Beoordelingen Pouls Autotechniek B.V.

8,9
1153 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1121 t/m 1130 van 1153 beoordelingen

Roger uit panningen

14-12-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een auto gekocht bij dit bedrijf, kwam meteen vertrouwd over. Aangezien ik nog niet zo bekend was met LPG-G3 heeft de eigenaar de tijd genomen om alles uit te leggen. Ik ben vervolgens nog een keer terug geweest omdat de mistlampen het niet deden, en ben toen prima geholpen. IK raad iedereen aan hier naar toe te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

jacky uit st willebrord (noord Brabant)

08-12-2012
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik was op zoek naar een Prins lpg installatie voor mijn Dodge Nitro. Pouls was het 2e bedrijf waarmee ik contact kreeg. Gesproken met de eigenaar. Hij nam goed de tijd voor me en kon alles vragen. Niet alleen over mijn gastank maar ook overleg over mijn auto gehad.
Van de 2 bedrijven die ik heb gebeld was Pouls de goedkoopste.
Na enkele weken weer contact gehad met Dhr Pouls en een afspraak gemaakt om het te laten inbouwen, weer nam hij alle tijd voor me, hij heeft zelfs voor me uitgezocht wat de levensweg is geweest van mijn elder gekochte Dodge Nitro. Dat is nog eens service dacht ik zo.
Verder kreeg ik tijdens de inbouw een gratis leenauto mee, ook dit zat in de prijs ingegrepen.
Ik heb afgelopen donderdagavond de auto opgehaals en de VSI Prins gastank zit er fantastisch in, de auto lijkt nu nog beter te rijden dan zonder gas.

Ook heeft Dhr Pouls uitgezocht welke trekhaak met 13 polige doos er onder de Nitro met parkeersensoren past zonder dat ik deze steeds moet uitzetten.
Geweldig gewoon dat je als leek naar een autobedrijf kunt gaan waar ze je niet meteen een poot willen uitdraaien!!!!
Ik heb besloten om ook voor mijn onderhoud van mijn auto toch liever 125km rijd waar het goed gebeurd en waar de service helemaal top is.
Ga zo door!!!! Ik vind jullie echt een aanrader!!!


Ja, ik beveel dit aan

Aart uit Scheveningen

06-09-2012
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd zeer correct met afspraken. Wordt direct geholpen. Snelle diagnose en separaat heldere communicatie over levertijd onderdelen en kostprijs reparatie. Kundig, betrouwbaar en vertrouwd, zo zouden er meer moeten zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Harald uit Utrecht

17-08-2012
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb hier een gasinstallatie laten inbouwen in mijn BMW. De inlichtingen die je vooraf krijgt zijn meer dan adequaat en je merkt dat ze daar ook echt verstand ervan hebben. Geen enkele vraag is teveel! Alles wordt naar eigen wens ingebouwd; de schakelaar word. Daar in het interieur ingebouwd waar je dat zelf wilt en de rest van de installatie wordt dusdanig ingebouwd alsof hij er altijd in heeft gezeten. Alle punten die vrij moeten blijven voor het onderhoud blijven vrij. Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Baarlo

10-01-2012
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

krijn uit Hulst

01-12-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed gevoel, aangename sfeer, goed behandeld, na een maand bloemetje gekregen met felicitaties voor aanschaf auto, nog nooit meegemaakt.
Woon helaas niet in de buurt van garage, zou anders zeker onderhoud bij deze garage laten doen.


Ja, ik beveel dit aan

Viënna uit Landgraaf

19-10-2011
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij Pouls Baarlo Prins VSI Lpg-tank laten inbouwen in mijn citroen xsara picasso.
Allereerst een zoektocht gedaan naar welk systeem, daarna waar in te bouwen.
Pouls was de eerste die ik belde en waar ik zeer goede en duidelijke uitleg kreeg. Naderhand nog contact gehad met meerdere inbouw bedrijven, echter het beste gevoel had ik toch bij Pouls.

Eerlijk is eerlijk, Pouls is absoluut de duurste van alle bedrijven, maar eerlijk is het ook om te zeggen dat het een heel goed bedrijf is, waar service voorop staat.
Ook bij evt problemen of vragen achteraf staan ze nog altijd voor je klaar!
Zéér tevreden over dit fijne bedrijf, iedereen aan te raden.

Klagen kunnen we allemaal, maar als iets positief is, mag dat ook eens gezegd worden!

Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Horst

16-09-2011
9,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik raad iedereen dit bovag garage aan,vooral voor de goede uitleg en prijs,ook voor de Lpg G3 van prins inbouw achteraf is uitmuntend met kleppen smering,heb nog nooit kleppen moeten bijstellen,heb nu 138000 km op zitten.Gr. Jan.


Ja, ik beveel dit aan

Petert uit Zeewolde

31-07-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Weet geen betere garage dan dit bedrijf zeer vakkundig en goede service.
Woon in Zeewolde maar laat mijn auto daar onderhouden.
TOP BEDRIJF


Ja, ik beveel dit aan

G uit Helden

01-06-2011
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan