Beoordelingen Rijschool 1BASIS

8,7
52 beoordelingen
  • Service 8,4
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 52 beoordelingen

Mingzhe uit Dronten

04-07-2019
10
Ja, ik beveel dit aan

Miryeah uit Lelystad

04-07-2019
10

Ervaring: Fijne rijschool, goede duidelijke uitleg en ondanks dat ik soms honderd keer hetzelfde vroeg elke keer weer gewoon hetzelfde antwoord zonder het gevoel te krijgen dat ik iets stoms vroeg. Er is wel wat mis gegaan, maar dit is heel erg netjes opgelost.

Rijbewijs in ongeveer 3 maanden gehaald, de datum van tevoren gepland en daar naar toe gewerkt. Dat is erg prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-06-2019
9,0

Ervaring: Heb op 27 juni mijn rijbewijs gehaald. Ben zeer tevreden met de rijschool, ze geven goed les. Heb mijn rijbewijs binnen 4 maanden gehaald


Ja, ik beveel dit aan

Redouan uit Almere

24-06-2019
10

Ervaring: Snel mijn examen kunnen inplannen. Andere rijscholen hadden mij verteld dat Ik 8 weken moest wachten voor een datum of af te rijden. Bij 1BASIS was dit niet het geval ik heb een datum in 3 weken gekregen. Hierdoor snel mijn pakket kunnen doen en vandaag geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Evelien uit Barendrecht

20-06-2019
10

Ervaring: Goede lessen, snel alles geregeld, goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Elvira uit Huizen

25-05-2019
10

Ervaring: Na aanvankelijk wat ''aanloop'' problem - samen met de rijschool een oplossing gevonden en met goede begeleiding van Amrish de verdere lessen afgemaakt...

Amrish is een aardige en deskundige instructeur die je met veel geduld verder helpt en veel ruimte geeft om alles uit te proberen todat je zelf het gevoel hebt alles goed te beheersen en bringt je op een niveau waarop je met vertrouwen het examen in durft te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Almere

17-05-2019
8,7

Ervaring: Goede ervaringen met deze rijschool. Hele duidelijke contract en ook geld terug ontvangen ivm lessen over uit het pakket.
Na de proefles had ik uit mijzelf toch besloten om een hogere lespakket af te nemen ondanks het advies van 25 lessen.
Uiteindelijk heb ik mogen afrijden bij 23 les en ook gehaald ik heb het actietarief van 5 rijlessen terug ontvangen.

Prijs en kwaliteit ten opzichten van andere rijscholen is hier super goed.


Ja, ik beveel dit aan

Fabiola uit Lelystad

16-05-2019
8,7

Ervaring: Dit is echt de enige rijschool waar ze meteen je praktijk inplannen en ook echt maar 4 lessen heb hoeven doen na de proefles omdat ik al een keer heb afgereden bij cbr via me oude rijschool. Andere rijscholen zeiden na de proefles dat ik weer minimaal 20 tot 30 lessen pakket moest afnemen. Hier bij 1BASIS mocht ik in 4 lessen afrijden en ook geslaagd !!!


Ja, ik beveel dit aan

Sandy uit Lelystad

11-05-2019
9,0

Ervaring: goede rijschool. ik raad iedereen deze rijschool aan als je met spoed je rijbewijs wilt hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Ester uit Almere

10-05-2019
10

Ervaring: Goede lesgevenden me rijbewijs in 2 x gehaald. Bedankt voor de fijne lessen.

Betrouwbare rijschool met aandacht voor persoonlijke wensen.


Ja, ik beveel dit aan