Beoordelingen Olijve Auto's BV

9,3
14 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Mike uit Assen

16-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel net bedrijf met mooie jonge occasions! De eigenaar was er gastvrij en deskundig! Mooie nette auto gekocht voor een zeer redelijke prijs!! Zeker een aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Groningen

01-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs auto gekocht, erg tevreden met de aankoop. Bij aankomst heel vriendelijk behandeld.
Na enkele weken geconstateerd dat de kachel niet goed werkt.
Kon de auto direct terugbrengen en onder de garantie laten maken, kachel werkt nu weer na behoren.


Ja, ik beveel dit aan

Evelyn uit Assen

30-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een fijne kerels zijn dit!
Eerlijke prijzen en top service.
Ik zeg doen!


Ja, ik beveel dit aan

Steven uit Wildervank

15-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goed, eerlijk en bovenal vriendelijk geholpen met zowel de aanschaf als het onderhoud van mijn auto. Zeer betrouwbaar en persoonlijk, direct contact, echt een aanrader. Kijk voor de aanschaf van een nieuwe auto eerst op de site, de voorraad is beperkt maar actueel.


Ja, ik beveel dit aan

Floor uit Assen

13-03-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Uitstekende service. Banden op advies naar keuze besteld, deze waren enkele dagen later al in huis. Gastvrij ontvangen met lekkere koffie op het moment dat het mij uitkwam. Naast de banden ook de hele auto nagelopen. Mijn auto rijdt weer als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Assen

09-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Assen

08-03-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: top, goede service, snelle service, zeer klantvriendelijk , genoeg reden om klant te blijven


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-02-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Aaldrik uit Assen

21-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurige garage,  alles super netjes.... fijn contact gehad met Dirk  en een mooie auto gekocht. Een paar kleine reparaties zijn netjes opgelost en cruise control is later erin geplaatst waarbij de auto netjes van mn werk werd opgehaald en  gemaakt. Echt een aanrader 👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Gert-Jan uit Smilde

19-02-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Rijden wij op een zondagmiddag op de N33, kregen wij
een motorische storing. Onmiddellijk Dirk Olijve gebeld
Met dit probleem mochten wij niet verder rijden. Tot volle
tevredenheid kwam hij diezelfde middag met de vrachtauto om onze auto mee te nemen. Maandag stond hij alweer gereed. Top! goede Service van de
Heer Olijve. (Onze auto is bij Olijve gekocht en ook in
onderhoud.)


Ja, ik beveel dit aan