Beoordelingen RB Autoplaza

8,6
96 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 96 beoordelingen

T. uit Deurne

20-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor mij was het een verlichting in vergelijking met andere autobedrijven. Nette auto (Opel Insignia 2012) gekocht welke ik via internet had gezien. Er werd een eerlijke prijs voor mijn Skoda octavia van 2009 gegeven. De auto werd netjes afgeleverd, mooi gepoetst van binnen en van buiten.
Toen er een probleem bleek te zijn, na aflevering met het LCD scherm van de navigatie, is dit geheel naar tevredenheid opgelost.
Fijne ervaring dat een auto kopen ook netjes en betrouwbaar kan zonder je af te vragen of je ergens opgelicht wordt.


Ja, ik beveel dit aan

G uit Den Haag

06-03-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 1 week geleden een Toyota Camry Hybride gekocht. Prima, prettig en professioneel geholpen. Omdat maar 1 maand garantie wordt gegeven toch maar een (Vak-garage) technische keuring laten doen bij een ander bedrijf, gewoon voor een stukje zekerheid bij de start van het gebruik.Tot nu toe alles naar wens, en ik geniet van een mooie comfortabele nieuwe 2de hands.


Ja, ik beveel dit aan

Susanne uit Zeeland

06-03-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tweedehands auto gekocht bij Autoplaza en oude auto ingeruild.
Door een gemaakte vergissing aan hun kant, ontstond er een geschil. Dit heeft Autoplaza meer dan netjes opgelost en een dikke tien voor de geboden service!


Ja, ik beveel dit aan

I. uit Oss

02-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een hele goede ervaring met RB autoplaza. Zeer klantvriendelijk en service gericht.


Ja, ik beveel dit aan

Leonne uit Voorhout

27-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super goed geholpen! Heel erg blij met mijn nieuwe auto :)


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Alphen aan den Rijn

27-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Was op zoek naar andere auto. Ben zeer goed geholpen en de inruil van mijn oude auto was verrassend goed. Zal in de toekomst zeker weer een andere auto zoeken. Zeer professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

Hani uit Den haag

20-02-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Guido uit Berkel en Rodenrijs

16-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
3 mnd geleden voor het eerst een occasion bij dit bedrijf gekocht. Motor liep na aflevering niet helemaal lekker. Natuurlijk gelijk contact opgenomen met RB Autoplaza, zij hebben alles zeer correct, zonder problemen en naar volle tevredenheid opgelost.
Dit bedrijf snapt het en ik zal er in de toekomst zeker terugkeren.


Ja, ik beveel dit aan

Ray uit Nederland

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service
Zou bijna weer me auto kapot rijden, om weer een ander te halen bij RB


Ja, ik beveel dit aan

Danielle uit Hoofddorp

13-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service. Er was een onderdeel stuk in de auto, dit was keurig gemaakt bij levering.


Ja, ik beveel dit aan