Beoordelingen RijLESS.nl

8,3
422 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
  • Klantvriendelijkheid 8,3
  • Lesauto 8,4
  • Instructeur 8,5
  • Lestijden volledig benut 8,3
  • Leren van nieuwe dingen 7,9
  • Mogelijkheden voor lessen 8,1
1 t/m 10 van 422 beoordelingen

Anoniem

13-12-2018
7,7

Ervaring: Scherpe prijzen en erg flexibel. De beloofde online praktijkcursus echter nooit ontvangen.


Ja, ik beveel dit aan

Marieke uit Vorden

10-12-2018
10

Ervaring: Mijn ervaring met RijLESS is hartstikke goed! Ik heb ontzettende leuke en leerzame lessen gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Gert Jan uit Ede

08-12-2018
8,0

Ervaring: Zeer tevreden over de rijlessen. Het pakket zat goed in elkaar. Ik moet alleen nog wel de 40 euro van de proefrijles terug ontvangen, hier heb ik zojuist een mail over gestuurd.


Ja, ik beveel dit aan

Hugo uit Etten leur

06-12-2018
8,7

Ervaring: Goede leuke instructeur


Ja, ik beveel dit aan

Anoek uit Zeist

06-12-2018
9,0

Ervaring: Van begin tot eind was mijn ervaring met Rijless goed. Ze waren snel en hielden zich aan afspraken. Ze hebben mij geplaatst bij instructeur Farid. Ik voelde me bij hem op mijn gemak. Hij is rustig en als je een fout maakt is het niet erg, zoals hij altijd zegt: gewoon doorgaan. In één keer geslaagd en zelfverzekerd de weg op. Thanks Rijless!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Woerden

04-12-2018
7,7

Ervaring: Contact opgenomen via de website, via whatsapp een proefles geregeld en daarna door rijless bij een lokale rijschool ingedeeld.


Ja, ik beveel dit aan

Anouk uit Odijk

29-11-2018
7,7

Ervaring: Bedrijf hielp goed bij vragen. Ook het online kunnen oefenen voor de theorievragen was erg fijn. Top rijinstructeur die alles goed aanleerde en uiteindelijk ook echt wat aan had bij het uiteindelijke examen!


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Baarn

29-11-2018
9,3

Ervaring: Goede service bij Rijless, alles goed en snel geregeld. Namen snel contact op over alle zaken rondom de lessen en het examen. Ik wil hen en mijn instructeur Farid bedanken voor de geleverde diensten.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Tiel

28-11-2018
9,0

Ervaring: Snel en gemakkelijk geregeld. vriendelijk en behulpzaam daar waar nodig.


Ja, ik beveel dit aan

nelissa uit Wormerveer

28-11-2018
1,0

Ervaring: Mijn ervaring was totaal niet best. Ik zou het ook niemand aanbevelen, ligt misschien ook aan je regio wie je hebt qua instructeur, maar die van mij hadden ze mogen houden.

Overigens staat er ook op hun eigen site dat ze regelmatig aan hun leerlingen vragen hoe het gaat. Mij werd niks gevraagd, sterker nog bij het verzoek om een ander instructeur tot 2 keer toe met dezelfde instructeur afgescheept. Totaal geen enkele betrokkenheid vanuit de instructeur vanaf dag 1. Ook na het examen nooit meer belletje of iets van de beste man gehoord.
Hij kwam van de 11 lessen, was hij 4 keer op tijd. Overige lessen ALTIJD een kwartier tot dik halfuur te laat. Vreemde meneer, neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor zijn eigen. Zo zei hij bijvoorbeeld ik geef je extra les zie je. Ik zeg ja als je laat komt moet je ook langer door, dus dat is dan niet extra. terwijl hij WEET dat hij laat was. Dat soort manipulerende gedoe hou ik niet van. Ook met zijn nieuwe bak was hij zo.

Op elk foutje was het ja als je dat doet dan zak je. Zo ging het elke les, zelfs op hoe ik zat in de auto had hij kritiek terwijl ik altijd zo zit, dat weet hij ook. Meneer kwam met een nieuwe bak vlak voor mijn examen aankakken.
Met deze man, zijn manier van doen, betrokkenheid en manier van lesgeven was de kans erg klein dat ik het zou halen. Meerdere keren aangegeven, weer met hem opgescheept. Uiteindelijk dus ook gezakt.

Ik heb dan ook besloten om elders verder te lessen waar er meer aandachten is voor de leerling.