Beoordelingen Rep.26 Tweewieler Specialisten

8,5
94 beoordelingen
  • Service 8,5
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 94 beoordelingen

Hans uit Ammerstol

14-11-2018
8,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Twee jaar klant piaggio liberty 50 i-get nieuw gekocht geheel tevreden. Staan altijd direct klaar. Onderhouds beurt 13-11-2018 geheel naar wens uitgevoerd ook de opmerkingen opgelost top.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Rotterdam

09-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Na eerst op de site gekeken te hebben en daar één mooie Kymco Dink gezien te hebben . Ben ik wezen kijken en werd vriendelijk en netjes geholpen en goede advies ,uitleg over de scooter . Na nagedacht te hebben heb ik gisterenmiddag de scooter gekocht samen met me vrouw . En wat één service aanbod ,me oude scooter wordt netjes ( ik woon in Rotterdam ! ) opgehaald en me gekochte scooter thuis gebracht . Wat één service en met één kalmte wordt je geholpen ( en lekker bakje koffie ) . Nu ik ben zeer tevreden en heeft Rep.26 er weer één zeer tevreden klant bij .

Met vriendelijke groet,

Dirk Bovekerk ( Rotterdam)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-11-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fietsen gehuurd voor een "Happen en Trappen" tocht.


Ja, ik beveel dit aan

Mini BSO Kikker uit Gouda

18-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Daar sta je dan met een lekke achterhand, de bakfiets kan voor mijn Mini BSO echt niet gemist worden.
Gebeld met Rep 26 en kon dezelfde dag nog terecht en de volgend ochtend eerder dan afgesproken klaar!
Had niet geweten wat ik anders had moeten doen, echt geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

A. uit Gouda

25-07-2018
n.v.t.

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: In nov. 2017 onze 2 Rih e-bikes een onderhouds beurt laten geven. Kosten iets van 40-50 euro per fiets incl. ANWB korting. In de winter niet of amper gefietst. In april gaan fietsen en al snel bemerkt dat het balhoofd van een van de fietsen los zat. In juli een van de fietsen naar een officiële Rih dealer gebracht voor een reparatie. Daar maakte men de opmerking dat de ketting al heel lang niet gesmeerd was en de aansluitingen niet schoon waren. Dat kon in een half jaar tijd met iets van 200 km. op de teller in die periode niet ontstaan zijn. De fietsen krijgen jaarlijks een beurt en zijn 3 jaar oud. We weten niet wat er gebeurd is met onze fietsen, maar het vertrouwen in Rep is wel weg.


Jack uit Rotterdam

13-07-2018
1,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Helaas mindere ervaring. I.c.m. een dagarrangement van Happen Trappen dachten we hier fietsen te gaan huren. Bij telefonische navraag kreeg mijn vrouw al sterk de indruk dat ze dat nog wel prima vonden, maar de fietsen bezorgen bij ons startpunt in Boskoop moest dan € 70,00 extra gaan kosten. Terwijl ze zelf op de site verkondigen de fietsen bij uw hotel te bezorgen voor € 25,00. Daarnaast zouden ze de fietsen dan om 17:30 weer komen ophalen als wij nog ergens zouden zitten te eten. We voelen ons enerzijds belazert en anderzijds niet bepaald welkom als klant. Een typisch gevalletje van jammer.


Anoniem

12-04-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

marion uit gouda

20-02-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel goed geholpen door Guy mijn fiets rijd weer als een zonnetje.Mijn wiel zat los en er hing iets bij mijn wiel los.Werd gelijk zeer vakkundig en snel ter plekke gemaakt. Echt iemand die zijn vak verstaat en ontzettend vriendelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Ammerstol

21-11-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: 3 maanden geleden wilde mijn scooter niet meer lekker optrekken en goed op snelheid komen alles prima opgelost geheel tevreden. Vandaag voor de eerste jaar onderhoudsbeurt geweest alles keurig netjes uitgevoerd. Had nog een paar vragen prima uitleg gekregen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Haastrecht

16-11-2017
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Bedankt, dat u mijn gewaardeerde scooter zo snel hebt opgehaald en gerepareerd. Super.

Ben blij, dat ik ooit heb gekozen voor Rep.26 als leverancier.


Ja, ik beveel dit aan