Beoordelingen Vakgarage Prins Auto

8,7
1160 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 1160 beoordelingen

Anoniem

24-06-2019
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Papendrecht

24-06-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijke mensen


Ja, ik beveel dit aan

Arie L. uit Alblasserdam

21-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Eerste keer garage bezocht. Bij vragen goed doorverwezen. Vriendelijke ontvangst. Garagebedrijf maakt goede indruk.


Ja, ik beveel dit aan

Co uit Nieuw Lekkerland

21-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snel geholpen, persoonlijke aandacht en vriendelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

jack uit alblasserdam

21-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Prima bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Zwijndrecht

20-06-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben nu voor de vierde keer sinds januari bij Prins geweest ( nieuwe auto, winterbandenwissel, tankdopprobleem door mijzelf, montage caravanbanden ) en iedere keer keurig en professioneel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Gustavo uit Rotterdam

01-06-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Deze week heb ik Vakgarage Prins Auto bezocht voor een APK, het vervangen van mijn remblokken en wisselen van de banden. Zoals altijd werd ik hier erg netjes geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Jannie uit Breda

01-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bedank voor de service prins ben erg goed geholpen toen ik me nieuwe auto hier kocht, goede service bij dit bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Sven uit Oud-Alblas

28-05-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Modern bedrijf dat met je meedenkt. Laatst voor onderhoud langs geweest en keurig geholpen door Lars, hierna kreeg ik van Edo een duidelijke indicatie van wat het ging kosten.


Ja, ik beveel dit aan

Myrthe uit Oosterhout

28-05-2019
7,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan