Beoordelingen Osseforth Opleidingen

8,7
1806 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
  • Kantoor medewerkers 8,7
  • Flexibiliteit lestijden 8,7
  • Communicatie 8,8
  • Lesvoertuig 8,5
1 t/m 10 van 1806 beoordelingen

Anoniem

09-12-2018
7,7

Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger|Vrachtwagen


Instructeur: Rene (vrachtwagen, tractor, theorie)


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Heerlen

08-12-2018
10

Ervaring: Afgelopen september kwam ik binnen bij Osseforth om mijn droom te verwezenlijken. Ik wilde touringcarchauffeur worden.
Na een eerdere proefles werd een lesplan opgesteld en kreeg ik al snel een zeer duidelijke planning.

De lessen van Mike & Hub heb ik zeer prettig ervaren. De tijd vloog elke keer om en geen ene les was hetzelfde.
Mijn instructeurs wisten me elke keer te motiveren en beter te werken aan die punten die nog de aandacht nodig hadden. We waren elke les behoorlijk met elkaar in touw.
Het kon daarom ook niet uitblijven dat ik voor elke test de eerste keer geslaagd ben.

Ik ben daarom niet alleen trots op mezelf dat ik zo snel mijn rijbewijs al heb maar ook op mijn opleider! Een team leuke mensen die naar mijn mening ontzettend hun best hebben gedaan om mijn doel te kunnen behalen. Zelfs de koffie en chocolademelk na de les zijn een aanrader.


Deelgenomen rijopleiding: Bus


Instructeur: Hub (aanhanger, vrachtwagen, bus)


Ja, ik beveel dit aan

Lars uit Brunssum

08-12-2018
8,7

Deelgenomen rijopleiding: Vrachtwagen


Instructeur: Mike (aanhanger, vrachtwagen, bus)


Ja, ik beveel dit aan

Rocky

08-12-2018
9,5

Deelgenomen rijopleiding: Vrachtwagen


Instructeur: Rene (vrachtwagen, tractor, theorie)


Ja, ik beveel dit aan

Joey uit Geleen

08-12-2018
9,7

Deelgenomen rijopleiding: Motor


Instructeur: Paul (auto, motor)


Ja, ik beveel dit aan

Amber uit Maastricht

07-12-2018
8,7

Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Paul G. (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Ivo

07-12-2018
10

Ervaring: Ondanks dat ik een enorme stuntpiloot was hebben de heren: Paul Waaijma, Roger Stijnen en Sander Hartman er voor gezorgd dat ik echt heb leren motor rijden. Heren nog maals bedankt het was een lange maar goede rit!


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan

Orlando uit Sittard

06-12-2018
9,7

Ervaring: Goede rijinstructeur, met veel geduld. Kan al je vragen beantwoordden en kan ook lekker lullen tijdens het tijden. In 1 woord gewoon TOP!


Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Arno (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-12-2018
9,0

Deelgenomen rijopleiding: Vrachtwagen


Instructeur: Mike (aanhanger, vrachtwagen, bus)


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Geleen

05-12-2018
10

Ervaring: Ik heb super lessen gehad hier. De instructeurs waren vriendelijk en streng waar dit moest. Dit heeft mij goed geholpen en er voor gezorgd dat ik alles in 1 keer heb gehaald!!


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan