Beoordelingen Oldenburg Auto's

9,0
42 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 42 beoordelingen

Fokke uit Utrecht

09-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs hier een occasion aangeschaft. Erg tevreden met de vriendelijke en persoonlijke aanpak!


Ja, ik beveel dit aan

Sebastiaan uit Hilversum

06-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service en ik ben zeer tevreden over de transperante en persoonlijke omgang.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Amsterdam

20-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk professioneel. Na een storing en vervanging van een sensor, alsnog verder onderzocht en geholpen met een andere oorzaak:fijn dat er zo grondig gewerkt word om de auto goed te krijgen.
Als vanzelfsprekend vervangend vervoer gekregen en de auto kunnen ophalen tijdens sluitingstijd.


Ja, ik beveel dit aan

Jeanette uit Deventer

26-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag een prachtige Renault Twingo gekocht bij Oldenburger auto's. Prima service, heel vriendelijk geholpen. Geen poespas of verkoperspraatjes, maar gewoon duidelijke taal!


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Amsterdam

21-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ervaring doordat we meteen geholpen werden, vragen en afspraken werden meteen en rustig besloten. Rustig een proefrit mogen maken geen druk gevoeld bij het kiezen.
Auto was erg schoon van binnen en van buiten, verder blij met de oplever opties zoals wat kleine reparaties, apk en controle.
Gemaakte afspraken gingen door en opgehaald van het station bij het ophalen van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

D uit Wormerveer

08-06-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorig jaar een Audi A4 avant gekocht bij Oldenburg auto’s.
Kort na aanschaf kreeg de auto motorische problemen, waardoor een dure reparatie helaas noodzakelijk was.
Contact opgenomen met de eigenaar van Oldenburg auto’s, helaas was er toen sprake van miscommunicatie.
Gelukkig ook nog ruim na de aankoopdatum een goed gesprek in persoon gehad met Ronald, waar we de misverstanden goed hebben kunnen oplossen. Van beide kanten tot een passend en positief einde kunnen brengen, zodat wij met een gerust hart volop van een nu als een zonnetje rijdende Audi kunnen genieten.
Erg blij met de auto nog steeds, en zeer tevreden over het meedenken en de welwillendheid van Oldenburg auto’s.


Ja, ik beveel dit aan

ron uit hoorn

16-04-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen door Mark met de Renault Trafic ... Kopje koffie bij aankomst prima inruil voor mijn Ford Transit ...Kleine mankementjes aan interieur helemaal netjes verholpen niks meer van te zien top gedaan..

Ron & Winny


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Huizen

13-03-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wij hebben een paar maanden geleden een Ford Smax gekocht bij Oldenburg auto’s. We hadden meerdere auto’s op het oog, maar een heel goed gevoel bij Oldenburg. Dat gevoel bleek ook helemaal te kloppen. We hebben een mooi bedrag terug gekregen voor onze oude auto en echt een top service gekregen. Toen we tot onze grote schrik, na de deal gesloten te hebben, ontdekte dat de fort helemaal geen trekhaak had, heeft Mark deze er voor ons, voor echt een heel klein prijsje, alsnog op laten zetten en ons daar echt mee gematst. De velgen die wij niet mooi vonden heeft hij vervangen en voor ons verkocht. Het geld waarvoor ze verkocht waren, heeft hij keurig op onze rekening gestort. Daar kunnen wij nu zomerbanden voor kopen. Het is een zalige auto die rijdt als een zonnetje, hoewel dat altijd afwachten is. Wij zijn heel tevreden over de service en het fijn zaken doen met Mark! Oldenburg is een betrouwbare zaak en echt een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Aris uit Apeldoorn

11-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe cq gebruikte auto. Paar kleine puntjes zijn prima verholpen. Super tevreden met mn karretje. Zeer klantvriendelijk; ook de krassen in de auto van mn vriendin hebben ze nog even weggepoetst. top!


Ja, ik beveel dit aan

Deborah uit Amsterdam

06-03-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Als je erover nadenkt een nieuwe auto of occasion aan te schaffen zou ik een ieder willen aaraden dat bij Oldenburg Auto's te doen.
Ik heb in december hier mijn Chevrolet Spark gekocht en stap iedere ochtend met veel plezier in mn auto. Super mooi is ie en zeer netjes onderhouden! Er moest wel een nieuwe accu in en dat is prima door de mannen van dit bedrijf verzorgt. Ze hebben zelf mijn auto opgehaald en weer netjes afgeleverd! Ondanks dat ik Amsterdam woon zal ik bij Oldenburg blijven voor eventueel onderhoud en toekomstige apk keuringen. Medewerkers zijn super vriendelijk, kundig en er heerst naar mijn mening echt een relaxte sfeer. Ze hebben echt verstand van auto's!


Ja, ik beveel dit aan