Beoordelingen Rick Cars

8,5
53 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,4
  • Klantvriendelijkheid 5,5
  • Bereikbaarheid 5,5
1 t/m 10 van 53 beoordelingen

Anki uit Nijmegen

07-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie 2e hands auto gekocht, en onze oude auto kunnen inruilen. Klein probleem met de auto is door Rick direct kosteloos opgelost. Fijn dat we meteen terecht konden.


Ja, ik beveel dit aan

K. uit Den Bosch

30-08-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Een ford Ka voor vervanging remblokken weggebracht. Er werd goed meegedacht om kosten te besparen op lange termijn!
Het was snel geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Tilburg

28-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, konden de auto direct meenemen. Verder goed inruilvoorstel ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Marlon uit Rosmalen

27-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Snell en deskundig geholpen voor een ZEER nette prijs.
Bij de merkdealer was ik 5x zoveel kwijt geweest, zowel kwa tijd als kwa geld.

Dank jullie voor de snelle service en goede zorgen !


Ja, ik beveel dit aan

Floor

26-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf met een goede service en meedenkend
Bij aflevering een klein defect aan de raamschakelaar maar dat was snel verholpen
Bedankt voor de super service


Ja, ik beveel dit aan

Ronnie

25-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Rick is erg vriendelijk en denkt met je mee. Heeft me goed geholpen en geadviseerd, absoluut een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

25-08-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Auto gebracht voor keuring, reparatie nav keuring en onderhoud. Prima geregeld allemaal.


Ja, ik beveel dit aan

Stijn uit Den bosch

25-08-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed, goede Klantenservice


Ja, ik beveel dit aan

Will uit Waalwijk

24-08-2018
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Meerdere problemen met aangekochte auto gehad, waarbij sprake van verborgen gebreken zou kunnen zijn. Dus zo betrouwbaar zijn zijn occasions niet. Rechtsbijstand ingeschakeld.
Rick toont geen enkele empathie en wil nergens verantwoordelijkheid voor nemen. Blijft erbij dat de auto bij aflevering in 100% goede staat verkeerde. En dat er weleens iets kapot kan gaan. Rekent bij reparatie de normale garagetarieven en komt je nergens in tegemoet.


Yvonne uit Nuland

03-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Rick is iemand die je echt wil helpen. Mijn ervaring met RickCars was super, hij heeft me snel en efficient geholpen. Door met me mee te denken (klein budget) heeft hij alternatieve opties aangeboden om met zo min mogelijk kosten toch mijn auto te maken.


Ja, ik beveel dit aan