Beoordelingen RB Autoplaza

8,5
71 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 71 beoordelingen

Don uit Alphen aan den Rijn

10-11-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdens bezoek echt voortreffelijk geholpen en geadviseerd door ene Hugo (bedrijfsleider). Ondanks mooi aanbod toch een vergelijkbare auto elders gevonden. Maar de wijze van optreden verkoper Autoplaza was desondanks zeer klantgericht en begripvol. Wij komen zeker een keer terug voor mogelijke aankoop als de toekomst hierom vraagt.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Amsterdam

10-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Op Woensdag 7 november heb ik mijn nieuwe auto opgehaald bij RB Autoplaza te Alphen aan de Rijn, mijn totale ervaring is zéér positief, zowel vanaf mijn eerste bezoek als de keurige en prettige afwikkeling,
ik werd in tussenliggende tijd zowel telefonisch als via mail goed geínformeerd en trof bij het ophalen van de auto een keurig gepoetste auto aan, waarbij ik een goede en duidelijke uitleg heb gehad van alles wat van belang is te weten over de auto en kan na inmiddels redelijk wat auto''s te hebben gehad RB Autoplaza absoluut aanbevelen wanneer het gaat om een goede service en vertrouwen.
Zéér blij met de auto en mijn besluit een bezoek te hebben gebracht aan Autoplaza Alphen aan de Rijn.


Ja, ik beveel dit aan

eric uit enschede

10-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Erg goed geholpen.
Alle afsprakken netjes nagekomen


Ja, ik beveel dit aan

Reinder uit Groningen

06-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Blij met onze nieuwe auto. Bedankt dat het zo snel kon


Ja, ik beveel dit aan

Robbie uit Amsterdam

29-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Superleuke ervaring en ben erg goed geholpen. Bedrijven zoals deze zijn zeldzaam in de autobranche. Ik heb een mooie vw passat gekocht bij hun en ze hebben me zeer goed geholpen. Na de aankoop bleek de auto wat problemen te hebben maar alles was zo verholpen zonder extra kosten. Als je niet tevreden bent doen ze er echt alles aan om je te helpen. Een aanrader voor iedereen die een leuke auto zoekt.


Ja, ik beveel dit aan

Daniël uit Den Helder

22-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: UITSTEKEND!!! Bedrijf.
Natuurlijk gebeurt er wel eens iets tijdens of na de koop. Maar die zijn of worden meteen opgelost. En in ons geval alles in ons voordeel. Als klant zijn we er alleen maar op voorruit gegaan. RB Autoplaza heeft een aantal onderzoeken moeten plegen om een klacht voor ons te verhelpen. Dit hebben zij uitstekend en gedegen opgelost.
Als klant kom je hier graag terug, wetende dat zij er alles aan zullen doen om de klant tevreden te houden.
Vooral zo doorgaan RB AUTOPLAZA!


Ja, ik beveel dit aan

Wessel uit De Bilt

18-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Audi aangeschaft. Bij aankomst bij garage bleek carkit systeem kapot te zijn. Rb autoplaza heeft een nieuwe betaald en deze mocht ik ook nog eens door mijn eigen garage in te laten bouwen. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

willem uit Pijnacker

16-10-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Toyota Corolla Verso gekocht uit 2007 en voor een nette prijs mijn oude Suzuki SX4 kunnen inruilen. De Toyota bevalt prima en tot nu toe geen mankementen gehad, bij de koop aangegeven dat de buitenspiegel defect was. Na 3 weken lag er keurig een origineel Toyota pakketje op de mat met een nieuw spiegelglas. Uitstekende service dus!


Ja, ik beveel dit aan

Yati uit Rotterdam

12-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: eerlijk, betrouwbaar en vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Askold uit Vorden

25-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan