Beoordelingen Autobedrijf Pouw Doetinchem

9,4
12 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 12 beoordelingen

theo uit ,s-Heerenberg

10-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands Peugeot gekocht, blijk bobine kapot. Zonder problemen gerepareerd . Geweldige service, net bedrijf, in een woord TOP 👍


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Den haag

07-01-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en goede service. De auto heeft een nieuwe apk keuring gekregen en gratis een nieuwe distributieriem (toen bleek dat deze nog niet vervangen was, maar wel al vervangen had moeten worden) en ruitenwisser rubbers. De beste dienstverlening bij een (tweedehands)auto dealer tot nu toe! Ik zou deze garage zeker aanraden en er in de toekomst nog een keer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

robbert uit didam

24-12-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en vooral een eerlijke garage waar je nog een nette prijs betaald.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Doetinchem

07-10-2014
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Dit is een garage waar je nog top behandeld wordt!
Adriaan, Dennis en de rest, bedankt dat jullie altijd direct klaar staan en elke klant behandelt als een Koning.
No nonsens mentaliteit, super betrouwbaar, tegen betaalbare prijs.
Nogmaals Top!


Ja, ik beveel dit aan

Jorn uit Arnhem

02-07-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd even vriendelijk en behulpzaam bij Pouw!


Ja, ik beveel dit aan

Jorn uit Arnhem

02-07-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marina uit zelhem

19-06-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Charles uit Doetinchem

04-03-2014
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Deskundig en snel geholpen met een storing aan de turbo. Auto rijdt weer als een zonnetje.


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Den haag

31-01-2014
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima no nonsense autobedrijf. Prima service en zeer accuraat. Auto (Skoda Octavia) voldoet aan alle verwachtingen. Krijg je de kans om met deze vriendelijke Adriaan Pauw zaken te doen twijfel dan niet en maak gewoon een afspraak.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Doetinchem

09-10-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een open en nuchter bedrijf, waar de no-nonsense Achterhoekse mentaliteit heerst.

Hier ben je geen nummer maar klant. Men laat hier ook zien wat er is gerepareerd of vervangen, zodat je ook ziet wat er uitgevoerd is.

Mijn auto is hier in onderhoud geweest, waardoor ik bij de zoektocht na en jonger exemplaar ook gelijk bij Adriaan ben uitgekomen.

Dit is wederom zeer prettig en professioneel verlopen.


Ja, ik beveel dit aan