Beoordelingen Outland 4x4

9,2
89 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Hanneke uit Berkel-Enschot

16-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Rebecca uit IJsselstein

13-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een ongelooflijk goede service! :-) Fantastische ontvangst, en geweldige energie van Harold. Echt super leuk om hier je nieuwe Range Rover te mogen kopen. Zeker een aanrader. Komen met plezier nog eens terug in jullie mooie showroom.


Ja, ik beveel dit aan

Ahmet ali uit Oud-Beijerland

13-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer te vreden klant vriendelijk duidelijk


Ja, ik beveel dit aan

frans uit Alphen aan den Rijn

09-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

farzaneh uit nieuw vennep

24-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pepi uit amstelveen

04-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een leuk autobedrijf is dit! Outland doet vanuit een supermooie showroom alléén de verkoop van de prachtige Range Rovers..... Er is helemaal geen werkplaats!!
Dat is natuurlijk meteen iets dat wat vragen oproept. Hoedan met garantie en hoedan met onderhoud?
Nou stellen Harold en Casper je hierin zeker meteen al gerust maar ze maken het ook echt meer dan waar!!!
De auto wordt thuis opgehaald, je krijgt een super leenauto, en op afspraak wordt je auto netjes weer teruggebracht! Wat n goede service, heerlijk!
Een paar instellingen en kleine mankementjes werden prima opgelost door de werkplaats in Heemskerk.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Noordwolde

03-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: In de loop der jaren hebben we diverse nieuwe auto's aangeschaft, dit was de eerste keer dat het ook echt een feest was. Van de hartelijke ontvangst tot en met de ingebruikneming van onze prachtige Discovery kunnen we niet anders zeggen dan dat we meer dan tevreden zijn. Harold was bij het ophalen van de auto zelfs zo attent om een aantal leuke surprises in de achterbak klaar te leggen voor onze hond, die daar erg verguld mee was. Kortom, niets dan lof en een volgende keer weer naar Aalsmeer!


Ja, ik beveel dit aan

M.F. uit De Steeg

26-08-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitermate positief, persoonlijke intermenselijke benadering, openhartig, deskundig en servicegericht! Harold en Cas zijn heren van hun woord en zorgen er voor dat alles tot in de puntjes toe is geregeld. Ook in de aftersales blijven zij nauw betrokken en moet het kloppen. Kortom top bedrijf dat ik een ieder kan aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Fons uit amsterdam

20-08-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pim uit Apeldoorn

17-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan