Beoordelingen RijLESS.nl

8,3
488 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 8,1
  • Klantvriendelijkheid 8,4
  • Lesauto 8,4
  • Instructeur 8,6
  • Lestijden volledig benut 8,3
  • Leren van nieuwe dingen 8,0
  • Mogelijkheden voor lessen 8,1
1 t/m 10 van 488 beoordelingen

Lou Lou uit Barendrecht

14-06-2019
7,0

Ervaring: Goede communicatie en alles was duidelijk. In 1 keer geslaagd dus de resultaten zijn ook goed.


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit Maarssen

11-06-2019
8,7
Ja, ik beveel dit aan

Loïs uit Oosterbeek

09-06-2019
9,3

Ervaring: Heel erg tevreden! Goede service, en je word echt klaar gestoomd voor het examen. In 1x gehaald, mede dankzij mijn instructeur!


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Bennekom

07-06-2019
10

Ervaring: ik Heb een hele goede instructeur gehad en ben dan ook in 1 keer geslaagd


Ja, ik beveel dit aan

Nina uit Utrecht

07-06-2019
9,0

Ervaring: Ik kon erg snel starten met lessen. Ik had een zeer fijne instructeur, erg bekwaam en ook nog eens een fijn persoon. Hij gaf me op het juiste tempo steeds meer vrijheid en wist op een leuke manier de lessen voort te zetten. Het regelen van het examen ging ook erg soepel.


Ja, ik beveel dit aan

Jesslyn uit Blaricum

06-06-2019
n.v.t.

Ervaring: Rijless heeft mij netjes opgebeld en zich verontschuldigd voor de fout. Ik krijg gelukkig mijn geld terug. Fijn dat het zo goed is opgelost!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-05-2019
7,7

Ervaring: Goede informatie en klantenservice.


Ja, ik beveel dit aan

Yoeri uit Voorhout

28-05-2019
7,7

Ervaring: Ik heb een zeer goede ervaring gehad alles verliep volgensplan, ook vond ik het fijn dat ik veel lessen per week had!


Ja, ik beveel dit aan

Caitlin uit Den Haag

27-05-2019
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Shem uit Amsterdam

27-05-2019
9,0

Ervaring: Erg positief!
Top rijinstructeur


Ja, ik beveel dit aan