Beoordelingen Pols Motoren BV

8,5
143 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 143 beoordelingen

Lucien uit Oudewater

01-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Heb recent mijn motor ingeruild op een andere tweedehands motor.
Ten aanzien van het gehele inruil/verkoopproces ben ik onder de indruk geraakt van de zeer vriendelijke, vakbekwame maar verantwoord zakelijke werkwijze van Bart vd Pol!
Een eerlijke en open benadering van mijn wensen en dat wat mogelijk bleek. Haarfijn uitgelegd en goed onderbouwd.
Uiteindelijk tot een goede afronding gekomen met dank aan Bart voor de ontspannen, bijna familiare wijze van de zaak regelen. Topzaak! Hebben er een klant bij (van ver) Lucien


Ja, ik beveel dit aan

Roelli

17-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Na 14 jaar niet te hebben gereden wil ik weer gaan motor tijden. Het zonnetje schijnt, de temperatuur stijgt en tja... dan begint het toch weer door je hoofd te spoken. Bij Pols Motoren in Waalwijk, twee motoren tijdens de "Honda Road Show" meegekregen. Samen met Martin Meeuwis, een van de voorrijders, een fantastische middag gehad en weer een beetje het gevoel teruggekregen wat ik 14 jaar heb gemist. Lekker door de polder gereden, de natuur, de vogels, de zwanen, de koeien, de wind. Eerst weg met de Honda CB500X. Fijne motor om mee te beginnen na jaren niet gereden te hebben. Dat was sowieso weer wennen. Daarna voor de eerste keer in mijn leven een semi-automaat meegekregen. De Honda NC750X. Wat een beleving! Even wennen, maar rijdt stiekem gezegd toch wel lekker, ondanks dat ik van te voren wat sceptisch was. Zeker een aanrader! Dankjewel Pols Motoren voor een heerlijke middag. Het was me een groot genoegen om jullie te leren kennen. Top!
Roellie.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Eindhoven

16-04-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ik heb recentelijk mijn motor met een lastige klacht in het motorblok bij Pols Motoren gebracht. Na wat rondzwervingen heb ik voor Pols gekozen vanwege het feit dat zijn Honda dealer zijn en specifieke kennis en expertise hebben van mijn Pan European.

Pols heeft voor mij volledig aan de verwachtingen voldaan! Motorblok loopt na grondig onderzoek en vervanging van wat zaken weer als een zonnetje. Een wereld van verschil!

De motor blijft vanaf nu in onderhoud in Waalwijk!


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Aalst

10-04-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Ik wilde na ruim 25 jaar weer een eigen motor. Heb veel motorzaken en beurzen bezocht, maar bij dit familiebedrijf voelde het meteen heel goed. Het team is klantvriendelijk, deskundig en betrokken. Ik heb daar dan ook mijn Honda CB 650 R 2019 en motor kleding gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Den Bosch

16-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Er moet in mijn VFR1200F een specifieke gel accu in die op zijn rug 90 graden moet worden geplaatst. De foute oude accu is door 2 eerdere (Honda) dealers niet opgemerkt. Bij Pols wist men dit wél te vertellen. Deskundigheid ten top en een goed gevoel bij dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit 's-Hertogenbosch

22-12-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Woensdagavond 19 december 18:00 uur met m'n motor gestrand net voorbij knooppunt Hooipolder. Ondanks dat het sluitingstijd was zijn ze meteen naar me toe gereden om me te helpen. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

jan uit Nieuw Amsterdam

15-12-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik was op zoek naar een vfr anniversary embleem, Pols motoren gaf mij naar een adres in belgie. Prima service van deze motorzaak!!


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Andel

23-11-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ik kwam bij Pols met een second opinion vraag. Het uitgebreide deskundige antwoord en de openhartige bereidwilligheid tot het geven van informatie resulteerde in mijn overstap naar Pols als reparateur. De vlot ingeplande en uitgevoerde reparatie had het gewenste resultaat.


Ja, ik beveel dit aan

louis uit Kaatsheuvel

18-11-2018
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fijn familie bedrijf met de service nr 1.
naar aanleiding van loslaten bestikkering van motorhelm zijn de familie Pols en de Helm fabrikant tot besluit gekomen om de helm te vergoeden...dat noem ik klantvriendelijkheid en service.
ook het onderhoud en alles rondom mijn motor is TOPPIe.
ga zo door Fam.Pols


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

24-10-2018
9,5

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Online twee nieuwe covers besteld het windscherm van mijn Honda CBF1000. Bestellen en betalen via de website ging gemakkelijk. Ik kreeg een mail toen de covers werden verzonden. Binnen 2 werkdagen heb ik de covers in de brievenbus aangetroffen, goed verpakt in een enveloppe die voorzien is van noppenfolie.

Pols Motoren nam de moeite om een muntje van 2 Euro op factuur te plakken, omdat ik - standaard - had betaald voor een pakketje, hoewel de covers in een enveloppe pasten (dus minder portokosten). Kijk, daar hou ik nou van: gewoon eerlijk zijn naar je klanten toe.


Ja, ik beveel dit aan