Beoordelingen RijLESS.nl

8,3
452 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
  • Klantvriendelijkheid 8,4
  • Lesauto 8,4
  • Instructeur 8,6
  • Lestijden volledig benut 8,3
  • Leren van nieuwe dingen 7,9
  • Mogelijkheden voor lessen 8,1
1 t/m 10 van 452 beoordelingen

Boudewijn uit Doorn

20-02-2019
7,7

Ervaring: In het begin was ik ontevreden omdat ik een instructeur had die niet kwam opdagen toen heb ik Farid toegewezen gekregen en bij hem heb ik heerlijk gelest en binnen een korte periode mijn rijbenwijs kunnen halen in 1 keer


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit Houten

19-02-2019
6,3
Ja, ik beveel dit aan

Ricky uit HOOFDDORP

19-02-2019
9,0

Ervaring: Snel en goeie communicatie en vriendelijke mensen die veel voor je regelen


Ja, ik beveel dit aan

Zoë uit Nieuwkoop

18-02-2019
8,7

Ervaring: ik heb deze tijd echt super ervaren. mijn rij instructeur was heel aardig en ik had er een goede klik mee waardoor ik mij op mijn gemak voelde. ik zou iedereen deze rijschool aan bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Melvin uit Zoetermeer

14-02-2019
10

Ervaring: Geweldig en snel geregeld allemaal


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Zeist

12-02-2019
8,0

Ervaring: Onze beide zoons hebben de rijlessen gevolgd in Zeist bij Farid. Reuze goede opleiding en begeleiding. Afspraken en lessen waren goed te plannen en werden correct nagekomen. Dat bleek ook wel: binnen de gestelde termijn en lessen is het rij examen van beiden behaald. Top. Ook de afspraken en afhandeling van Rijless.nl verliep volgens afspraken en correct.


Ja, ik beveel dit aan

Teuntje uit Doetinchem

07-02-2019
7,7

Ervaring: Heb een hele leuke en vooral leerzame rijlessen gehad, leuke instructeur het was altijd erg gezellig en in een keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Anne uit Bunnik

06-02-2019
8,0

Ervaring: Super goede en snelle service bij Rijless. Alles snel geregeld. Leuke rijlessen gehad bij Farid en mede dankzij hem in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Laurens uit Rotterdam

31-01-2019
8,0

Ervaring: Goede rijinstructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Akif

29-01-2019
10

Ervaring: Super rijschool! Als ik niet bij Rijless.nl was gestart, zou het heel erg lang kunnen duren voordat ik mijn rijbewijs had.
Ik heb bij andere rijscholen gekke dingen meegemaakt, waardoor ik enorm veel geld en tijd kwijt ben: daar werd bijv. gelogen over slagingspercentages, werd mij steeds gevraagd of ik zwart kan betalen, en werd mij heel erg weinig geleerd over het auto rijden, e.d..
Bij Rijless.nl kreeg ik gratis herexamens, en zorgde Rijless.nl altijd dat ik kon lessen met een rijinstructeur in de buurt. Werd gewoon netjes thuis opgehaald en na de les direct thuis afgezet (hoefde niet leerlingen op te halen/weg te brengen zoals bij andere rijscholen). Er werd mij bij Rijless.nl enorm veel geleerd over het auto rijden en verkeer! Hartelijk dank hiervoor


Ja, ik beveel dit aan