Beoordelingen RentARolla Autoverhuur BV

9,4
28 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 28 beoordelingen

Anoniem

25-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

John uit Sittard

19-03-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

jo uit KERKRADE

13-03-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

21-02-2019
9,5

Ervaring: uitstekend


Ja, ik beveel dit aan

G

15-02-2019
5,7

Ervaring: SLECHT!

Tot en met het gebruik prima geregeld, in mijn geval een verhuisbus met verhuispakket. En toen... de factuur: 200 km meer dan de werkelijkheid én boete voor twee niet ingeleverde spanbanden (zeggen ze, achteraf, zonder enig bewijs).

Bij inname heeft de medewerkster niets gecheckt, mijn woord was voldoende. Achteraf, niet ter plekke, riepen ze alles en nog wat, zonder geen enkel bewijs. Dat een van hun medewerkers actief op marktplaats zou kunnen zijn... Nee, natuurlijk niet, de klant is de leugenaar!

Aan BOVAG heb je ook niets, ze doen vrolijk mee aan vriendjespolitiek, ze vragen ook geen bewijs, ze accepteren zomaar alles wat het bedrijf roept.

Mijn advies: geloof niemand, noteer alles en vraag handtekeningen ter bewijs. Hun administratie is niet betrouwbaar.


Jolanda uit Sittard

07-01-2019
10

Ervaring: Top


Ja, ik beveel dit aan

Pascalle uit Beek

31-10-2018
9,7

Ervaring: Voor mijn verhuizing had ik een vrachtwagentje met klep gehuurd. Zeer vriendelijke medewerkers, goed geadviseerd en alles wordt goed nagekeken bij het afhalen en bij het terugbrengen. Erg tevreden


Ja, ik beveel dit aan

Julien uit Kerkrade

03-10-2018
10

Ervaring: Goede en vriendelijke bediening en correcte afhandeling,
duidelijke uitleg bij het verhuren van wagens.


Ja, ik beveel dit aan

Alisa uit Roermond

02-10-2018
10

Ervaring: Supertevreden!! Goed geholpen zowel telefonisch als persoonlijk. Ze denken goed mee en handelen professioneel. De wagen was ook prima! We zijn vooral tevreden over de vriendelijkheid van medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Patricia

03-08-2018
9,7

Ervaring: Met een bus met 8 personen naar Frankrijk op vakantie geweest. Een prima bus en betaalbaar. Volgend jaar komen we weer terug!


Ja, ik beveel dit aan