Beoordelingen Q-Wash B.V.

8,3
46 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,1
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Brian

27-01-2019
10

Ervaring: Super ervaring met de wasboxen!

De belangrijke programma’s aanwezig. Geen 20 stuks waardoor je 2 uur aan het wassen bent.
Optie voor velgenreiniger vind ik persoonlijk erg fijn. Haalt net dat laatste beetje vuil weg. Bij veel wasboxen niet aanwezig.

Op zondag voor €6,- onbeperkt wassen, zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Den Bosch

27-07-2018
9,7

Ervaring: Super! Auto bleek niet geheel schoon, nogmaals erdoor. Top service, zonder er om te vragen.


Ja, ik beveel dit aan

Marrion

26-05-2018
9,0
Ja, ik beveel dit aan

A uit Den Bosch

01-04-2018
8,7

Ervaring: Sinds de opening van Q-Wash in Den Bosch heb ik altijd mijn auto zelf gewassen. Sinds een maand of vier doe ik dat met detail ph neutrale vriendelijke shampoo van chemical guys + wasmitje (blauwe spons met rubberen noppen. En aangezien ik en mijn vrouw samen een auto hebben, was ik ze allebei met de hand. Als je auto je lief is en het geen leaseauto is zou ik hem altijd met de hand wassen. Ik houd de spons altijd schoon tijdens de wasbeurt en heb nog geen enkele keer krassen gehad! De wasboxen bij q-wash zijn prima voor elkaar, maar dat is dan ook mijn mening. Ik heb nog nooit in mijn leven een auto gewassen in de wasstraat hoe goed deze dan ook wordt onderhouden, simpelweg omdat ik dat niet vertrouw voor de lak van de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Carl uit Drunen

02-08-2017
5,3

Ervaring: Audi A4 Avant. Beschadiging 19" RS4 wiel 235/35 linksvoor door V-vormige RVS-geleiderollen vlak voor de wielenketting.

Ik wist heel zeker dat dit kwam door deze rollen, omdat de wielen juist hersteld waren, na overname van een ander. Een week later dus schade.

Remedie; 1/ uitstappen en zelf positioneren; personeel geeft niet voldoende aanwijzingen, en niet bewust van dit feit. Suggestie gegeven dit procedureel te verbeteren; werd helaas anoniem niet opgepakt..:-(

2/ Geleiderollen aanpassen voor sportieve wielen met lagere wanddikte.
3/ Niet meer door deze wasstraat met auto's uit het luxere segment.
4/ Grotere wangdikte toepassen, maar gaat niet met 19" en 20"+


Angelique uit Shertogenbosch

26-06-2017
10

Ervaring: Ik kom er al zo vaak nooit geen problemen de jongens zijn vriendelijk en behulpzaam zeer zeker een aanrader jongens blijf zo doorgaan toppie 🖒😎


Ja, ik beveel dit aan

rob uit st michielsgestel

10-05-2017
3,0

Ervaring: werknemer net in huis, voorbereiding slecht. Velgen niet schoon en wederom krasjes op de bumpers!!!


Anoniem uit Den Bosch

15-04-2017
8,3

Ervaring: Ik lees hier een aantal beoordelingen van mensen/klanten van Qwash die hun auto wassen in de wasstraat. Aangezien ik hier geen ervaring mee heb, (omdat ik mijn auto namelijk zelf met de hand was) zal ik dat ook nooit doen. Reden hiervoor is: er gaan er tientallen auto's voor mij. En er komt altijd een moment dat er een kras op mijn auto komt. De spullen die ik gebruik houdt ik goed schoon (ook tijdens de wasbeurt ). Ik kom er al sinds de opening en zal het ook blijven doen. De wasboxxen zijn gewoon prima in orde.


Ja, ik beveel dit aan

timon uit Denbosch

03-07-2016
10

Ervaring: Mijn auto is altijd netjes schoon als ik door de wasstraat ben geweest
En de service is goed


Ja, ik beveel dit aan

Nic-Jan uit Den Bosch

15-05-2016
10

Ervaring: Altijd goede service en uitermate vriendelijk personeel.
De auto komt er altijd schoon uit en nog nooit krassen gehad.
Top. Ga zo door


Ja, ik beveel dit aan