Beoordelingen Osseforth Opleidingen

8,7
1908 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
  • Kantoor medewerkers 8,7
  • Flexibiliteit lestijden 8,7
  • Communicatie 8,8
  • Lesvoertuig 8,5
1 t/m 10 van 1908 beoordelingen

Joep uit Maastricht

18-04-2019
7,7

Ervaring: Ik vond de service erg goed. Verder vond ik 5 uur rijles voor het examen wel erg veel. De rij instructeur was iets aan de negatieve kant, positieve stimulatie werkt beter voor mij.


Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger


Instructeur: Jean (aanhanger, vrachtwagen, bus)


Ja, ik beveel dit aan

kyra uit Beek

17-04-2019
7,7

Ervaring: Fijne ervaring gehad.


Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Joyce (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Sittard

16-04-2019
10

Ervaring: Geslaagd rijbewijs c .
De instructeur heeft mij op een deskundige en prettige manier opgeleid ben altijd graag gaan lessen ben hier echt tevreden over .
Ook de medewerkers op kantoor ben ik zeer tevreden over ze hebben t mogelijk gemaakt om voor of na mijn werk te kunnen lessen wat voor mij van belang was dat is goede planning .


Deelgenomen rijopleiding: Vrachtwagen


Instructeur: Roger B. (taxi, vrachtwagen)


Ja, ik beveel dit aan

Rosalie uit Geleen

15-04-2019
9,3

Ervaring: Ik heb persoonlijk een hele goede ervaring gehad met Osseforth. Een hele fijne instructrice en hele fijne lessen gehad! Nu heb ik mijn rijbewijs en kan ik zelfverzekerd de weg op! De service was ook top, als er een les niet doorging werd dat meteen opgevangen en geregeld!


Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Joyce (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Geleen

13-04-2019
10

Ervaring: IK heb lessen gekregen door alle drie instructeuren. Bij elle instructeur een top ervaring gehad. Niks te klagen en altijd met heel veel plezier naar mijn rijlessen gegaan. Het was echt een top ervaring.


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Instructeur: Jack (motor)


Ja, ik beveel dit aan

Hannah uit Meerssen

11-04-2019
7,0

Ervaring: Paul is altijd erg geduldig geweest. Ups & downs maar zeker weten tevreden met het eindresultaat.


Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Paul G. (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Jacqueline uit Stein

11-04-2019
10

Ervaring: Een zeer lang gekoesterde droom is uitgekomen. Dankzij de vriendelijke en deskundige rijinstructeurs van Osseforth ben ik erin geslaagd mijn motor rijbewijs te halen. Ook de kantoormedewerkers zijn uiterst aardig en weten altijd een oplossing te bedenken als er aanpassingen gedaan moeten worden in je planning. Osseforth bedankt!!


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Maastricht

09-04-2019
8,0

Ervaring: Zeer tevreden over het aangeboden lespakket (BE rijderijs) en de deskundigheid van de instructeur.


Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger


Instructeur: Jean (aanhanger, vrachtwagen, bus)


Ja, ik beveel dit aan

Christian uit Maastricht

06-04-2019
10

Ervaring: Super lessen mooie routes
Super vakmensen
Vanaf de eerste dag nooit spijt gehad
Van mijn keuze.
Het was altijd lachen als het nou goed of slecht weer was
Top rij school 👍


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-04-2019
10

Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan