Beoordelingen Profile Tyrecenter AutoRenZ

9,0
41 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

S uit Kampen

19-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een zoekopdracht een hele mooie citroen DS 3 gekocht.
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Rense uit Leek

17-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een heel vriendelijk ontvangst .goede uitleg


Ja, ik beveel dit aan

Claudia uit Boxmeer

12-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Perfecte occasion gekocht! Zeer vriendelijke meneer, lekkere capuccino, goede afhandeling. Ik raad dit bedrijf zeker aan als u een auto wilt kopen.


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit 's-Gravendeel

06-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag hebben we een gebruikte auto gekocht bij Auto Renz in Kampen en onze auto ingeruild. Wij hadden de auto zien staan op Marktplaats en het was precies wat we zochten, het was wel 200 km rijden bij ons vandaan, maar dat hadden we dat er graag voor over. Alles klopte wat er in de advertentie op marktplaats stond en wat er verteld werd over de auto bij ons telefoongesprek. Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan.


Ja, ik beveel dit aan

C.A. uit Zwolle

20-02-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik kom met en voor mijn zoon bij dit bedrijf. Onderweg van Zwolle naar Kampen horen wij in mijn auto een raar geluid, wat steeds luider wordt. Bij de garage aangekomen vertel ik dit en de eigenaar zegt we zetten de auto wel even op de brug. Het blijkt dat mijn voor wielen bijna los onder de auto zitten. 2 weken geleden heb ik bij Profile Zwolle nieuwe banden onder mij auto laten zetten. Ze hebben daar niet gezegd dat ik de bouten na 1 of 2 weken zou moeten laten controleren. Gelukkig hebben ze in Kampen deze fout ( belangenloos) hersteld.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Almere

01-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn eerste aankoop bij AutoRenZ en meteen een bijzonder prettige en betrouwbare ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar al zal ik nog lang in mijn Audi A4 blijven rijden.


Ja, ik beveel dit aan

Herman & Jose uit Zwolle

28-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Week geleden onze auto ingeruild. Prettige en vertrouwde sfeer. Rechttoe rechtaan en duidelijke afspraken. Wij zij tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit BIEST-HOUTAKKER

14-04-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We zijn afgelopen week bij Auto Renz geweest om een (al wat oudere) BMW touring te kopen. We komen uit het zuiden van het land en hebben er 2 uur over gereden. Dit was niet voor niets.

Toen we binnen kwamen kregen we direct drinken aangeboden. Deze man nam ruim de tijd en behandelde ons als een volwaardige klant.
Hij verteld eerlijk wat de auto aan evt. schade heeft en men is er erg gastvrij.

Voordat ik hier naar toe ging heb ik een aantal vragen over de auto gesteld. Deze zijn naar volle tevredenheid beantwoord zodat ik niet voor een verassing ben komen te staan. Precies zoals het is, is mij dit vooraf verteld.

Als u een auto zoekt wil ik u dit bedrijf zeer zeker aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Zeist

31-03-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

ada uit daarlerveen

24-02-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima ontvangst met koffie leuk gesprek gehad en test gereden met de zafira en besloten aan te schaffen , vriendelijke en duidelijke afspraken die goed worden nagekomen. nette prijs voor eigen auto gekregen . al met al goed tevreden


Ja, ik beveel dit aan