Beoordelingen Prins Auto B.V.

8,6
735 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 735 beoordelingen

J.j. uit ZWIJNDRECHT

21-01-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Super netjes en professioneel geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Filipe uit Paredes

20-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wir haben 4 Autos gekauft. Sehr korrekt und schnelle Abwicklung.


Ja, ik beveel dit aan

Bernd uit Waddinxveen

19-01-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: in de zoektocht naar een Fiat 500, bij Prins terecht gekomen. Mooie, frisse, nette showroom met een ruime diversiteit in het aanbod.

We werden vriendelijk ontvangen, door de eigenaar zelf. Enthousiaste jongen. Proefrit gemaakt met de auto, waarna we open de onderhandeling zijn ingegaan. Met de prijs was niet veel mogelijk, maar de extra garantie heeft voor ons iig genoeg doorslag gegeven, om de auto aan te schaffen ! We rijden er inmiddels ruim drie weken met heel veel plezier in.

Als je een gebruikte auto zoekt, is Prins zeker de moeite om te kijken.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit Geldermalsen

18-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Maandag onze nieuwe auto opgehaald. Auto stond erbij alsof hij nieuw was!

Alle gemaakte afspraken, waren keurig uitgevoerd en als extra verrassing zaten er vier nieuwe banden onder !

Dank je wel Prins Auto !!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Alblasserdam

17-01-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Dominique uit Dordrecht

17-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs heb ik een nieuwe auto gekocht bij Prins Auto B.V. . Een super auto waar ik erg blij mee ben en voor de juiste prijs. Het personeel was erg vriendelijk en geduldig. Leuk om te zien dat het een jong bedrijf is en daarom ook precies weten waar je naar op zoek bent!
Zeker een aanrader.

TOP!!


Ja, ik beveel dit aan

Gysela uit Alblasserdam

17-01-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-01-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Papendrecht

15-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wat een leuk en fris bedrijf!

Offerte voor onderhoud laten maken bij een ander bedrijf. Het gevoel klopte niet helemaal. Toch maar even een second opinion gevraagd bij Prins.

Ze hebben de tijd genomen voor mij en waren ook nog eens 210 euro voordeliger.

Ik heb mijn nieuwe garage gevonden!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Oud-Alblas

15-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan