Beoordelingen RB Autoplaza

8,7
110 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 110 beoordelingen

Tonny uit Velp

21-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zijn erg klantvriendelijk de c2 die ik heb gekocht is na gemaakte afspraak keurig van binnen en buiten schoon gemaakt naar mijn mening een goed betrouwbaar bedrijf en geven goede service


Ja, ik beveel dit aan

Marco uit Castricum

07-06-2019
8,5

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer positief.
Wilde 10 invullen bij prijs/kwaliteit verhouding maar dat lukt niet dus toen maar 9 ingevuld. Wellicht het formulier even checken? (Er komt telkens een vergrootglas naar voren bij vakje 10.)


Ja, ik beveel dit aan

Kevin uit Koudekerk aan den Rijn

01-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goeie en snelle service. Vriendelijk personeel!:)


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Katwijk

18-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed, denken mee en we zijn tot een goede prijs overeen gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

jw uit ridderkerk

09-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Cor

08-05-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een zeer prettige ervaring. Wij zijn wezen kijken voor een boot. We zijn zeer uitgebreid geholpen. Ondanks dat we de boot niet hebben gekocht laat ik toch een review achter, aangezien de ervaring zeer prettig was!


Ja, ik beveel dit aan

P uit Wijk

29-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, superklantvriendelijk en no nonsen. Afspraak is afspraak👍👍👍 de volgende word gewoon weer bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Zoeterwoude-Dorp

26-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de eerste keer hier een auto gekocht en weet nu al dat mijn volgende auto hier ook weer vandaan komt! Had een probleem met de airbag maar RB Autoplaza heeft er alles aan gedaan om het snel op te lossen. Heb zelfs gratis een auto te leen gekregen! Super!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Alphen aan den Rijn

23-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eerlijk, klantvriendelijk. Je wordt hier met respect behandeld en er wordt goed naar je geluisterd. Proberen altijd de klant het naar de zin te maken om tot een overéénkomst te komen waar beide partijen dan blij mee zijn.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Alphen aan den Rijn

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een goede, gebruikte auto, bezochten wij vorige week RB Autoplaza Alphen aan den Rijn. Ondanks de drukte, kregen wij van de eigenaar/verkoper, alle aandacht, tijd en deskundig advies.
Dat we uiteindelijk niet tot aanschaf van een auto van dit bedrijf zijn overgegaan, lag niet aan het feit dat er geen vertrouwen was in dit bedrijf. Integendeel!! We moesten een keuze maken uit 2 prima aanbiedingen. Wij komen zeker bij dit bedrijf terug.


Ja, ik beveel dit aan