Beoordelingen Pels Scooters&Motoren

9,4
73 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

Anoniem

15-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Zeer net bedrijf, na aanschaf van tweedehands bromfiets wat kleine mankementen en werden direct opgelost (met halen en brengen van de scooter).


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Utrecht

13-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Een goed bedrijf met deskundige en betrouwbare ervaring.
Uitstekend geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe scooter.


Ja, ik beveel dit aan

Iemand

08-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Als eerste keer klantzijnde heb ik een goede ervaring gehad met Pels. Staan goed te woord en hebben verstand van 2wielers. Ben wel erg dankbaar met mijn aanschaf en de onderhoudsgarantie. Wel gezegd, beter planningsmanagement zou ze enorm laten groeien.
Want service is er namelijk zeker. Top gasten👍🏽

Thanks voor de runner, nu nog ff morgen de uitlaat fixen haha


Ja, ik beveel dit aan

Ali uit Nieuwegein

28-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Vriendelijke, eerlijke, vakkundige, en betrouwbare personeel. Gewoon de beste in heel provincie Utrecht. Super bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Nieuwegein

01-11-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Vriendelijke medewerkers. Kundig eerlijk.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Utrecht terwijden

21-10-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Maandag maar met me me scooter voor wat onderhoud.
Laat gelijk maar wat dingen doen die ik gedaan wil hebben. Super bedrijf ik zeg mensen ga naar pels als je problemen heb met je scooter ik zeg doen doen doen.


Ja, ik beveel dit aan

Erik

17-06-2017
4,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Dit bedrijf aantal weken geleden bezocht .
Scooter staan zeer dicht tegen elkaar geparkeerd, onmogelijk om er tussen te komen en even te bekijken .
De jongen in de winkel had pas aandacht voor ons toen we het pand verlieten .
Sorry dan ben je te laat .


Nicole uit Tienhoven

01-06-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed bedrijf, kan altijd snel bij de ze terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Maarssen

25-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Een moeilijk te vinden elektronisch probleem deskundig
opgelost bij mijn Vespa 250 GT. Omdat een onderdeel uit Italië moest komen heb ik 2 weken lang een 300 GT Super te leen gehad.
Topservice.


Ja, ik beveel dit aan

Berkan uit Utrecht

09-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfect en een geregeld bedrijf alles loopt hoe de klant het wilt dit is de heste scooter garage van utrecht dus zeker even langs komen


Ja, ik beveel dit aan