Beoordelingen One-2-Wash B.V.

8,1
10 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 7,8
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Henk uit Zaandam, Nederland

12-11-2018
8,7

Ervaring: Waar eerst KARWEI zat is deze wasstraat verrezen. De service is goed en vriendelijk personeel.
Waste en zuigde eerst altijd zelf mijn auto. Dit kon alleen wanneer er plaats was voor mijn woning.
De auto wordt goed gewassen, bij het betalen krijg je indien je vragen hebt goede info en worden attributen aangeboden voor aankoop.
Kreeg ook te horen dat als ik niet tevreden was de auto er gewoon weer door kon.
Heb dit echter nooit ondervonden daar het goed .

REINIGING,
Auto altijd goed schoon, velgen dito.
Hierna even bepaalde punten nadrogen en de auto uitzuigen met de krachtige stofzuiger.
Ik vind het TOP en betaalbaar. Beter dan de tijd die je bij zelf wassen er aan besteed.


Ja, ik beveel dit aan

Nadia uit Rotterdam

27-08-2012
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Ferdinand uit Zaandam

22-08-2012
9,7

Ervaring: Ik verloor mijn nummerplaat, nog voordat ik het zelf constateerde kwam er al een medewerker met mijn nummerplaat aanlopen. Na vier bezoekjes werd ik al herkend en een waspas aangeboden.


Ja, ik beveel dit aan

m uit Zaandam

16-08-2012
10

Ervaring: Dit is pas een carwash!! auto is nog nooit zo schoongeweest


Ja, ik beveel dit aan

G uit Zaandam

07-08-2012
7,3

Ervaring: Nette service, auto wordt goed gewassen. Enkel de velgen worden niet schoon, aanbeveling zou zijn om deze vooraf te wassen wanneer men ook met de 'hogedrukspuit' de auto afspuit.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Zaandam

07-08-2012
7,3
Ja, ik beveel dit aan

J. uit Zaandam

26-07-2012
8,7

Ervaring: Tot nu toe vriendelijk en vlot begeleid, goed product, conclusie tot heden tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Koog aan de Zaan

12-07-2012
4,7

Ervaring: Ik heb gebruik gemaakt van het meest uitgebreide reiningspakket. De lak van de auto was erg glanzend. De velgen bleven sterk vervuild evenals een liggend bovendeel van de achterbumper. Die vervuiling wordt hardnekkig als er wax overheen gespoten wordt. Er werd geen reinigingsset voor de ruiten aangeboden. Er werd niet gemeld dat gratis van de stofzuiger gebruik gemaakt kan worden. De waxlaag is niet lang houdbaar in vergelijking met andere wasstraten.


Anoniem

26-06-2012
8,3

Ervaring: Nette zeer schone wasstraat, Alleen dat bochtje bij het inrijden van de wasstraat is wat lastig. Beter dan die andere carwash aan de van Goghweg.


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Zaandam

25-06-2012
7,3

Ervaring: top!!


Ja, ik beveel dit aan