Beoordelingen Occasion Centrum de Bruijn

9,1
41 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Hilco uit Randwijk

06-11-2018
3,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte service, stug personeel. Komt hun afspraken niet na! Zou onder andere accessoires nasturen. zeker 7 keer gebeld en meerdere keren gemaild. Steeds maar zeggen dat ze het echt gaan regelen. Vervolgens hoor je nooit meer wat!


Stefan uit Romania

22-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Am achiziționat mașină doar după ce am văzut în poze și în specificații. Foarte serioși. Mașină exact Cum au prezentat o plus ca m au cu actele și tot ce le am cerut.Profesioniști. Cu stima.


Ja, ik beveel dit aan

Nicolae uit Romania, Olt, oras Bals Str Tudor Vladimirescu 103

11-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Am cumparat la 22.09.2016, un autoturism SH, Ford Mondeo. Am beneficiat de servicii, de operativitate si de ospitalitate maxime. Am fost multumit de calitatea serviciilor primite. Voi brecomanda aceasta companie si altor posibili clienti. Eu sint deja din nou client. Multumesc!


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Maastricht

12-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb hier laats een auto gekocht en ik was echt super te vreden auto was gewoon tiptop in orde dit bedrijf is een echte aan rader !!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-10-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Maasbree

26-09-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de aangeschafte wagen en verleende service. Omdat het een sportieve wagen (golf 6 gti) betrof met wat veel eigenaren een onafhankelijke aankoopkeuring laten doen, hierbij kwamen een aantal punten naar voren: kale banden, ontbrekende kapjes en een bijgeluid in de koppeling. Al deze punten zijn keurig verholpen door Teun van Lierop en z'n team (lees: nieuwe kapjes, 4 nieuwe banden en een geheel nieuwe koppelingset). Ik raad OCB dan ook zeker aan bij eenieder die op zoek is naar een auto.


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Veldhoven

23-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sharona uit Tiel

22-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Twee weken geleden bij OCB de Bruijn een Ford Ka gekocht en vandaag op mogen halen. Afgeleverd met een nieuwe apk, poetsbeurt en alles volgens de planning gegaan. Ik ben super geholpen door Teun. Dit bedrijf is echt een aanrader. Ben erg blij met mijn nieuwe auto. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Apeldoorn

20-05-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op 16 januari 2017 kochten wij een zwarte Mercedes Benz Vito met dubbele cabine uit 2010 voor €9.000,00 ex BTW bij OCB te Eindhoven. Tijdens de proefrit hadden we nog enkele minpunten ontdekt.. Teun van Lierop heeft de auto onder handen laten nemen en hij heeft aan al mijn verzoeken voldaan. Onlangs is er nog een reparatie aan de airco gedaan. Helaas was dit niet te checken bij een testrit van -5 graden. Intussen hebben wij met de vito probleemloos 13.000 km mee gereden. Mijn dank aan OCB. Waarschijnlijk zullen wij de auto niet meer verkopen. De Vito bevalt uitstekend.


Ja, ik beveel dit aan

Victor uit Eindhoven

18-05-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Auto verkocht en gekocht. Prima service en bedrijf wat ik op basis van mijn ervaringen kan aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan