Beoordelingen Olie&zo Sint-Oedenrode

8,9
77 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 77 beoordelingen

John-marie uit Sint-oederode

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit Sint-Oedenrode

07-03-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hier laat je je auto met een gerust hart achter. Zijn er problemen, dan denken ze met je mee en doen er alles aan om het probleem tegen een zeer betaalbare prijs op te lossen. Top service die ik van een dealer nog nooit heb gehad. Probeer het zelf! :-)


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Sint Oedenrode

20-02-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super service, goed onderbouwde gesprekken over wat er gebeurt is aan de auto. Zou Olie&zo zeker aanbevelen.

Een 10 vind ik perfect, niks is perfect, dus een 10 kan ik niet geven. Een 9 is bijna perfect, wat vrijwel nooit voorkomt en ook niet nodig is. Life ain't perfect


Ja, ik beveel dit aan

Marianne uit Eindhoven

15-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Fijn bedrijf, aardige monteurs, snelle reparatie.


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Sint-Oedenrode

13-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-01-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Sint Oedenrode

03-01-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peer uit Sint-Oedenrode

23-11-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede ervaring, tijdig, deskundig en prijstechnisch ook oké.


Ja, ik beveel dit aan

Claartje uit Sint oedenrode

08-11-2018
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: De jongens zijn heel vriendelijk en leveren goed werk af. Ik geef jullie bedrijf een 10!!!!!!! Ik schijf het zo op want onder die getallen pakken niet.


Ja, ik beveel dit aan

Emile uit Sint-Oedenrode

26-10-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Top service! 's Ochtends gebeld over een ernstig slecht lopende motor. Direct ter plekke uitgelezen, onderdelen besteld en dezelfde dag nog gerepareerd en zelfs schoon afgeleverd! Tot nu toe altijd goede ervaringen mee gehad dus ik kom hier zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan