Beoordelingen Remco Nieuwenhuis Auto's

8,9
569 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 569 beoordelingen

Tonny uit Epe

12-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Achtmaal

12-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amersfoort

10-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Anita en Remco uit Bavel

10-11-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf met veel verstand van Audi TT! Alle mensen daar zijn aardig en heel behulpzaam. Voelt echt goed en zijn fijn geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

D. uit Amersfoort

10-11-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Remco en Paul hebben mijn TT opgehaald nadat ik stil kwam te staan door een kapotte benzinepomp. Paul heeft de auto binnen een dag opgehaald en kwam dezelfde dag met de diagnose, brandstofpomp kapot. Per telefoon werd duidelijk uitgelegd wat het probleem was, hoe het opgelost kon worden en wat de herstelwerkzaamheden zouden gaan kosten. Zeer transparent, dat was erg prettig. Een kleine (niet bovag) garage zou ietsjes goedkoper zijn, maar daar ontbreekt meestal de expertise (over de TT) en klantgerichtheid, en daardoor juist goedkoper en nemen ze veel gedoe en uit handen.
Zeer fijn geholpen, volgende keer weet ik ze te vinden.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Kropswolde

26-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Dronten

24-10-2018
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Cabriokap-waterafvoer-zak TT-roadster zat los. Lijm heeft het 14 jaar volgehouden. Deze klus hadden ze daar al vaker gedaan. Voor 100 euro incl. leenauto, weer muurvast.


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Breda

22-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een tijdje bij de particuliere verkoop te hebben gekeken, zijn we bij Remco Nieuwenhuis langsgegaan. Voor ons een rit van 1,5u, maar de klantvriendelijkheid en deskundigheid doet dat snel vergeten! Remco mag zich terecht een Audi TT specialist noemen, met al vele jaren ervaring achter de rug. Hij en zijn team zijn uiterst vriendelijk, hebben overduidelijk kennis van dit type auto en zijn bovenal ook heerlijk nuchter.

De communicatie, zowel via mail als telefoon, verliep snel en duidelijk, en ook het maken van een proefrit verliep prima. Inmiddels zijn wij al bijna twee maanden eigenaar van een Audi TT!

Over APK's/reparaties en dergelijke kunnen we na twee maanden weinig zeggen, maar de vele andere positieve beoordelingen geven voldoende vertrouwen dat ook dit bij Remco goed wordt afgehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Dongen

22-10-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijk en terzake kundig.


Ja, ik beveel dit aan

Arco uit Poortugaal

22-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben bij Remco Nieuwenhuis terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een bedrijf dat alles van Audi TT weet, ik ben er keurig geholpen.
Ik kan het iedereen aanraden met een Audi TT .


Ja, ik beveel dit aan