Beoordelingen Pels Scooters&Motoren

9,5
80 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Patrick uit Utrecht

14-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kwam voor reparatie van een lekke band voor mijn elektrische scooter . Band werd meteen besteld en ik kon een week later langs komen op afspraak. Als extra service werd mijn afgebroken knipperlicht gratis vast gezet ! Vriendelijk en service gericht geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Arnold uit Utrecht

14-06-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn scooter was op 2 weken na 2 jaar oud toen de motor vastliep. Bij Pels werd alles er aan gedaan om de kosten van de reparatie vergoed te krijgen van Kymco.
Dat is ze gelukt en de scooter werd kosteloos binnen een week door ze gerepareerd.
PERFECTE SERVICE VAN PELS SCOOTERS.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Utrecht

31-05-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top service. Probleem aan motor werd verholpen terwijl de garantie al verlopen was. Deden hier niet moeilijk over.


Ja, ik beveel dit aan

Leroy uit Utrecht

23-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Top bedrijf jongens!


Ja, ik beveel dit aan

Hendrik uit De meern

03-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Ik kan alleen maar goede dingen zeggen over dit bedrijf. Ik kom er al jaren en ik ga echt nooit ergens anders meer heen!! Echt top service daar!


Ja, ik beveel dit aan

sjoerd uit ijsselstein

10-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Een top ervaring.

scooter hier gekocht en ook voor onderhoud.
niks op aan te merken


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Amstelveen

02-03-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-02-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Zeer net bedrijf, na aanschaf van tweedehands bromfiets wat kleine mankementen en werden direct opgelost (met halen en brengen van de scooter).


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Utrecht

13-02-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Een goed bedrijf met deskundige en betrouwbare ervaring.
Uitstekend geholpen bij het aanschaffen van een nieuwe scooter.


Ja, ik beveel dit aan

Iemand

08-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Als eerste keer klantzijnde heb ik een goede ervaring gehad met Pels. Staan goed te woord en hebben verstand van 2wielers. Ben wel erg dankbaar met mijn aanschaf en de onderhoudsgarantie. Wel gezegd, beter planningsmanagement zou ze enorm laten groeien.
Want service is er namelijk zeker. Top gasten👍🏽

Thanks voor de runner, nu nog ff morgen de uitlaat fixen haha


Ja, ik beveel dit aan