Beoordelingen Polarcars

8,7
68 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 68 beoordelingen

Michiel uit Oudenbosch

19-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima gegaan. Vriendelijk. Kundig. Fijne mensen.


Ja, ik beveel dit aan

MArtin uit Rosmalen

18-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Den Haag

14-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Stroef begin van de relatie gehad.... Toch moet ik zeggen dat het uiteindelijk allemaal goed opgelost is. Heeft wat tijd gekost en ergernis. Inmiddels tevreden klant! Aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Geertruidenberg

14-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben goede ervaring met dit bedrijf. Ooit hier gekomen voor onderhoud. Inmiddels ook een Volvo gekocht. Prima tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Smilde

12-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met dit bedrijf. Zeker aan te raden! heb hier voor de tweede keer een auto gekocht. Reƫle prijzen en no nonsense zaken doen. Klantvriendelijk. Soms telefonisch wat slecht bereikbaar, maar per email altijd okay.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit 5012 AG Tilburg

12-02-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In 2016 heb ik bij Midland Auto een volvo v70 gekocht. Het is een diesel met 215.000 kilometer op de teller. Begin 2018 heb ik een positieve review geplaats. In februari kreeg ik een bericht van RDW dat mijn auto geen 215.000 maar 315.000 kilometer heerft gelopen, de kilometerteller is dus 100.000 terug gedraaid.
Met dat bericht ben ik in februari naar Midland Auto gegaan en we zijn overeengekomen dat het gecompenseerd zou worden met een geldbedrag. Fred heeft het op papier gezet en ondertekend.
Na 1 jaar heb ik dat bedrag nog steeds niet ontvangen. Ik heb regelmatig contact met hem gehad, telefonisch, via mail en whattsapp, steeds kreeg ik te horen dat hij zou betalen want "afspraak is afspraak" zei hij. Na een paar maanden reageert hij niet meer op mijn mail en whattsapp. Die afspraak is hij dus nog steeds niet nagekomen! Heb inmiddels een incassobureau ingeschakeld.
Zou om deze reden daar nooit meer een auto komen, hij komt zijn afspraken niet na.


Pier uit Engelen

04-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed! Prima service en flexibel. Hier voel je je echt klant en gewaardeerd. Alles tegen prima prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Fabian uit Emmeloord

01-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gisteren heb ik mij "nieuwe" Volvo gehaald. Erg blij mee. Alles is goed verlopen, vanaf eerste contact tot de aflevering. De auto is klaargemaakt zoals we afgesproken hadden. Ik overweeg ook om hier in onderhoud te blijven, hoewel het wel een eind rijden is. Prima bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Monnickendam

05-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een kennis die al lang klant is van Midland dit adres gekregen. Vriendelijk, correct en kundig. Gisteren mijn Youngtimer opgehaald. Vlotte afwikkeling en alles volgens afspraak. Tot nu toe zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Berthil uit Tiel

04-12-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snelle terzake doende aankoopkeuring voor een tien jaar oude Volvo XC60. Prettig en informeel contact, waarbij je je als klant gewaardeerd voelt.


Ja, ik beveel dit aan