Beoordelingen Opel Dekker

8,7
338 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 338 beoordelingen

Harold uit Goor

11-11-2018
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb aanvraag gedaan voor inruil via mail omdat ik van ver moet komen.
Paar keer gemaild, geen respons.
Eindelijk gehoor gekregen.
Alle gegevens van auto doorgegeven, van onze auto is de hele historie bekend, beurten etc.
Ondertussen veel gemaild, foto,s etc.
Krijg ik de laatste mail dat onze auto niet ingeruild kan worden omdat deze geïmporteerd is uit Duitsland en hij ons niet vertrouwd en wij hem verkeerde informatie geven.
Nogmaals gemaild dat hij onze auto mag onderwerpen aan een keuring maar geeft nogmaals aan dat hij ons niet vertrouwd.
Hij geeft aan een officiële Opel dealer te zijn, tja wat denkt u zelf....


J uit Capelle a/d ijssel

10-11-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Amsterdam (Arena)

05-11-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Eerlijke zaak vooral Marcel probeert de klant echt te helpen daar ben ik zeer tevreden mee na 3 of 4 keer langs te gaan is alles uiteindelijk gemaakt ook een grote beurt laten uit voeren prima gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Krimpen aan den ijssel

31-10-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima service.
Staat open voor discussies en opmerkingen.
Zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Krimpen aan den IJssel

30-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Capelle aan den IJssel

30-10-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ervaring met dit bedrijf goed (al klant vanaf eind jaren 80) ervaring met laatste auto zeer slecht!!


Ja, ik beveel dit aan

hendrik uit Krimpen aan den IJssel

30-10-2018
7,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

pieter uit Krimpen Aan De Lek

30-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

BARBERA uit KRIMPEN AAN DEN IJSSEL

30-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Th.M. uit Krimpen aan den IJssel

30-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik bracht mijn OPEL ZAFIRA voor een beurt naar deze garage op de afgesproken datum en de receptionist had al een berekening klaarliggen van te verwachten onkosten. Na inspectie kreeg ik een telefoontje dat er nog een mankement was gevonden en of dat gerepareerd mocht kon worden. Kortom, ik wist waar ik aan toe was, de auto was toch gewoon aan het eind van de dag klaar, de best wel hoge rekening mocht ik later betalen en ik kreeg over alle onderdelen ook nog eens 20% korting. Verder werd ik een week later opgebeld of ik tevreden was over mijn garagebezoek en of ik nog vragen had. Kan het klantvriendelijker?


Ja, ik beveel dit aan