Beoordelingen Autobedrijf Pouw Doetinchem

9,5
19 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 19 beoordelingen

Henrie uit Doetinchem

16-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 20 jaar geleden kochten we onze eerste Volkswagen Transporter, kreeg van bekenden het advies om bij Pouw Doetinchem het onderhoud te laten doen. Na al die jaren nooit spijt van gehad en zijn nog steeds zeer tevreden. Ze zijn zeer vakkundig, eerlijk, geven deskundig advies, klantvriendelijk, goede service en de koffie staat altijd klaar. Het is een eer om klant van Pouw Doetinchem te zijn. Ben normaal niet zo van de beoordelingen, maar Pouw Doetinchem is gewoon prima.


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Doetinchem

04-06-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een goeie betrouwbare en vakkundige garage waar je voor alle autoproblemen terecht kunt. Je wordt altijd goed en netjes geholpen en zelfs de onderdelen worden bewaard om te laten zien wat er defect was. Een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Edo uit Apeldoorn

17-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Reeds jaren klant bij dit bedrijf. De eigenaar en monteur hebben kennis van zaken en zijn transparant in wat zij doen. In geval van nood zij ze bereid een stap extra te doen. Een dag voor de vakantie nog even een reparatie uitvoeren (egr) die niet gepland was, Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Alfred uit Doetinchem

30-06-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Probleem met auto snel en vakkundig opgelost,
fijn konden we iig met de auto op vakantie, klasse..


Ja, ik beveel dit aan

Tamara uit Venray

10-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede service! Auto had wat probleempjes toen ik hem net aangekocht had. Dit is meteen heel netjes opgelost! Ik zal deze garage absoluut aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ed en Marja uit Vorden

04-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Pouw Doetinchem is een top garage! Klantvriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Ze laten hier de onderdelen zien die vervangen zijn. Adriaan en Dennis staan altijd voor je klaar. Geweldige service! Uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. Wij komen hier al vele jaren en hebben er 2 auto's gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Appelscha

04-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mensen uit een stuk, duidelijke taal, goed service. EN EEN GOEDE AUTO.


Ja, ik beveel dit aan

theo uit ,s-Heerenberg

10-06-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands Peugeot gekocht, blijk bobine kapot. Zonder problemen gerepareerd . Geweldige service, net bedrijf, in een woord TOP 👍


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Den haag

07-01-2016
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke en goede service. De auto heeft een nieuwe apk keuring gekregen en gratis een nieuwe distributieriem (toen bleek dat deze nog niet vervangen was, maar wel al vervangen had moeten worden) en ruitenwisser rubbers. De beste dienstverlening bij een (tweedehands)auto dealer tot nu toe! Ik zou deze garage zeker aanraden en er in de toekomst nog een keer een auto kopen.


Ja, ik beveel dit aan

robbert uit didam

24-12-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en vooral een eerlijke garage waar je nog een nette prijs betaald.


Ja, ik beveel dit aan