Beoordelingen RB Autoplaza

8,7
107 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 107 beoordelingen

Bianca uit Katwijk

18-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel goed, denken mee en we zijn tot een goede prijs overeen gekomen.


Ja, ik beveel dit aan

jw uit ridderkerk

09-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed


Ja, ik beveel dit aan

Cor

08-05-2019
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een zeer prettige ervaring. Wij zijn wezen kijken voor een boot. We zijn zeer uitgebreid geholpen. Ondanks dat we de boot niet hebben gekocht laat ik toch een review achter, aangezien de ervaring zeer prettig was!


Ja, ik beveel dit aan

P uit Wijk

29-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf, superklantvriendelijk en no nonsen. Afspraak is afspraak👍👍👍 de volgende word gewoon weer bij jullie.


Ja, ik beveel dit aan

Walter uit Zoeterwoude-Dorp

26-04-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de eerste keer hier een auto gekocht en weet nu al dat mijn volgende auto hier ook weer vandaan komt! Had een probleem met de airbag maar RB Autoplaza heeft er alles aan gedaan om het snel op te lossen. Heb zelfs gratis een auto te leen gekregen! Super!


Ja, ik beveel dit aan

Ed uit Alphen aan den Rijn

23-04-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Eerlijk, klantvriendelijk. Je wordt hier met respect behandeld en er wordt goed naar je geluisterd. Proberen altijd de klant het naar de zin te maken om tot een overéénkomst te komen waar beide partijen dan blij mee zijn.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Alphen aan den Rijn

12-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een goede, gebruikte auto, bezochten wij vorige week RB Autoplaza Alphen aan den Rijn. Ondanks de drukte, kregen wij van de eigenaar/verkoper, alle aandacht, tijd en deskundig advies.
Dat we uiteindelijk niet tot aanschaf van een auto van dit bedrijf zijn overgegaan, lag niet aan het feit dat er geen vertrouwen was in dit bedrijf. Integendeel!! We moesten een keuze maken uit 2 prima aanbiedingen. Wij komen zeker bij dit bedrijf terug.


Ja, ik beveel dit aan

Auke uit Amsterdam

11-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen. Gemaakte afspraken worden nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

michael uit kerkrade

26-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik moet me mening bij stellen na telefonisch contact
met autoplaza word het maandag opgelost maandag woord de auto opgehaald bij mij voor de deur door autoplaza en de minpunten die ik eerder noemde zullen verholpen worden en de auto woord weer voor de deur weer neergezet zedoen toch alles voor de klant mijn excuus voor het eerdere bericht


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

26-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede autobedrijf en eerlijk en mocht er iets zijn altijd oplossing gericht. Ga er zeker nog een keer heen


Ja, ik beveel dit aan