Beoordelingen RentARolla Autoverhuur BV

9,5
22 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 22 beoordelingen

Pascalle uit Beek

31-10-2018
9,7

Ervaring: Voor mijn verhuizing had ik een vrachtwagentje met klep gehuurd. Zeer vriendelijke medewerkers, goed geadviseerd en alles wordt goed nagekeken bij het afhalen en bij het terugbrengen. Erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Julien uit Kerkrade

03-10-2018
10

Ervaring: Goede en vriendelijke bediening en correcte afhandeling,
duidelijke uitleg bij het verhuren van wagens.


Ja, ik beveel dit aan

Alisa uit Roermond

02-10-2018
10

Ervaring: Supertevreden!! Goed geholpen zowel telefonisch als persoonlijk. Ze denken goed mee en handelen professioneel. De wagen was ook prima! We zijn vooral tevreden over de vriendelijkheid van medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia

03-08-2018
9,7

Ervaring: Met een bus met 8 personen naar Frankrijk op vakantie geweest. Een prima bus en betaalbaar. Volgend jaar komen we weer terug!


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Echt

02-09-2016
9,7

Ervaring: Wij hebben in augustus een Ford Transit personenbus gehuurd voor onze vakantie. Een probleemloze vakantie gehad en niet duur. Fijn autoverhuurbedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Roberta uit Geleen

23-02-2016
9,7

Ervaring: Na een weekend een personenauto gehuurd te hebben zeer tevreden. Mooie , zo goed als nieuwe, auto en niet duur. Ook de service was erg goed. Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

22-02-2016
10

Ervaring: Top. Met een 9persoonsbus op reis dankzij RentaRolla. Heldere tarieven en goede service. Opgehaald in Sittard en teruggebracht in Maastricht.


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Sittard

28-01-2016
9,7

Ervaring: Met ons gezin naar de wintersport geweest met een bus van RentaRolla. Bij het ophalen werd alles perfect uitgelegd en alles zat er op en er aan. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Bunde

06-08-2015
9,7

Ervaring: Een Fiat 500 gehuurd in Maastricht voor een leuke dag. Snel en correct geholpen. Leuke dag gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Middelburg

06-08-2015
1,0

Ervaring: Buitengewoon slechte ervaring. Wilde het picknick arrangement+Fiat 500 ivm huwelijksaanzoek, maar dit is er tot op het laatste moment niet van gekomen omdat de manager het liet afweten in communicatie. Zelden zo moeite gehad om te communiceren met een manager en schandelijk hoe weinig betrokkenheid er getoond werd.