Beoordelingen Pouls Autotechniek B.V.

8,9
1127 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 1127 beoordelingen

Frank uit Venlo

20-01-2019
3,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg slechte ervaring met Pouls. Verzocht gebeld te worden voor er reparatie plaats zou vinden na defect met LPG. Bleek om zoals verwacht een zekering te gaan. Niet gebeld door Pouls en daarnaast op eigen initiatief olie bijgevuld. Uiteindelijk dus €160 voor 1 zekering en 2 liter olie kwijt.


Guido uit Nederweert-Eind

19-01-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede informatie. Nakomen van afspraken. Snel geholpen en zeer prettig contact en ontvangst. Meedenken bij problemen maakt het bezoek tot een goede ervaring.


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit BELGIE

18-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Lpg laten plaatsen in Mitsubishi Outlander in april 2018 van A tot Z heel tevreden service top .


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit Wichelen

18-01-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Lpg laten plaatsen in Mitsubishi Outlander in april 2018.Van A tot Z super tevreden en ook van de service top firma.


Ja, ik beveel dit aan

Hardy uit Echt

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Roel uit Heerlen

08-01-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Henriëtte uit Maasbracht

04-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

bart uit leveroy

29-12-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: positief. direct, correct en juiste informatie


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Baexem

22-12-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Had een storing met Prins lpg installatie.
Eerst bij een lokale lpg dealer geweest (ook gediplomeerd), maar deze kon de storing niet vinden. Dacht aan een kapotte computer.
vervolgens Prins zelf opgebeld en het advies gekregen bij Pouls langs te gaan.
Hier was het probleem snel gevonden, kapotte nokkenassensor ipv computer!
De installatie was ingebouwd in Duitsland, maar niet netjes afgewerkt.
Dit is ook direct aangepakt en alles werkt weer perfect!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-12-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan