Beoordelingen Oudshoorn en Ruygt

9,5
10 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Henk uit PIJNACKER

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: APK voor mijn Mazda MX 5 Miata 1.8 uit 2002. Werd goed meegedacht over wel/niet plaatsen van de knipperlichten.
Fijn en goed geholpen, direct contact met de monteur waardoor de lijnen kort zijn en ruimte is voor overleg.
Kon snel terecht bij deze dorps garage.


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Pijnacker

09-04-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Yvonne uit Pijnacker/Nederland

09-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze staan altijd voor je klaar en zijn duidelijk over wat het kan gaan kosten. Ze zijn ook relaxed en hebben ook humor. Kortom, prettige zaak!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Pijnacker

22-02-2019
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service, snel en netjes een afspraak kunnen maken. goede prijs/kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Bergschenhoek

18-02-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Super bedrijf, vakkundige mensen en zeer vriendelijk en met alles goed geholpen en duidelijke afspraken.


Ja, ik beveel dit aan

Marrie uit Pijnacker

30-01-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zo blij met de snelle afhandeling van mijn schade, eerst een belletje wat het ongeveer ging kosten . Zo kwam ik niet voor een verrassing te staan. Je wordt vriendelijk en netjes te woord gestaan.. dank .


Ja, ik beveel dit aan

Han Willem uit Berkel en rodenrijs

25-01-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Alleen maar goed


Ja, ik beveel dit aan

Adam uit Pijnacker

24-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: auto gebracht voor apk en een onderhoudsbeurt.
auto zelfde dag weer klaar, en alles netjes overlegd qua kosten en reparatie.
top gedaan !!!


Ja, ik beveel dit aan

Anthony uit pijnacker

19-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer positieve ervaring.
had een kleine aanvaring gehad.
bij offerte aanvragen meteen duidelijk beeld van de kosten en prettig gevoel aan over gehouden.
na herstel werd dit gevoel bevestigd, uitermate perfect werk afgeleverd, gratis vervangend vervoer meegekregen en afgeleverd met vier jaar garantie ( zal ws niet nodig zijn ).


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Pijnacker

18-01-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Kundig en vriendelijk personeel, kosten netjes gecommuniceerd, belletje toen de auto klaar was en geen kosten voor de dus gratis leenauto! (alleen even bijtanken). Aanrader, eerlijke garage.


Ja, ik beveel dit aan