Beoordelingen Rijschool 1BASIS

8,6
46 beoordelingen
  • Service 8,2
  • Deskundigheid 8,5
  • Prijs/kwaliteit 9,1
1 t/m 10 van 46 beoordelingen

Lotte uit Almere

17-05-2019
8,7

Ervaring: Goede ervaringen met deze rijschool. Hele duidelijke contract en ook geld terug ontvangen ivm lessen over uit het pakket.
Na de proefles had ik uit mijzelf toch besloten om een hogere lespakket af te nemen ondanks het advies van 25 lessen.
Uiteindelijk heb ik mogen afrijden bij 23 les en ook gehaald ik heb het actietarief van 5 rijlessen terug ontvangen.

Prijs en kwaliteit ten opzichten van andere rijscholen is hier super goed.


Ja, ik beveel dit aan

Fabiola uit Lelystad

16-05-2019
8,7

Ervaring: Dit is echt de enige rijschool waar ze meteen je praktijk inplannen en ook echt maar 4 lessen heb hoeven doen na de proefles omdat ik al een keer heb afgereden bij cbr via me oude rijschool. Andere rijscholen zeiden na de proefles dat ik weer minimaal 20 tot 30 lessen pakket moest afnemen. Hier bij 1BASIS mocht ik in 4 lessen afrijden en ook geslaagd !!!


Ja, ik beveel dit aan

Sandy uit Lelystad

11-05-2019
9,0

Ervaring: goede rijschool. ik raad iedereen deze rijschool aan als je met spoed je rijbewijs wilt hebben.


Ja, ik beveel dit aan

Ester uit Almere

10-05-2019
10

Ervaring: Goede lesgevenden me rijbewijs in 2 x gehaald. Bedankt voor de fijne lessen.

Betrouwbare rijschool met aandacht voor persoonlijke wensen.


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Huizen

05-05-2019
8,3

Ervaring: Op 28-04 heb ik een klacht geplaatst over rijschool 1Basis omtrent feit dat wij een pakket hadden gekocht en sinds 18-04 er geen contact meer mogelijk was met 1Basis.

Op 01 Mei heeft de rijschool contact met ons opgenomen en een verklaring gegeven inzake de onbereikbaarheid.. Wij hebben ook bewijs kunnen inzien die de verklaring staaft...

De rijschool heeft een oplossing voorgesteld, die indien die verder wordt opgevolgd voor ons als zodanig de klacht zal wegnemen...

We krijgen alsnog de lessen en hopen examen te doen...


Ja, ik beveel dit aan

Ayala uit Almere

29-04-2019
1,0

Ervaring: Oplichters!!! Ze zijn al 11 dagen weg en niet te bereiken terwijl ik over 2 dagen mijn examen zou hebben. Moet nog 13 lessen van ze krijgen! Al bijna 2 weken niks gehoord.


Irene uit Almere

09-04-2019
10

Ervaring: Ontzettend tevreden! Bedankt voor alle positieve input & motiverende lessen, dit maakte het afrijden heel goed te doen!


Ja, ik beveel dit aan

Ricardo uit Lelystad

16-03-2019
10

Ervaring: De enige echte rijschool in Lelystad. Zeer goede ervaring mee, een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs zo snel mogelijk wilt halen.


Ja, ik beveel dit aan

Anisha uit Schiedam

14-03-2019
10

Ervaring: Hele goede en ervaring en heel goedkoop. Heb snel mijn rijbewijs gehaald.


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Rotterdam

14-03-2019
10

Ervaring: beste rijschool die ik ken met hele aardige medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan