Beoordelingen Pouls Autotechniek B.V.

8,9
1138 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1111 t/m 1120 van 1138 beoordelingen

krijn uit Hulst

01-12-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed gevoel, aangename sfeer, goed behandeld, na een maand bloemetje gekregen met felicitaties voor aanschaf auto, nog nooit meegemaakt.
Woon helaas niet in de buurt van garage, zou anders zeker onderhoud bij deze garage laten doen.


Ja, ik beveel dit aan

Viënna uit Landgraaf

19-10-2011
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij Pouls Baarlo Prins VSI Lpg-tank laten inbouwen in mijn citroen xsara picasso.
Allereerst een zoektocht gedaan naar welk systeem, daarna waar in te bouwen.
Pouls was de eerste die ik belde en waar ik zeer goede en duidelijke uitleg kreeg. Naderhand nog contact gehad met meerdere inbouw bedrijven, echter het beste gevoel had ik toch bij Pouls.

Eerlijk is eerlijk, Pouls is absoluut de duurste van alle bedrijven, maar eerlijk is het ook om te zeggen dat het een heel goed bedrijf is, waar service voorop staat.
Ook bij evt problemen of vragen achteraf staan ze nog altijd voor je klaar!
Zéér tevreden over dit fijne bedrijf, iedereen aan te raden.

Klagen kunnen we allemaal, maar als iets positief is, mag dat ook eens gezegd worden!

Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Horst

16-09-2011
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik raad iedereen dit bovag garage aan,vooral voor de goede uitleg en prijs,ook voor de Lpg G3 van prins inbouw achteraf is uitmuntend met kleppen smering,heb nog nooit kleppen moeten bijstellen,heb nu 138000 km op zitten.Gr. Jan.


Ja, ik beveel dit aan

Petert uit Zeewolde

31-07-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet geen betere garage dan dit bedrijf zeer vakkundig en goede service.
Woon in Zeewolde maar laat mijn auto daar onderhouden.
TOP BEDRIJF


Ja, ik beveel dit aan

G uit Helden

01-06-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Miny uit Baarlo

15-04-2011
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Nijmegen

15-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Harri?t uit Nijmegen

14-04-2011
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ze altijd tijd hebben en supergoede kwaliteit leveren. Ik vertrouw deze garage volledig, dat is toch iets heel waardevols !


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit panningen

12-04-2011
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: er alles aan doen om geweldige service te leveren! alles word perfect afgehandeld, ze zijn vriendelijke en deskundig!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-04-2011
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: ik het een super zaak vind


Ja, ik beveel dit aan