Beoordelingen Quispel Motoren

8,6
9 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Peter uit Eindhoven

08-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Geweldige service met echt ervaren mannen. Altijd eerlijk en al vaker met ze meegemaakt dat ze een goedkopere oplossing weten te vinden dan wat ik bij een andere zaak te horen kreeg. Top lui dit!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Aerdt

29-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Geweldige Service, gastvrij, koffie en ouderwets meekijken in de werkplaats. Doen er alles aan om je met een tevreden gevoel weer met je trotse bezit te laten vertrekken. Ga zo door en ik kom graag weer terug.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Maastricht

11-10-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Motor gekocht bij Quispel motoren. Gezien de goede vraagprijs en zeer goede recensies vanuit Maastricht naar Deurne gereden om een kijkje te nemen. Heel vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Direct proefrit kunnen maken en na een wat mij betreft gunstige onderhandeling, tot de koop van de motor over gegaan Gezien de afstand werd door mij de garantie afgekocht.
Eenmaal thuis en een grondige poetsbeurt verder (die eigenlijk niet nodig was), nog 2 mankementjes ontdekt.
Een bout van de valbeugel was overgebroken en de rubber om de stuurkogel was stuk.
Contact opgenomen met Timon en ik kon terugkomen voor deze defecten te laten repareren. Zelfs meekijken in de werkplaats tijdens de reparaties is mogelijk. Je krijgt er nog een goede uitleg bij ook.

Kortom, zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Duizel

16-07-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Laat al jaren het onderhoud, tot volle tevredenheid, aan mijn BMW hier uitvoeren. Zijn zeer deskundig (Timon zelf heeft veel opleidingen bij BMW gehad)en zijn ook nog eens vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Helmond

13-07-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Alleen maar positieve ervaring met quispel.


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Eindhoven

18-03-2015
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Bijzonder goed bedrijf. Ik kom er al jaren en ben nooit teleurgesteld. Bij mijn motor (R1200RT) geimporteerd uit Engeland en gekocht bij Quispel bleek de Engelse koplamp nog aanwezig, ondanks het Nederlandse kenteken! 3 jaar na aankoop zonder kosten vervangen. Verder uitstekende service en groot vakmanschap! zeer tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-01-2015
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Waardeloze service. Motor met verborgen gebrek gekocht (twijfel er niet aan dat de mannen dit zelf ook niet wisten). Gevaarlijk defect nota bene, vervolgens werd verteld dat ze eraan wilden gaan sleutelen, maar alle onderdelen die werden vervangen zouden voor eigen rekening komen. Hierbij kreeg ik niet de garantie dat het probleem zou worden verholpen en ze wisten niet waar ze moesten beginnen. Oftewel het zou flink wat kunnen gaan kosten zonder enige garantie dat het gevaarlijke probleem zou worden verholpen. Treurig hoe lomp deze mannen te werk gaan en ook zonde, mooie zaak en wel vriendelijk bij de verkoop.


Bart uit Asten

27-11-2014
9,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Ik kom hier al jaren met mijn Yamaha R6. Ik word altijd erg goed geholpen en mijn motor loopt als een zonnetje. Zeer vakkundige jongens.


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Vught

10-12-2011
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Na slechte ervaring bij andere dealers een verademing; vakkundig grote reparatie uitgevoerd (koppeling en alle daarbij behorende keerringen bij K1200RS) en naar volle tevredenheid. De afstelling van de motor is beter dan ooit; bij stationair "bokt" de motor niet meer!
Uitstekende uitleg en no-nonsense benadering van medewerkers geven vertrouwen zonder dat je de hoofdprijs betaald. Ik heb er een rit van 70 km voor over!


Ja, ik beveel dit aan