Beoordelingen AD Autobedrijf Paul Roermond

9,5
148 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,5
1 t/m 10 van 148 beoordelingen

Martin uit Roermond

20-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een van de weinige autobedrijven waar men met een gerust hart je auto kan laten repareren of onderhouden zonder genept te worden en daarbij is de eigenaar Paul een eerlijk mens zonder mooie praatjes. Chapeau


Ja, ik beveel dit aan

Mia

18-09-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heel fijn bedrijf je hoeft maar te bellen en ze staan je altijd te woord.


Ja, ik beveel dit aan

Jack uit Horn

25-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Gastvrij, goed contact, reparatie vlot en deskundig uitgevoerd.
Voor een volgende gelegenheid zal ik beslist weer een afspraak maken.
Uitstekend!


Ja, ik beveel dit aan

Neleke uit Roermond

09-08-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en betrouwbare service.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Roermond

01-06-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Roermond

11-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op internet zelf een mooie, nette, C3 Picasso Exclusive gevonden. Een metallic grijze met relatief weinig km's op de teller. Precies de auto die wij zochten.
Via Paul is deze auto afgelopen maand aan ons geleverd.
En zoals altijd bij deze garage weer alles perfect geregeld. Auto werd in showroomconditie afgeleverd. Voor mijn vrouw was er een zeer mooi bloemstukje, heeft zeker 3 weken op de kast gestaan.
Tekortkomingen zonder problemen in een niet al te lange wachttijd verholpen c.q. gerepareerd.
Zoals al eens eerder door mij geschreven : dit is en blijft voor mij de garage van heel Roermond en omgeving.
Ik kan me moeilijk voorstellen dat er hier in de omgeving nog een garagebedrijf te vinden is die mij het bedrijf van Paul Moonen, zijn vrouw, en de monteurs gaat doen vergeten. Zal niet gaan lukken.
Voor deze prestatie is een dikke 10 nog te weinig.
Ik hoop nog lang van dit bedrijf gebruik te kunnen en mogen maken.


Ja, ik beveel dit aan

Maud uit Posterholt

20-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Rinze uit Melick

28-03-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ervaring nu bij onderhoud. Duidelijke info over staat van auto.
Factuur overzicht zeer gedetailleerd. Tevens daarbij een uitvoerige checklist.In alle jaren, meer dan 50, in heel Nederland mijn auto's in onderhoud gehad..Vaak alleen bij dealers.Nu zeker een zeer positieve ervaring.Blij dat zulke bedrijven nog bestaan.;waarbij direct contact nog bestaat.


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Roermond

25-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede en snelle service , altijd vriendelijk ontvangen en er word snel gezocht naar een passende oplossing en je betaald nooit teveel


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Roermond

08-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Woon sinds korte tijd in Roermond en was op zoek naar een goede garage voor mijn 10+jr oude auto. Ik werd zeer vriendelijk ontvangen en binnen een week werd de auto nog ingepland voor een kleine beurt en APK.
Ben geen technisch onderlegd persoon en kan dus niet beoordelen of dit goed is uitgevoerd, maar weet 1 ding zeker : Iedereen is heel vriendelijk en behulpzaam en de rekening was helemaal in lijn met wat ik hoopte. Heel schappelijk. Kreeg bovendien een leenauto mee.
Volgende beurt is weer bij Autobedrijf Paul.


Ja, ik beveel dit aan