Beoordelingen Osseforth Opleidingen

8,7
1756 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
  • Kantoor medewerkers 8,7
  • Flexibiliteit lestijden 8,7
  • Communicatie 8,8
  • Lesvoertuig 8,5
1 t/m 10 van 1756 beoordelingen

Jur uit Susteren

23-10-2018
7,7

Instructeur: Jo (traktor)


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Kerkrade

23-10-2018
7,7

Ervaring: Oppiii Toppii geslaagd en wel. Te danken aan Roger met het slaan op de tafel KIJKEN KIJKEN en KIJKEN.. niet te vergeten Paul die zoveel verteld dat je de dag erna nog moe van bent , maar alle belangrijkste wat ze vertellen knoop het goed in je oren en je slaagt. Thnx voor de hulp en goede begeleiding. Laat de vlaai (natuurlijk aangepraat door Paul om een vlaai te halen )smaken.
Hiepperdepiep ik ben geslaagd , Doei!


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-10-2018
6,7

Deelgenomen rijopleiding: Motor


Instructeur: Jack (motor)


Ja, ik beveel dit aan

Maud uit Beek

21-10-2018
9,7

Ervaring: Hele fijne en leuke lessen!! Er wordt buiten de praktijk ook aandacht besteed aan de theorie en hierbij wordt ook de koppeling gemaakt naar de theorie. Je voelt je op je gemak in de auto en er wordt alles aangedaan om je zo goed mogelijk klaar te maken voor het examen. Kortom een heel positieve ervaring! Vooral een extra bedankje aan Mark die het altijd erg gezellig maakte in de auto en goede feedback gaf waar nodig om je zo goed mogelijk te begeleiden.


Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Mark (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Munstergeleen

20-10-2018
10

Ervaring: Hele leuke en leerzamen lessen gehad bij dit bedrijf. Zeker een aanrader!


Deelgenomen rijopleiding: Vrachtwagen


Instructeur: Roger B. (taxi, vrachtwagen)


Ja, ik beveel dit aan

Collin uit BORN

19-10-2018
10

Ervaring: Vanaf de proefles alleen maar goede momenten gehad met Osseforth. Het grote voordeel is het eigen terrein waar de AVB lessen worden gegeven en het AVB examen wordt afgenomen. Hierdoor ben je de volledige les bezig met motorrijden. Met de kennis en passie van de instructeurs die zelfs tijdens de warme dagen het hoofd koel houden ben je verzekerd van leuke, leerzame lessen. Totaal geen spijt dat ik hier begonnen ben met lessen. Met dank aan Francois, Jack, Marc & Paul ben ik zonder problemen geslaagd voor mijn motorrijbewijs!


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan

Trusni uit Stein

19-10-2018
9,0

Ervaring: Ik ben erg tevreden over deze rijschool, Osseforth is goed georganiseerd, je krijgt er goede uitleg en tips en daarbij is er een goede sfeer.
Ze strijden met je tot het eind, dank jullie wel Jack en Fran├žois!


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Instructeur: Jack (motor)


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Sittard

18-10-2018
8,0

Ervaring: Mijn ervaring voor het C-rijbewijs te halen bij Osseforth was prima.
Ik heb hiervoor lessen gehad bij zowel Rob Hinzen als bij Mike en ik wil beide heren bedanken voor de goede begeleiding en lessen om weer iets te mogen toevoegen aan mijn rijbewijs.
Ik zou Osseforth bij iedereen aanraden!
!! Rob en Mike, nogmaals bedankt !!


Deelgenomen rijopleiding: Vrachtwagen


Instructeur: Rob H. (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

18-10-2018
9,0

Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger


Instructeur: Jean (aanhanger, vrachtwagen, bus)


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Landgraaf

18-10-2018
8,3

Ervaring: Alles was goed geregeld en duidelijk vtv uitgelegd.
Instructeur was ook duidelijk en asngenaam in omgang.


Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger


Instructeur: Jean (aanhanger, vrachtwagen, bus)


Ja, ik beveel dit aan