Beoordelingen RijLESS.nl

8,3
466 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
  • Klantvriendelijkheid 8,4
  • Lesauto 8,4
  • Instructeur 8,6
  • Lestijden volledig benut 8,3
  • Leren van nieuwe dingen 7,9
  • Mogelijkheden voor lessen 8,1
1 t/m 10 van 466 beoordelingen

Garm uit Den Haag

10-04-2019
8,3

Ervaring: Snelle klantenservice, moest wel een paar weken wachten op een instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Rowien uit Soest

08-04-2019
9,0

Ervaring: Dankjewel Rijless en Farid!!
Farid geeft super goed les en het is ook nog eens gezellig!


Ja, ik beveel dit aan

Axel uit Delft

02-04-2019
8,0

Ervaring: Alles was snel en eenvoudig geregeld en ik ben tevreden met de lessen van een goede en zeer vriendelijke instructeur.


Ja, ik beveel dit aan

Kiki uit Hilversum

30-03-2019
9,7

Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Utrecht

27-03-2019
7,7

Ervaring: Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was niet goed. Mijn eerste instructeur gaf alsmaar negatief commentaar waardoor ik steeds slechter en minder hoop had in het rijden. Toen ben ik overgestapt naar een andere rijinstructeur, namelijk faried. Hij was kalm en gaf mij tips en legde mij situaties uit die op verschillende manieren konden worden toegepast. Het rijden werd leuker en gezelliger! Ook was het fijn dat hij optijd zijn rooster wist. Ik heb dus uiteindelijk fijn af kunnen rijden!!


Ja, ik beveel dit aan

Renaud uit Alkmaar

26-03-2019
9,7

Ervaring: Vlotte en goede communicatie. Alles kan geregeld worden.


Ja, ik beveel dit aan

Hadassa uit Houten

20-03-2019
8,3

Ervaring: Ik ben erg te spreken over rijless. Goede communicatie. Mijn rij-instructeur Farid was ook super! In een keer m'n rijbewijs gehaald. Thanks Farid!


Ja, ik beveel dit aan

Anna uit Utrecht

13-03-2019
7,7

Ervaring: Rijless is een ontzettend hartelijk en behulpzaam bedrijf en staat voor je klaar. Ik kreeg Farid als instructeur en hij was ontzettend goed. Heel rustig en legt veel uit. Ben in 1 keer geslaagd en hartstikke blij met jullie hulp!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-03-2019
8,3

Ervaring: Ik heb een fijne ervaring gehad met dit bedrijf! Een goede rijinstructeur met leerzame en goede lessen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

06-03-2019
7,7

Ervaring: RijLESS heeft een zzp'er ingehuurd waar ik les van kreeg. Dit beviel mij erg goed. RijLESS communiceert op een fijne manier en helpen goed.


Ja, ik beveel dit aan