Beoordelingen Pels Scooters&Motoren

9,4
84 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 84 beoordelingen

Jan uit Breda

11-05-2019
4,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Onlangs motorscooter gekocht.
Met de afleverbeurt zou ik er een tijdje tegen aan kunnen. Remlicht bleek na ophalen ,en op weg naar huis niet te werken.
Vandaag blijkt het luchtfilter zwart te zijn, en ook de bougie is niet nieuw. Had beter particulier kunnen kopen voor veel minder geld.


Gabriel uit Utrecht

04-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Ik heb de laatste 5 jaar diverse Motoren en Scooter bedrijven in de Provincie Utrecht bezocht en gebruik gemaakt van hun service , maar uiteindelijk ben Ik bij Ruben Pels en Erik Pels en hun zeer deskundige monteur"en team uitgekomen, en ik had dit bedrijf al zeer hoog zitten , maar nu zij in hun nieuwe pand zitten weet jij gewoon niet wat jij ziet . Super en zeer professioneel en dan ook hun enorme gastvrijheid . En ik kan het weten want ik werk mijn hele leven als professionele Horeca Beveiliger en Mystery Guast voor diverse bedrijven. en kan tenslotte niet anders concluderen dat zij met kop en schouder boven alle bedrijven in de provincie Utrecht uitsteken . dus heel erg aan te bevelen dit bedrijf en hun prachtige toegankelijkheid van alle aanvoer wegen . een 10 +. Tevens kan ik ook alle bezorg
diensten van Food tot Pakketservice dit bedrijf zeer aan bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Aram uit Amstelveen

20-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Hele goede ervaringen! Ik zou iedereen willen aanraden hier heen te gaan. Of het nou is voor het aankopen van een scooter of voor het onderhoud. In alle gevallen zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

A uit Makelaardij & Vastgoedmanagement

02-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Super net bedrijf! Geven je het gevoel dat ze het leuk vinden dat je er bent. Luisteren naar de klant en denken mee. Zeer goede ervaringen.
A. Schutte Amstelveen


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Utrecht

14-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam voor reparatie van een lekke band voor mijn elektrische scooter . Band werd meteen besteld en ik kon een week later langs komen op afspraak. Als extra service werd mijn afgebroken knipperlicht gratis vast gezet ! Vriendelijk en service gericht geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Utrecht

14-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn scooter was op 2 weken na 2 jaar oud toen de motor vastliep. Bij Pels werd alles er aan gedaan om de kosten van de reparatie vergoed te krijgen van Kymco.
Dat is ze gelukt en de scooter werd kosteloos binnen een week door ze gerepareerd.
PERFECTE SERVICE VAN PELS SCOOTERS.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Utrecht

31-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top service. Probleem aan motor werd verholpen terwijl de garantie al verlopen was. Deden hier niet moeilijk over.


Ja, ik beveel dit aan

Leroy uit Utrecht

23-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Top bedrijf jongens!


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit De meern

03-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over dit bedrijf. Ik kom er al jaren en ik ga echt nooit ergens anders meer heen!! Echt top service daar!


Ja, ik beveel dit aan

sjoerd uit ijsselstein

10-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Een top ervaring.

scooter hier gekocht en ook voor onderhoud.
niks op aan te merken


Ja, ik beveel dit aan