Beoordelingen Pouls Autotechniek B.V.

8,9
1153 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1111 t/m 1120 van 1153 beoordelingen

Marc uit Belfeld

11-03-2013
7,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede afhandeling onderhoud, alleen jammer dat het werkplaatsuurtarief niet wordt vermeld op de factuur, alleen het totaalbedrag werkplaats.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Belfeld

08-03-2013
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Heb bij Pouls Autotechniek vaker een auto gekocht en al jaren heb ik er mijn auto's voor onderhoud en APK. De Service is uitstekend en je wordt er vriendelijk en snel geholpen. Het werkplaats heeft een goede uitstraling en is altijd schoon en netjes. Dit geeft mij het vertrouwen,dat als de werkplaats netjes is, dan gaan ze ook netjes met je auto om. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Pouls Autotechniek een auto te kopen of in de onderhoud te doen


Ja, ik beveel dit aan

Ves uit Panningen

06-03-2013
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik ben professioneel inkoop manager geweest en ben al meer als 25 jaar klant bij dit bedrijf en dat zegt al voldoende lijkt me.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

04-03-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Kundenfreundlicher und sachkundiger Umgang, alle Fragen wurden zeitnah beantwortet, es gab keinen Zeitdruck.

Prinz Gasanlage eingebaut.


Ja, ik beveel dit aan

H. uit Panningen

01-03-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Venray

28-02-2013
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: In een woord, goed.


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit VENLO

28-02-2013
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Meeme uit Duiven

27-02-2013
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben meer dan tevreden met het oplossen van mijn LPG-probleem, na een eerste diagnose nog geen oplossing, maar na de tweede, een week later, is het perfect opgelost. Zij geven veel aandacht aan jouw probleem en kunnen goed luisteren, voorbeeldig. Ook de gratis leenauto.


Ja, ik beveel dit aan

Manon uit Sevenum

29-01-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren klant bij deze TOPgarage! Kundig personeel, zeer goede service, altijd bereikbaar, goede info. Kortom super!


Ja, ik beveel dit aan

wim uit bennekom

12-01-2013
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan