Beoordelingen RedraCars

9,1
43 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 43 beoordelingen

F.M.J. uit Lierop

03-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: René koopt en verkoopt graag mooie auto's.
Hij is open en komt daarom betrouwbaar over.
Zijn vriendelijkheid en eerlijkheid geeft hem ook de "gunfactor".
Ik verwacht bij hem een goede gebruikte auto te hebben gekocht.
FvdK.


Ja, ik beveel dit aan

Raquel

02-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig ervaring!Ik beveel absoluut dit bedrijf aan. :)


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit 7bergschenhoek

27-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer correct en vriendelijk geholpen. Uitstekende gebruikte auto gekocht voor een schappelijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Fjh uit Someren

22-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring. Vriendelijk geholpen, goede uitleg en een goede (niet te korte) proefrit mogen maken. Zeer te vreden met de aangeschafte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schijndel

22-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig personeel met passie voor auto's. Aangeboden auto's zijn in uitstekende staat en kompleet. (de goede opties)


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit krimpen aan den ijssel

21-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goed


Ja, ik beveel dit aan

fernando

02-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: super tevreden over redra cars bakje koffie staat altijd klaar tijdens de koop en na de koop , geen enkel min punt ze nemen de tijd voor je ze zoeken het uit voor je en geven je goed advies na enkelen weken kwamen we erachter dat de auto een mankementje had en is toch netjes op gelost door redra cars super blij met mijn nieuwe aanwinst de bmw 114i


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Veenendaal

05-07-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer fijne ervaring! Rene kwam telefonisch al heel betrouwbaar over. We hebben telefonisch de deal gemaakt. Vervolgens een week later opgehaald. Van te voren even kort gereden en er was geen woord gelogen. Diverse onderdelen kosteloos vervangen zodat wij een betrouwbare auto mee terug kregen. Absoluut aan te bevelen! Rene, nogmaals dank!


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Mierlo

17-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

17-06-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik ben er gewoon vertrouwd en super geholpen terwijl ze eindelijk dicht waren. en afspraak is afspraak


Ja, ik beveel dit aan