Beoordelingen Osseforth Opleidingen

8,7
1867 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,3
  • Kantoor medewerkers 8,7
  • Flexibiliteit lestijden 8,7
  • Communicatie 8,8
  • Lesvoertuig 8,5
1 t/m 10 van 1867 beoordelingen

Anoniem

22-02-2019
8,0

Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger


Instructeur: Jos Stijfs (auto, aanhanger, heftruck)


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Grevenbicht

19-02-2019
8,3

Ervaring: Op het weer na alleen maar goede ervaringen tijdens mijn motorrijlessen gehad. De instructeurs weten allemaal waar ze over praten en weten hun kennis ook duidelijk over te brengen.

Bij deze bedank ik graag het complete Osseforth team en in het speciaal l Francois, Jack en Marc voor de leuke lessen.


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-02-2019
8,5

Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger


Instructeur: Jean (aanhanger, vrachtwagen, bus)


Ja, ik beveel dit aan

Jo uit spaubeek

18-02-2019
8,7

Ervaring: heel goed, heb er mijn C en CE rijbewijs gehaald bij dezelfde instructeur, C ging wat moeizaam (had ik me gemakkelijker voorgesteld geef ik toe), CE ging voor mijn gevoel best soepel. Roger Brouns is een goede instructeur, goede balans tussen zakelijkheid en de nodige humor, voor mij belangrijk, was gezellig in de cabine, maar ook zeer leerzaam (soms ook confronterend, de spiegel vooerhouden, maar dat is goed), voor Roger een dikke 9, snik, ik zal hem missen, snik


Deelgenomen rijopleiding: Vrachtwagen


Instructeur: Roger B. (taxi, vrachtwagen)


Ja, ik beveel dit aan

Rey

17-02-2019
9,0

Ervaring: Echt een rijschool die ik iedereen aanraad. De lessen zijn zeer leerzaam en er wordt tijd besteed aan de zaken waar je minder sterk in bent dus doelgericht! Dit zorgt voor hoge kwaliteit en dus handvaten voor je examen. Paul.G bedankt voor alles!


Deelgenomen rijopleiding: Auto


Instructeur: Paul G. (auto)


Ja, ik beveel dit aan

Fabio uit Geulle

17-02-2019
5,3

Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan

Juliette uit HEERLEN

16-02-2019
8,3

Ervaring: Fijn bedrijf met ervaren, zeer bekwame en zeker ook aardige instructeurs!
Jack, François en Marc bedankt voor de leuke motorlessen !! Ik zal jullie zeker aanraden bij anderen!


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Instructeur: Jack (motor)


Ja, ik beveel dit aan

kelly uit Brunssum

16-02-2019
10

Ervaring: Top lessen. Veel geleerd en natuurlijk mijn rijbewijs in een keer behaald.


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan

Yacintha uit Susteren

16-02-2019
8,3

Ervaring: Vakkundige instructeurs en een plezierige tijd!! Door de extra inzet van Marc en Jack heb ik uiteindelijk mijn motorrijbewijs in één keer gehaald. Heel erg bedankt!


Deelgenomen rijopleiding: Motor


Ja, ik beveel dit aan

Ivar uit Maastricht

15-02-2019
8,7

Ervaring: Zeer positief, prettige rustige instructeur met duidelijke instructies.


Deelgenomen rijopleiding: Aanhanger


Instructeur: Jos Stijfs (auto, aanhanger, heftruck)


Ja, ik beveel dit aan