Beoordelingen Remco Nieuwenhuis Auto's

8,9
580 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 580 beoordelingen

Marcel uit Nijverdal

17-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Capelle ad IJssel

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kennis van zaken, mooie collectie, denken mee en geven goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Ellen uit Raalte

11-03-2019
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Naafdop voor m’n Audi tt roadster besteld bij Remco, zooo geweldig geholpen! Dikke pluim voor dit bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Olst

08-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakbekwaam bedrijf. Vervelende "hik" tijdens het rijden perfect verholpen. Onderhoud/APK was de reden van garagebezoek.


Ja, ik beveel dit aan

Marnix uit Achterveld

12-02-2019
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: De achterruit van onze TT roadster liet los. Deze werd snel en professioneel gerepareerd. Top dat men meteen ook de comfortunit even heeft ingepakt in plastic om waterschade in de toekomst te voorkomen.
Het moment dat ik er was, was het bedrijf druk in de verhuizing. Het persoon was nog altijd even vriendelijk en behulpzaam. Kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Fantastisch om te zien hoeveel kennis en ervaring binnen het bedrijf aanwezig is. Je auto is daar in goede handen.


Ja, ik beveel dit aan

J.U.R.A. uit LAREN NH

04-02-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Den Haag

04-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk en meedenkend met de aanschaf (en inruil) van mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Ter Aar

31-01-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekend
Bij aanschaf occasion bleek de auto bij de werkzaamheden voor de afleveringsbeurt een behoorlijke motorschade te hebben.
Bedrijf melde dat meteen ongevraagd en loste het hele probleem keurig zonder kosten voor mij als klant op. De auto werd er duidelijk beter van
De pro actieve handelswijze geeft veel vertrouwen


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Amersfoort

31-01-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Amersfoort

31-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan