Beoordelingen AD Autobedrijf Paul Roermond

9,5
152 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 152 beoordelingen

Ger

16-11-2018
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

John uit Herten

02-11-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: grote beurt aan de auto uitgevoerd. Dit wordt altijd perfect uitgevoerd. Klantvriendelijk en altijd tijd voor een praatje.


Ja, ik beveel dit aan

Leslie uit Roermond

03-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en altijd heel erg behulpzaam!


Ja, ik beveel dit aan

Klemens uit Herkenbosch

23-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Schnelle und qualifizierte Hilfe.
Sehr nettes Personal.
Absolut vertraubar. 👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Martin uit Roermond

20-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een van de weinige autobedrijven waar men met een gerust hart je auto kan laten repareren of onderhouden zonder genept te worden en daarbij is de eigenaar Paul een eerlijk mens zonder mooie praatjes. Chapeau


Ja, ik beveel dit aan

Mia

18-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel fijn bedrijf je hoeft maar te bellen en ze staan je altijd te woord.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Horn

25-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gastvrij, goed contact, reparatie vlot en deskundig uitgevoerd.
Voor een volgende gelegenheid zal ik beslist weer een afspraak maken.
Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

Neleke uit Roermond

09-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en betrouwbare service.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Roermond

01-06-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Roermond

11-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet zelf een mooie, nette, C3 Picasso Exclusive gevonden. Een metallic grijze met relatief weinig km's op de teller. Precies de auto die wij zochten.
Via Paul is deze auto afgelopen maand aan ons geleverd.
En zoals altijd bij deze garage weer alles perfect geregeld. Auto werd in showroomconditie afgeleverd. Voor mijn vrouw was er een zeer mooi bloemstukje, heeft zeker 3 weken op de kast gestaan.
Tekortkomingen zonder problemen in een niet al te lange wachttijd verholpen c.q. gerepareerd.
Zoals al eens eerder door mij geschreven : dit is en blijft voor mij de garage van heel Roermond en omgeving.
Ik kan me moeilijk voorstellen dat er hier in de omgeving nog een garagebedrijf te vinden is die mij het bedrijf van Paul Moonen, zijn vrouw, en de monteurs gaat doen vergeten. Zal niet gaan lukken.
Voor deze prestatie is een dikke 10 nog te weinig.
Ik hoop nog lang van dit bedrijf gebruik te kunnen en mogen maken.


Ja, ik beveel dit aan