Beoordelingen Oosterpoort Opleidingen

8,3
1547 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 7,9
  • Planning 8,2
1 t/m 10 van 1547 beoordelingen

Chantal uit Veendam

16-11-2018
8,7

Ervaring: prima! Leuke instructeur die zijn best doet voor voor zijn leerlingen en ook in zijn vrije tijd nog extra informatie opzoekt om alles voor iedereen begrijpelijk te maken.

Omdat ik geen vlees eet was er bij de lunch speciaal voor mij een tomatensoepje. Heel attent!


Ja, ik beveel dit aan

Grigory uit Sauwerd

15-11-2018
10
Ja, ik beveel dit aan

Mieke uit Uithuizen

14-11-2018
7,3

Ervaring: Fijne begeleiding en ervaren instructeurs.


Ja, ik beveel dit aan

kristian uit onstwedde

11-11-2018
7,3
Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Smilde

10-11-2018
8,7

Ervaring: Het was een leerzame & goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Muniz uit Groningen

09-11-2018
7,7

Ervaring: Bijdeze ook mijn dank aan de instructeurs waarbij ik enkele lessen mee heb gevolgd.

Met Ardon ben ik de lessen begonnen en mogen eindigen. Ik heb alle keren met veel plezier bij Ardon in de auto gezeten. Hij weet je goed en vriendelijke manier op je gemak te stellen en geconcentreerd te houden. Na elke les volgt er een gedegen evaluatie, waardoor je voor jezelf een realistisch beeld hebt van waar je staat en waar nog ruimte voor verbetering is.
Hij is erg rustig en geduldig en weet vanaf het begin al de goede sfeer in de auto te krijgen. Duidelijk veel plezier in zijn werk. Ow ja hij ziet alles. Pro in multitasken.

Een instructeur met die perfectie in combinatie van gezelligheid en serieus aan de slag gaan.

Ardon bedankt!

Resultaat: In 1x geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan

Milan uit Niezijl

08-11-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

klaas uit delfzijl

08-11-2018
10

Ervaring: super super


Ja, ik beveel dit aan

Benjamin uit Groningen

05-11-2018
9,3

Ervaring: Ardon Zijlstra
bedankt voor alles je bent een kundig man jij verstaat je vak erg goed ben erg blij dat jij met mijn achtergrond het voor elkaar hebt gekregen super bedankt

Vriendelijke groet Benjamin bruens


Ja, ik beveel dit aan

Suzanne uit Holwierde

02-11-2018
10

Ervaring: Harstikke goed! Fijne instructeur(s) en goeie leerschool. Tijd voor het individu. Fantastisch!


Ja, ik beveel dit aan