geadviseerd. Eerlijk ook. Er werd duidelijk antwoord gegeven op al mijn vragen, en er werd niet moeilijk gedaan over twee keer proefrijden. We kregen rustig de tijd om over het één en ander na te denken voor we de beslissing maakten. Daarnaast vond ik het bij de aankoop zeer prettig dat de overschrijving direct in het bedrijf plaatsvond, zodat ik niet eerst weer naar een kentekenloket moest. Alles werd in het bedrijf zelf geregeld, en het was dus kopen- en daarna wegrijden! Al met al: een zeer positieve ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Denise uit Hoogeveen

30-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Voor zowel het kopen van een nieuwe auto, reparaties en onderhoud ga ik naar noordwest-auto's.
Ze zijn er vriendelijk, eerlijk, ze staan altijd voor je klaar en bieden snelle hulp.
Je weet van te voren waar je aan toe bent!

Ik ben altijd erg tevreden.

Goede services!


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Sneek

25-09-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuk bedrijf waar je vriendelijk en goed geholpen wordt. Onze auto is keurig afgeleverd!


Ja, ik beveel dit aan

Wiliam uit Assen

24-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zonder overdrijven is Noord-west auto's een geweldige garage waar je nog het ouderwetse gevoel krijgt dat je er als mens wordt bejegend. Vaak kreeg ik bij met name de grotere dealers het gevoel een potentiële klant te zijn die de verkoper een dikke bonus bezorgd als hij mij een auto verkoopt. De taxatie waardering voor mijn inruil auto was fair en buitengewoon schappelijk. Daar werd ik in eerste instantie blij van en raakte ik verder geïnteresseerd om met Noord-west auto's zaken te gaan doen. Uiteindelijk heeft de verkoper op correcte wijze duidelijk gemaakt dat de taxatie van mijn inruil auto toch te hoog was en dat er nog heel veel aan de inruil auto moest gebeuren. Daardoor moest hij zakken met de inruilwaarde en dat vond ik bewonderenswaardig. Heerlijk om gewoon eerlijk te worden behandeld en dat gaf mij een prettig gevoel.
Wij hebben een deal kunnen sluiten door allebei wat water bij de wijn te doen. Voor mij was het een geweldige deal en de verkoper verdient een dikke Pluim. Geweldige ervaring en ik zal jullie zeker bij mijn contacten aanbevelen...en ik ken er heel wat hoor!

Gr. Wiliam Pentury uit Assen .


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit De Krim

24-09-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderhoud van onze zakelijke auto's, schadeherstel, restauratie oldtimer. Alles gewoon supergoed tegen erg faire prijzen. Gewoon een perfect bedrijf. Een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sylvia uit Koekange

24-09-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Eerlijk, goede service en klantgericht


Ja, ik beveel dit aan

Bram

24-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, behulpzaam en een goede service auto's zien er netjes uit en ze staan altijd voor je klaar!


Ja, ik beveel dit aan

Joost

22-09-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Al jaren mijn vaste adres voor auto's en reparaties!


Ja, ik beveel dit aan