Beoordelingen RB Autoplaza

8,6
80 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 80 beoordelingen

Wim uit Amsterdam

17-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig geholpen met goed advies m.b.t. aankoop huidige auto, bij een aankoop zonder garantie wel laten opnemen dat ruitenwissermechaniek gebrekkig functioneerde op dit gedeelte werd terstond garantie gegeven en is inmiddels vervangen. Echt klasse Connie, Hugo en Ramon toppertjes


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Den Haag

11-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Great service, good quality.


Ja, ik beveel dit aan

Sjaak uit Den Haag

14-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een bmw uit 2006 gekocht. Deze kreeg kosteloos een afleverbeurt en nieuwe apk. Na aanschaf bleek dat er toch wat mis was. Ik kon terug waarna de auto in reparatie ging en volledig nagekeken werd. Er werd niet bezuinigd op de reparatie en onderhoud en kreeg een telefoontje dat het probleem opgelost was. Hartelijk dank daarvoor RB Autoplaza. Ramon Blom, top kerel!


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit Vleuten

14-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een zeer fijne ervaring na de koop een drietal puntjes maar super opgelost
Bedankt team RB Autoplaza

Riet en Gert Jan van Veen Vleuten


Ja, ik beveel dit aan

R uit Alphen aan den Rijn

03-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goeie service klant vriendelijk en betaalbaar


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Krimpen aan den IJssel

03-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdens een zoektocht naar een auto bij dit bedrijf gekomen. De service en de klantgerichtheid is echt bijzonder te noemen. Het is dat de auto niet geheel was qua kleur wat wij dachten en deze niet hebben gekocht, maar anders met een gerust hart gedaan.


Ja, ik beveel dit aan

bob uit rotterdam

24-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: aardige mensen heb mijn derde auto vrijdag daar opgehald het is een beetje thuis komen super tot de vierde auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

22-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Mooie Opel Corsa aangeschaft. Kleine probleempjes met de auto. Snel en goed opgelost. Goede communicatie en vriendelijk personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Don uit Alphen aan den Rijn

10-11-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Tijdens bezoek echt voortreffelijk geholpen en geadviseerd door ene Hugo (bedrijfsleider). Ondanks mooi aanbod toch een vergelijkbare auto elders gevonden. Maar de wijze van optreden verkoper Autoplaza was desondanks zeer klantgericht en begripvol. Wij komen zeker een keer terug voor mogelijke aankoop als de toekomst hierom vraagt.


Ja, ik beveel dit aan