Beoordelingen Profile Tyrecenter AutoRenZ

8,9
35 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 35 beoordelingen

Herman & Jose uit Zwolle

28-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Week geleden onze auto ingeruild. Prettige en vertrouwde sfeer. Rechttoe rechtaan en duidelijke afspraken. Wij zij tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit BIEST-HOUTAKKER

14-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn afgelopen week bij Auto Renz geweest om een (al wat oudere) BMW touring te kopen. We komen uit het zuiden van het land en hebben er 2 uur over gereden. Dit was niet voor niets.

Toen we binnen kwamen kregen we direct drinken aangeboden. Deze man nam ruim de tijd en behandelde ons als een volwaardige klant.
Hij verteld eerlijk wat de auto aan evt. schade heeft en men is er erg gastvrij.

Voordat ik hier naar toe ging heb ik een aantal vragen over de auto gesteld. Deze zijn naar volle tevredenheid beantwoord zodat ik niet voor een verassing ben komen te staan. Precies zoals het is, is mij dit vooraf verteld.

Als u een auto zoekt wil ik u dit bedrijf zeer zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Zeist

31-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

ada uit daarlerveen

24-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima ontvangst met koffie leuk gesprek gehad en test gereden met de zafira en besloten aan te schaffen , vriendelijke en duidelijke afspraken die goed worden nagekomen. nette prijs voor eigen auto gekregen . al met al goed tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Richard en jessica uit Brielle

07-10-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Van de week een mooie Skoda Fabia gekocht bij Gerrit.
Bij binnenkomst gelijk een goede indruk eerst koffie ff rustig zitten en niet gelijk keihard zaken doen. Zelf moesten we er 2 uur voor rijden dus van te voren via mail prijs opgave van ons inruil wagen gedaan. Keurig nette inruilprijs via mail gekregen en ook in werkelijkheid dit bedrag gehad. Tip beschrijf je inruil wagen goed. Verder kan ik iedereen dit bedrijf aan bevelen

Gerrit bedankt voor het prettig zaken doen


Ja, ik beveel dit aan

AG uit Oldebroek

09-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: BPSEXPRESS in Wording.


Ja, ik beveel dit aan

Ismo uit Lichtenvoorde

05-08-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier een hele mooie Bmw gekocht en zijn hier echt super blij mee! We zijn super goed geholpen en ze waren super vriendelijk! Ze namen alle tijd voor ons en ze hebben er heerlijke koffie!


Ja, ik beveel dit aan

jose uit veenoord

18-03-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2 weken geleden Toyota avensins gekocht in dit bedrijf.bij binnenkomst kreegt gelijk goed gevoel.alles werdt vakundig uitgelegd door de eigenaar .neemt zijn tijd voor klanten wat opzich zeer goed is .wat betreft onze aankoop zeer betrouwbare auto en werdt zeer netjes afgeleverd. zou ik mijn volgende auto daar weer aankopen . ja zeker deze eigenaar laat je alles zien wat je wil weten over je aangekochte auto .daar kunnen veel ander bedrijven een puntje aan zuigen .klantvriendelijk op en top . doe zo ver verder


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Kampen

08-03-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs onze derde tweedehandsauto gekocht bij AutoRenz. Dat dit inmiddels onze derde auto is, gekocht bij dit bedrijf, zegt eigenlijk al genoeg.
De koop was binnen een paar uur beklonken en de volgende dag waren we de eigenaar van een mooi Skoda Octavia uit 2008. De samenwerking met Gerrit verlipe weer gladjes. Hij gaf goed advies en dat wekte (weer) vertrouwen.


Ja, ik beveel dit aan

Ferdy uit Aalten

06-02-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Keurige en vooral snelle aflevering van een zeer complete Ford Focus voor een goede prijs, ook inruilen verliep zeer correct, en op een prettige manier. Alsof je er al jaren komt..


Ja, ik beveel dit aan