Beoordelingen RijLESS.nl

8,3
517 beoordelingen
  • Service 8,3
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
  • Klantvriendelijkheid 8,3
  • Lesauto 8,4
  • Instructeur 8,6
  • Lestijden volledig benut 8,3
  • Leren van nieuwe dingen 8,0
  • Mogelijkheden voor lessen 8,1
1 t/m 10 van 517 beoordelingen

Roy uit Zoetermeer

23-08-2019
9,0

Ervaring: Prima ervaring gehad met dit bedrijf. Goede instructeur en prima ondersteuning en informatie!


Ja, ik beveel dit aan

Mara uit Arnhem

23-08-2019
8,7

Ervaring: Mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ze hebben gedult en het is altijd gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Sanne uit Utrecht

23-08-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Tim uit Lelystad

23-08-2019
3,0

Ervaring: Heel slecht de site laat andere prijzen zien dan dat ze rekenen en ze geven iemand met een goede eerste proefles veels teveel lessen.
Toen Ik ze hierop aansprak gaven ze antwoord dat ze het jammer vonden en ben uiteindelijk geblokkeerd door hun WhatsApp nummer.


Jeff uit Egmond aan Zee

22-08-2019
9,3

Ervaring: Zeer prettige ervaring qua communicatie en qua rijlessen.


Ja, ik beveel dit aan

Kasper uit Den Haag

22-08-2019
9,0

Ervaring: Vlot gestart, ik heb een pakket gekozen in 1 keer betaalt. Uiteindelijk 1 les bijgekocht. Verder de opdrachten van de rij instructeur opgevolgd die super heeft lesgegeven.


Ja, ik beveel dit aan

Bika uit Zeist

22-08-2019
9,0

Ervaring: Ik wil rijless bedanken voor de goeie service en ik wil vooral farid bedanken mijn rijinstructeur. Farid was altijd duidelijk er was nooit een probleem ook toen ik een tijdje heel druk had kon ik ook savonds gewoon nog lessen. Het was altijd erg gezellig met hem in de auto maar nu heb ik me rijbewijs dus zeg ik graag gedag en bedankt voor alles


Ja, ik beveel dit aan

Isa uit Budel

21-08-2019
8,3

Ervaring: Enorm fijne tijd gehad bij rijless


Ja, ik beveel dit aan

Roan uit Arnhem

19-08-2019
9,0

Ervaring: Al de afspraken zoals besproken zijn nagekomen en het was prettig om eerst een intake rijles te hebben gehad, waarna ik een uiterst fijne en deskundige rij instructeur kreeg.
Dank zij deze aanpak en mijn geweldige rij instructeur ben ik in 1x geslaagd. Fantastisch en bedankt hiervoor


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Leiderdorp

19-08-2019
8,0

Ervaring: Prima bedrijf! in een keer geslaagd


Ja, ik beveel dit aan