Beoordelingen RentARolla Autoverhuur BV

9,4
18 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Paul uit Echt

02-09-2016
9,7

Ervaring: Wij hebben in augustus een Ford Transit personenbus gehuurd voor onze vakantie. Een probleemloze vakantie gehad en niet duur. Fijn autoverhuurbedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Roberta uit Geleen

23-02-2016
9,7

Ervaring: Na een weekend een personenauto gehuurd te hebben zeer tevreden. Mooie , zo goed als nieuwe, auto en niet duur. Ook de service was erg goed. Zeer tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

22-02-2016
10

Ervaring: Top. Met een 9persoonsbus op reis dankzij RentaRolla. Heldere tarieven en goede service. Opgehaald in Sittard en teruggebracht in Maastricht.


Ja, ik beveel dit aan

Pascal uit Sittard

28-01-2016
9,7

Ervaring: Met ons gezin naar de wintersport geweest met een bus van RentaRolla. Bij het ophalen werd alles perfect uitgelegd en alles zat er op en er aan. Top!!


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Bunde

06-08-2015
9,7

Ervaring: Een Fiat 500 gehuurd in Maastricht voor een leuke dag. Snel en correct geholpen. Leuke dag gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Middelburg

06-08-2015
1,0

Ervaring: Buitengewoon slechte ervaring. Wilde het picknick arrangement+Fiat 500 ivm huwelijksaanzoek, maar dit is er tot op het laatste moment niet van gekomen omdat de manager het liet afweten in communicatie. Zelden zo moeite gehad om te communiceren met een manager en schandelijk hoe weinig betrokkenheid er getoond werd.


Pascalle uit Schinveld

03-08-2015
9,7

Ervaring: Net een fantastische vakantie gehad met een bus van RentaRolla. Onderweg een lekke band gehad. Eén telefoontje en ik werd keurig geholpen. En niet duur!


Ja, ik beveel dit aan

Piet uit Sittard

02-08-2015
9,7

Ervaring: Probleemloze reis gehad met de bus van RentaRolla. Bij vertrek werd alles goed uitgelegd. De borg konden we met de bankpas betalen. Wij gaan volgend jaar weer met een bus van RentaRolla!


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Posterholt

04-07-2015
10

Ervaring: bestelbus gehuurd voor verhuizing zoon naar andere studentenkamer. Op de dag voor de huur blijkt dat de verhuizing een dag moet schuiven.
Zonder kosten en zonder problemen de huur dag verschoven door Rentarolla


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Maastricht

05-08-2014
9,3

Ervaring: Het picknick arrangement was heel leuk verzorgd. We hebben een heerlijk weekend gehad met een Fiat 500 Cabrio. Een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan