Beoordelingen AD Autobedrijf Paul Roermond

9,5
98 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

M uit Herkenbosch

26-07-2016
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Roermond

18-06-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: keuring op korte termijn. er moest iets opnieuw ingelezen worden. Daardoor is mijn berlingo veel zuiniger gaan rijden. kan nu 150 km meer rijden met een tank diesel.


Ja, ik beveel dit aan

Nicky uit Roermond

02-05-2016
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Heel klantvriendelijke zaak. Super service.


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit ROERMOND

09-04-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Roermond

15-02-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prettige garage. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen bij reparaties. Deze garage denkt met je mee en is duidelijk en transparant. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Tonie uit Roermond

25-01-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al een paar jaar klant van deze fantastische garage, of ik nu kom voor advies voor een oudere auto die ik zelf onderhoud of reparaties aan mijn dagelijkse auto. Altijd wordt ik zeer keurig en kundig geholpen waarbij de service van een geweldig niveau is. Voor mij is dit de enige garage in de wijde omgeving van Roermond waar ik mijn auto aan toevertrouw.


Ja, ik beveel dit aan

Leo uit Herten

24-12-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben reeds 4 jaar bij Paul voor alle aspecten van onderhoud aan mijn auto Citroen c8. 2 positief uitspringende ervaringen met hem. Bij het starten van de auto voor vertrek van mijn vakantie deed niets het meer. Ondanks zijn pauze was hij met een monteur binnen 15 minuten bij mij thuis met een reserve accu, Na de vakantie de zaak met hem afgehandeld. 1 maand geleden waren er problemen met mijn automatische schuifdeur. ipv het plaatsen van een nieuwe motor heeft hij deze weer helemaal opgelapt. Na de reparatie zei hij; voor we afrekenen wil ik eerst dat je weer 14 dagen rijd en de zaak goed test, pas daarna ben ik tevreden en wil ik afrekenen, anders moeten we alsnog wat anders proberen. KLASSE. MIjn auto ia al 10 jaar oud, en heeft er bijna 180,000 km gereden maar bij Paul blijft hij nieuw en fruitig. Perfecte vakman


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Roermond

14-11-2015
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn leaseauto mag helaas hier niet onderhouden worden, dus komt vandaag aan onze prettige samenwerking een eind. Goudeerlijke garage met aandacht voor de klant. Kan hen zonder voorbehoud aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Roermond

23-10-2015
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goudeerlijk autogarage ! Ik hoor alleen positieve verhalen, in en om mijn omgeving en zelfs verder... Gisteren mijn auto laten keuren, de koffie werd verzorgd en een praatje werd met me gemaakt. Ik ben zeer tevreden en weer veilig naar huis gereden. ik raad deze garage aan iedereen aan, die geen twijfels wilt, over reparaties, kosten of vakkundigheid. Dit autobedrijf Paul heeft het allemaal.


Ja, ik beveel dit aan

Gerben uit Melick

30-08-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De dag voor vertrek met onze caravan (vakantie) deed de stroom aansluiting van onze Citro├źn C4 Picasso het niet meer. Zonder verlichting achterzijde caravan was uiteraard niet toegestaan. Paul: gaan we oplossen !! Ik kreeg zelfs garantie: "Jullie geplande vakantie gaat door". En ja hoor, alles op tijd klaar. Dit is pas SERVICE met hoofdletters.


Ja, ik beveel dit aan