Beoordelingen Polarcars

8,8
74 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
61 t/m 70 van 74 beoordelingen

Joost uit Oisterwijk

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben een zeer tevreden klant !
Word door hun heel goed geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jaap uit Driebergen

06-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Staat altijd klaar. Prettige atmosfeer. De koffie is ook nog eens perfect! Matige prijzen.
En zodoende rijdt mijn Volvo V70 2.5D al 586000 km


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Raamsdonksveer

06-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Fred is zeer goed. Staat altijd voor de klant klaar en is zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Zaken die in eerste instantie niet helemaal in orde waren aan de gekochte auto zijn keurig zoals afgesproken in de garantie meegenomen. Ik kom hier de afgelopen drie jaar naar volle tevredenheid en blijf hier in de toekomst ook terug komen voor zowel het onderhoud als de aanschaf van de volgende auto.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Woudrichem

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Hele goede service. Gehaald en gebracht.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Tilburg

06-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met Midland Auto. Ik heb daar een Volvo V70 gekocht en de auto zag er prima uit bij aflevering. Maar er bleken de eerste paar maanden toch nog een paar punten aan de auto die niet goed waren . Die punten zijn allemaal prima opgelost en daarom ben ik erg tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Rogmans

06-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Neemt de tijd voor klanten, echt een persoonlijke aanpak.


Ja, ik beveel dit aan

Familie Bartens

05-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recent een Youngtimer gekocht. Mijn ervaring is erg positief, een eerlijke goede prijs, geen onnodige kosten.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Woudrichem

02-02-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben al meerere jaren klant bij Midland Auto, Mijn laatst aangeschafte auto is een BMW 525D. NA 40.000km gereden te hebben kreeg ik problemen met de automaat bak. Iets wat veel voorkomt bij dit type bij een Kilometer stand van 275.00km. Door BMW werd aangegeven dat de automaat bak gereviseerd moest worden of de koppelomvormer vervangen moest worden. Op advies van Midland Auto heb ik de bak laten spoelen wat het probleem voor 100% heeft opgelost. De kosten hiervan bedroegen nog geen 10% van de kosten die BMW als opgave had opgegeven. Inmiddels heb ik alweer 40.000 km gereden zonder problemen. Ik ben zeer tevreden over de service en kennis van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Woudrichem

02-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een mooie 5 jaar oude Volvo gekocht en hij bevalt prima. De auto had bij aanschaf een klein probleempje met de versnellingsbak en dat werd uiteraard professioneel en deskundig opgelost. Kostenloos en ook nog goede uitleg wat er aan gedaan is want dat vind ik prettig. Ze zijn erg flexibel en een klant is er geen nummer maar iemand die een goede auto zoekt en dat word daar gewaardeerd. Kortom ik kan ze van harte aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim

02-02-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een mooie Volvo V70 gekocht. Tijdens de proefrit kwamen een aantal onvolkomenheden naar voren zoals lekke uitlaat, trillen en iets met het gasklephuis. Wat ik erg fijn vond is dat het geen enkele moeite was om de auto achteruit de zaak te halen voor een proefrit. Vooraf werd aangegeven dat er nog niet aan de auto gedaan was. Tijdens het verkoop gesprek werd beloofd dat alles in orde gemaakt zou worden voor de aflevering. Ik was wat sceptisch maar toen ik de auto ging ophalen was alles keurig gedaan. De auto rijd fantastisch en ik ben zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan