Beoordelingen Osseforth Opleidingen

8,7
1535 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
  • Kantoor medewerkers 8,7
  • Communicatie 8,8
  • Lesvoertuig 8,4
  • Flexibiliteit lestijden 8,7
1 t/m 10 van 1535 beoordelingen

kaj uit sittard

20-01-2018
9,0

Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Theo (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Meerssen

20-01-2018
8,7

Instructeur: Paul (auto, motor)


Ja, ik beveel dit aan

Willy uit Kerkrade

20-01-2018
8,0

Ervaring: Fijne instructeurs met een correcte begeleiding.


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Instructeur: Laurent (motor)


Ja, ik beveel dit aan

Nadine uit Born

18-01-2018
9,7

Ervaring: Na lang dromen van een motorrijbewijs is het dan nu echt gelukt! Hiervoor wil ik Jack, Marc en Fransois ontzettend bedanken voor hun super inzet, vertrouwen en geduld, maar natuurlijk ook voor de gezellige momenten! Ze nemen de tijd die je nodig hebt voor je rijlessen en doen graag een extra stapje om te zorgen dat het uiteindelijk allemaal lukt! Voor mij waren de goede tips, evaluatie momenten en ook de ritjes achterop de motor heel erg hulp vol! Een ontzettend fijne manier van lesgeven, altijd vriendelijk en heel behulpzaam. Ze doen ontzettend hun best om, samen met jouw, je lessen zo goed mogelijk in te plannen. Een ontzettend fijne ervaring! Top!


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan

Thalita uit Ulestraten

18-01-2018
10

Ervaring: De afgelopen 2 maanden hard aan het werk geweest om mijn motorrijbewijs te behalen. Dankzij Marc, Jack en Francois is dit ook gelukt! Ze deden graag een stapje meer. Zo namen ze mij meerdere malen achterop op de motor zodat ik kon ervaren hoe mijn verbeterpunten in een goede situatie moesten gaan. Dit werkte voor mij heel goed! Tijdens de rijlessen was er altijd minimaal één moment waarop geëvalueerd werd op de rit tot aan dat moment. Ook dit heb ik als prettig ervaren, dit bood namelijk inzicht in de verbeterpunten.
Tot slot was ook Celina erg behulpzaam. Ze zorgde er altijd voor dat mijn rijlessen aangepast werden aan mijn werkrooster. Mocht dit moeilijker gaan, dacht ze goed mee om zo samen tot een goed moment te komen!


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Instructeur: Jack (motor)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2018
8,7

Ervaring: Goed begeleid naar veilig kunnen rijden. En dat was een uitdaging voor vooral Rob Hinzen.


Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Rob H. (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Yannick uit Born

17-01-2018
10

Ervaring: Mijn ervaringen met het bedrijf Osseforth is absoluut positief. De rijles was altijd leuk en ik heb er een hoop van geleerd. Top !


Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Roger S (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Bocholtz

16-01-2018
8,0

Ervaring: ik ben opgeleid in het T-Rijbewijs door Jo Theunissen. ik vond het best een fijne leraar. hij weet ook zelf veel van de tractors af en van mijn vakgebied. ik ben met de opleiding Loonwerk-grond-infra niv. 3 bezig. En Osseforth heeft me geholpen met een van de belangrijkste papieren. en kan mijn grootste hobby: rijden, nu nog meer uitbreiden en mijn geld ermee gaan verdienen.


Instructeur: Jo (traktor)


Ja, ik beveel dit aan

Veerle

16-01-2018
10

Ervaring: Pittige lesdag met 5 uur les en aansluitend examen. Ontzettend blij dat ik het E rijbewijs in één keer heb gehaald met dank aan Jos!


Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger


Instructeur: Jos Stijfs (auto, aanhanger, heftruck)


Ja, ik beveel dit aan

Jeffrey uit Maastricht

15-01-2018
8,3

Ervaring: Prettige manier van les aanvragen.
Deskundige instructeur welke precies wist hoe hij mij moest prikkelen. Prettige lesauto en fijne online omgeving voor het administratieve gedeelte


Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Rob H. (auto)


Ja, ik beveel dit aan