Beoordelingen Pels Scooters&Motoren

9,4
67 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 67 beoordelingen

Erik

17-06-2017
4,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Dit bedrijf aantal weken geleden bezocht .
Scooter staan zeer dicht tegen elkaar geparkeerd, onmogelijk om er tussen te komen en even te bekijken .
De jongen in de winkel had pas aandacht voor ons toen we het pand verlieten .
Sorry dan ben je te laat .


Nicole uit Tienhoven

01-06-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goed bedrijf, kan altijd snel bij de ze terecht.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Maarssen

25-05-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Een moeilijk te vinden elektronisch probleem deskundig
opgelost bij mijn Vespa 250 GT. Omdat een onderdeel uit Italië moest komen heb ik 2 weken lang een 300 GT Super te leen gehad.
Topservice.


Ja, ik beveel dit aan

Berkan uit Utrecht

09-05-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Perfect en een geregeld bedrijf alles loopt hoe de klant het wilt dit is de heste scooter garage van utrecht dus zeker even langs komen


Ja, ik beveel dit aan

René uit Zeist

14-04-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Bedrijf met een hoge servicegraad en eerlijkheid.
Wat niet kan wordt niet beloofd en wat beloofd wordt, wordt gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

bram uit Utrecht

08-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: zeer goede ervaring al geruime tijd.
Ondanks dat mijn Vespa al bijna 60.000 km heeft gelopen blijft hij gezellig door rijden met natuurlijk de nodige onderhoudsbeurten.
Je bent er altijd welkom, kopje koffie, afspraak maken en met een leenscooter weer mobiel onderweg.
dezelfde dag de scooters omruilen en de kosten zijn echt niet hoor voor de dingen die ze in overleg er aan doen.
HEREN PELS BEDANKT !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Raja uit Woerden

19-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Een geweldig bedrijf voor service en onderhoud. Eigenlijk alles


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Leidsche Rijn

03-10-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk personeel en hebben snel mijn scooter gerepareerd


Ja, ik beveel dit aan

John uit Woerden

19-07-2016
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: scooter gekocht welke eerder gekocht was bij Pels Scooters en Motoren, nu bij reparatie en onderhoud ook weer daar, bevalt uitermate goed!


Ja, ik beveel dit aan

Michell uit Woerden

28-06-2016
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan